Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie!!
U nas troche lepiej, G. przeprosił za fochy choć nadal jest cięzko chory..ble...odwołala trasę i wylot na kolejny tydzień bo stwierdził, ze nie da rady...trochę naciągana ta choroba!! ale niech mu będzie!!

My polatalismy po mieście, kupiłam kubek niekapek i uczymy się pić :).
Magda ja tez zrezygnowałam z Oilatum, teraz stosuję nivea soft supernawilżającą - całą serię i nie ma faktycznie różnicy, szkodA KASY...

Magda u nas też nie ma zębów a maly co jakiś czas wariuje...osttnio chce caly czas spręzynować no i nie chce z chodzika wyjść...i jak gdzies dojdzie to wszystko ścąga...trzeba pilnować :).

Gosiamm a Kubuś spi już sam w swoim pokoiku??? Bo ja się zastanawiam kiedy Marcela dac do pokoju obok???

magda_79
no apetyt na pewno mniejszy przez zabki :(
Ale przed chwila opedzlowal sloiczek kremu owocowego z jogurtem.

Cafe ja do apteki to boje sie wchodzic. a z oilatuum juz zrezygnowalam. nie widze roznicy teraz kiedy nie stosuje, wiec po co tyle kasy wydawac.

magda u mnie jak olkowi wychidzily zabki to tez troszke mniej jadl....
a jezeli chodzi o te placki to probowalas A-derme???ja stosuje to i jestem zadowolona tylko ze to drogie jest i nie w kazdej aptece...ja za krem 200ml i do tego 50 ml. troszke silniejszego kremiku zaplacilam 77 zł.
ale jak cos to polecam bo olkowi tez packi poschodzily....zostaly mi tylko ten na buzi i jeden na nozce ale to juz dermatolog ogladal i smarujemy kremem ze sterydem...

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

co do oilatum to przez 7 mies uzywalismy tylko do kapieli....pol nakretki....duza butla wystarczala mi na prawie dwa mies....wiec 50zł na 2 mies......no i kremik nawilzajacy ale to tylko od niedawna do buzki.....jak zebole zaczely wychodzic i od sliny ma czerwona....
a teraz to smaruje cale cialko,bo smiga na kolanach..na lokciach,skora bardziej sucha....

szukam wlasnie dermatologa zeby cos zaradzil....musze popytac zanjomych bo sama nie znam zadnego

magda_79
A ja dzisiaj odebralam z poczty kubek dla Michała. wyglada jak normaly kubek tylko jest sciety pod ukosem. tak na probe nalalam mu wody ... i wypil jakby nigdy nic innego nie robil. hihi
wypil wszystko i zajelo mu to doslownie chwilke :)

magda a jaki to kubek? do niekapka nie mohe olka przekonac...

a co do masci to pewnie,te robione najlepsze...tylko,ze z kolei moja lekarka mowi,ze te ze sterydami to ostatecznosc.....

rena brawo dla bartusia :brawo::brawo::brawo:

Na razie mu trzymalam, bo jest na etapie milosci do kosi-kosi i bez wzgledu na to czy trzyma cos w lapkach czy tez nie to ciagle klaszcze. A ze leciala "jaka to melodia" to klaskal za kazdym razem jak uslyszal tam oklaski :hahaha:
Wolalam mu trzymac, pare kropel mu ucieklo, ale jak na niego to wypil super - do dna wszystko.

Cześć dziewczynki:)

Dziewczyny miały dziś tylko 2 drzemki po pół godziny, od 14.30 nie spały do 19-tej i po kąpieli padły obie jak kawki przy butli, co się dawno nie zdarzyło.
Maryśka śmiga już na czworakach po całej chacie, Zosia przemieści się tez z pokojku do pokoju, ale dwa kroczki i gleba, dwa kroczki-gleba. Ubaw mam z nich na całego, a roboty jeszcze więcej. Jak tylko natknie się jakiś niski mebel albo coś podobnego, od razu się chwytają i klękaja. Stasiu tez coraz bardziej zainteresowany siostrami, bawi się z nimi w akuku, te zaśmiewaja się do łez, a on ma frajdę, że je rozśmieszył:)
Brzmi jak sielanka, co?

:sofunny:

Nie wiem czy wszystko zapamiętałam, więc jak kogoś pominę, to przepraszam.

Anielinka Amelka boska jak zawsze, na każdym zdjęciu pozuje jak zawodowa modelka!!!
rena brawa dla Bartka, ani się obejrzysz, a będzie śmigał na całego:Oczko:
Justynka miałam ostatnio pytać, gdzie kupiłąś jezdzik dla Olka? Bo tez sie rozgladam za jakimis?
Magda moje dziewczyny tez nie chciały jesc łyżeczka gdzies na tydzien przed wyjściem ząbka. A kubek fajny, my pijemy z Aventowskich.
Veronica wiem, ze pytanie nie bylo do mnie, ale moje dziewczyny od poczatku rku śpia w osobnym pokoju:)
Dobrze, ze z G. lepiej.
Gosia oby Kuba pospał dłuzej. Robiłaś te kuleczki Tiramisu?
Cafe i co jedziecie?

Magda[/iB] brawa dla Michałka, muszę i ja wypróbować jakiś kubek, bo Amelka wogóle nie chce pić żadnych soczków ani herbatek z butelki, musze jej łyżeczką dawać...więc może kubek...
Andzia no faktycznie macie tam ubaw:)) ehh ja się boje tego śmigania po całym mieszkaniu....trzeba będzie wszystko pochować z dolnych półek...
a dziś zaklinowała się Amelka w łóżeczku, słysze płacz...a ona biedna w poprzek leży i nie ma się jak ruszyć:))

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

dzien dobry:)

mlody jeszcze spi :yipi: ale ja za to dospac nie moge:36_19_1:....po 5 juz wstalam....ehhh

andzia na pewno masz ubaw....a i stasiu moze troszke cie odciazy wymyslajac jakies zabawy...chociaz i tak trzeba pilnowac ....u mnie to samo-wspinanie sie na wszsytkim....
a z kubeczkow dlugo sie uczyly korzystac?a co do morza to sledzimy prognoze pogody....na razie ma byc zimno....moze w sobote?w razie czego po prostu pakujemy sie i jedziemy......no i w zwiazku z tym,ze pogoda do du.... to K jednak popracuje - prawdopodobnie jutro jedzie do rumunii!!:36_19_2: no tam jeszcze nie byl:36_19_2:
mam nadzieje,ze na weekend sie wypogodzi to myk i nas nie ma:)

olek obudzil sie o 6.30:taniec1: moze tak juz zostanie? na peeeeeewno:sofunny:
zdazylam ogarnac kuchnie a po drzemce pojedziemy chyba na dzialke....coprawda upalu nie bedzie ale swieci slonce,wiatru za duzego nie ma....posiedzimy troche na dworze a K i tak ma cos tam z moim tata do zrobienia...

czy wasze dzieci tez tak maja ,ze mowia ciagle to samo?nasz olus ma takie fazy....baba przez kilka dni,pozniej tata....wczoraj calutki dzien bylo nienienienie:) w kazdym razie zawsze dominuje jakies slowo a inne w mniejszosci....