Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

witam witam

vercia jak marcelek?
justynka o pieniadzach to mozna gadac i gadac.....ehhhh.....panstwo chce zeby decydowac sie na dzieci ale pomocy z ich strony cos nie widac!a o drozyznie to juz nawet nie wspominam!
rena jak kregosłup?mam nadz ze to nic takiego:36_3_15:
andzia czasem trzeba jakos odreagowac!szkoda tylko,ze nie zawsze potrafimy sie opanowac...ja tez czasem warkne!a potem mam nerwa na siebie !

beata jak ostatnie przygotowania?co tam u was?

Witajcie!
Veronica jak tam Marcelek??? Zdrówka dla niego!!!
Cafe zdrówka dla mężola:)
Andzia sił!!! Oby dzisiejszy dzień nie był tak męczący jak wczorajszy! A kulki tiramisu polecam!! Tylko na większą imprezę zrobiłambym z podwójnej porcji bo wyszło mało i szybko zostały pochłonięte;)
Rena jak tam krzyż?? Lepiej dzisiaj???

My pospaliśmy do 6:40, ale chyba przez tą pogodę i tak się nie wyspałam:/ ja ogólnie ostatnio ciągle bym spała...

czesc goska ,vercia

oj niech marcelek szybko wraca do zdrowka! MOJEJ kolezanki coreczka w wieku naszych dzieci,przez 3 dni miala wysoka gorączke....tylko goraczkę....poza tym normalnie sie bawila,jadla tylko mniej....no ale to wiadomo....jesczcze raz zdroweczka

a ty goska na tylek dostaniesz ode mnie:hahaha: co tak rzadko do nas zagladasz?

Czesc!
Vercia biedny Marcelek! To chyba na pewno trzydniowka!

Ja jestem tak juz zmeczona :( Noc koszmarna. Chyba kupie malemu ogromny kojec i tam bedzie spal, co pare minut sie budzi, bo sie kreci i jak lezy w poprzek to ryk.
Z tego zmeczenia wyszlo mi zimno pod nosem! Wygladam koszmarnie. Wczoraj dopadl mnie jakis dolek i jak jedlismy z P. kolacje to nagle lzy jak grochy mi zaczely leciec. P. sie przestraszyl, a ja nie moglam sie powstrzymac, musialam sie wyplakac. I nie to, ze jestem zmeczona zajmowaniem sie Michałkiem, tylko po prostu wykonczona z niewyspania. Do tego te wlosy wypadajace i lyse placki na glowie. Zamkniecie w domu. No i wszystko sie skumulowalo!

Ehhh, wyzalilam sie Wam i od razu lepiej :)

U nas tez leje, jest tak ciemno, ze siedzimy z Michałem przy zapalonym swietle. Bleee! Drugi dzien bez spaceru.
Ale za to tata po nas przyjedzie i jedziemy do lumpa. Tata zostanie z malym w samochodzie albo pojdzie do sklepu obok, a ja troche poszperam. Moze chociaz raz bede miala chwile, zeby i cos dla siebie poszukac :)

Andzia ja nie wiem jak Ty dajesz rade biegac za dziewczynkami! Podziwiam!

Andzia krostek nie ma....jak narazie temp normalna 36,6 :). Młody jęczał, marudzil ale zasnął...teraz zastanawiam się czy to nie od zębów bo straszliwie trze i rzuca buzią po calej poduszce, i taj jak u Magdy całą noc się kręcii i jka lezy w poprzek to płacze :(.Na dolnym dziąsle wydaje mi się, że wystaje biala falbanka...niech to już się skończy!!
Magda udanych zakupów!!!

U nas też pogoda straszne, ciemno, zimno i leje :(.
Magda ja tez mam cZasem takie dołki, chyba każdaz nas je ma...dlatego tak marzę, żeby wrocić do pracy i choć troche oderwać się i mieć coś swojego....:36_1_67:
Andzia Ciebie kobieto to juz nie wiem nawet jak podziwiać :oczko: masz trzy razy tyle roboty co my....
Dziewczyny ostatnio kupuję do zmywarki proszek Ludwik za 11 zł 5w1 i powiem Wam, ze jestem bardzo zadowolona...cena korzystna i nie widze różnicy w myciu :).

A ja jestem po wizycie tesciowej:lup:
Nie ma to jak miłą wizyta o 9-tej rano:grrrrrr::grrrrrr::grrrrrr:
Teraz to już w ogole bez kija do mnie nie podchodzić...

Magda bidulko kochana, trezba się od czasu do czasu wyryczec, wyzalic, u mnie pomaga tez rzucanie ciężkimi sprzętami.
Tulę mocno i sił dużo.
A z tymi włosami, to może do dermatologa?

Veronica a moze zeby.
U nas była tempka na pierwsze dwa. I trwała dzień-dwa.

Vercia i jak Marcel po drzemce? Dalej temperatura? Moze to faktycznie zeby. Kolezanki corka miala bardzo wysoka temp przy pierwszych zabkach, wiec moze to juz ....

Andzia dermatolog nie pomoze z wlosami. Musze najpierw przestac karmic, odstawic tabletki, zeby ... wrocila plodnosc. I wtedy wlosy zaczna odrastac.
Jak na razie to jest taki dramat, ze wstydze sie gdziekolwiek wyjsc!
Jej, wspolczuje tesciowki z rana. Chyba bym szalu dostala. Co chciala?
U moich zaczal sie remont, ale na szczescie jesczze sie nie pojawili. Ufff!

czesc dziewczyny
a ja siedze w domu wlasnie mama dopiero co wyszla z Bartkiem, abrala go do siebie, mnie polamalo na dobre, a lekarz dopiero na 15.30, myslalam ze mi przez noc przejdzie troche ulzylo, ale jakis ucisk mam i nie moge prosto chodzi o wzieciu mlodego na rece nie wspomne Bartkowi dzisiaj zauwazylam ze gornr jedynki beda lada dzien, dobrze ze jemu to nie przeszkadza
Andzia wspolczuje wizyty tesciowej, ja tez ostatnio jakas niechec czuje do mojej
Cafe zdrowka dla mezusia
Vercia i jak Marcelek
Magda czasami placz naprawde pomaga, mnie tez sie zdarza a A zaraz czemu znowu ryczysz,
Gosia zeby ten laptop przyszedl, bo znam ten bol jak ciezko dzielic kompa, wlasnie wczoraj mnie A nie dopuscil

pogoda u mnie taka sobie, zimno ale nie pada a ja nie moge sie ruszyc

http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/P9280406.JPGhttp://suwaczki.maluchy.pl/li-31234.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/009/0092369a0.png?3641

Vercia duzo sil zycze kochana! Jakos dacie rade, a do 12 juz nie tak daleko!

Morfologie robilam 3 tygodnie temu. MAma mnie wyslala, bo wygladam jak duch, blada, cienie pod oczami, wychudzona i .... nigdy nie mialam takich rewelacyjnych wynikow. Hihihihih!

To na pewno przez karmienie, nie jajeczkuje i nie wydzielaja sie estrogeny, ktore maja wplyw rowniez na wlosy.