Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Andzia krotko teraz Twoje dziewczyny spia! Bidulko! Wspolczuje. U nas sie unormowalo i ta drzemka poranna (wlasnie mlody spi) trwa co najmniej 1,5 h!

Rena nie zawsze tak jest, ze jak dysk wypadnie to nie mozesz zupelnie sie ruszac. Moja mama ma straszne problemy z kregoslupem i jej dyski uciskaja ciagle na nerwy. Ma problemy z wykonaniem prostych czynnosci, ale chodzic moze.

Dziewczyny, sorki, ze tak odbiegne zupelnie od tematu, ale czy Wy zakladacie maluszkom buty z twarda podeszwa??? Moi rodzice kupili wczoraj Michałowi w Smyku super trampki, ale sa to juz "normalne" buty. I nie wiem czy mu juz zakladac? Z tego co gdziesz czytalam poki nie chodzi powienien nosic buty z miekka podeszwa.

magda_79
Dziewczyny, sorki, ze tak odbiegne zupelnie od tematu, ale czy Wy zakladacie maluszkom buty z twarda podeszwa??? Moi rodzice kupili wczoraj Michałowi w Smyku super trampki, ale sa to juz "normalne" buty. I nie wiem czy mu juz zakladac? Z tego co gdziesz czytalam poki nie chodzi powienien nosic buty z miekka podeszwa.

magda ja zakładam tylko skarpetki....buciki baaaaaaaardzo rzadko a ostatnio to wcale....po pierwsze jestem pewna,ze tak olkowi jest najwygodniej a po drugie ciagle musialam je z ziemi podnosic ,bo tak fika girkami....

A ja korzystając z tego, że P. w domu zaliczyłam zakupy:)
Kuba się nawrócił;) i spał rano 2 godziny:) no ale w taką pogodę to mu się nie dziwię... Teraz maltretuje biszkopta - czeka mnie odkurzanie!
Renabidulo mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze!
Magda sił, sił i jeszcze raz sił kochana!!! Ja Cię strasznie podziwiam!!
Andzia mam nadzieję, że Twoja kobietki dadzą mamie pożyć dzisiaj!
Veronica mam nadzieję, że gorączka minie i już nie wróci!

wstawilam mlodemu warzywa,sobie zrobilam trzecia kawe..... pogoda jest do du....pada i pada...bleeeeee

w ogole gdzie ja tam i olek....wszedzie za mna smiga...nawet do kibelka...siedzi na srodku lazienki i wola mamamama nienienienie:hahaha:

kobitki dajecie cos nowego dzieciakom?ja kupilam gerbera z kluseczkami ale jeszcze nie dawalam....sa od 9mies....

magda_79
Michal wstal, spal 2 h, wiec super, zaraz obiadek i czekamy na mojego tate. Leje okropnie, ale nie odpuszcze dzisiaj tego lumpa :hahaha:

Rena a bralas cos przeciwbolowego? MAsz moze Ketonal?

jak sie nie ruszam to mnie nie boli, tylko jak chodze to nie umiem sie wyprostowac, jestem silna wytrzymam (mam nadzieje) a ketonalu niestety nie mam bo nigdy nie potrzebowalam

udanych zakupow

http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/P9280406.JPGhttp://suwaczki.maluchy.pl/li-31234.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/009/0092369a0.png?3641

ja teraz spokojnie z nowosciami ale przeciez nie bede go karmic tylko ryzem....wiec daje w sumie to co dawalam...
buzke juz ma ladna....wiec na pewno to byly zeby....a reszta cialka roznie....czasem go wysypie....ale za cholere nie moge dojsc od czego....mysliscie,ze jest to mozliwe,zeby teraz po kilku miesiacach mleko bylo nie takie??