Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

ja sie zebralam po obiedzie i pojechalam do mojej mamy i poszlismy na spacer z oleczkiem tylko ze wzielam jezdzik i biedak zaczal mi w nim usypiac i glowka mu leciala.....wiec szybki powrot do babci do domu a tam sie dziecko rozgadalo i spac nie chcialo.....musialam sie spakowac do auta i jechac do domu poniewaz byl olek bardzo spiacy i jak tylko ruszylam to dziecko juz spalo....

a teraz oleczek juz nakarmiony i wykapany i nuna.....a ja sie szykuje do pracy.....
tak wiec milej nocki zycze i przede wszytskim dlugiego spania.....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Mlody w koncu spi!!!

Justynka jak Ty dajesz rade na te nocki pracowac???

Gosia super, ze wizyta gosci udana! No, ale fajnie, ze juz pojechali, bo bedziesz miala wiecej czasu dla nas :hahaha:

Andzia wczoraj mieliscie jechac na zakupy dla maluchow, cos ciekawego bylo???

My jednak nie nad jeziorem. Maly ucial sobie 2,5 h drzemke w dzien i jak wstal to nie bylo sensu juz tam jechac. Ale zaliczylismy wybieg z psem, a potem pojechalismy nad Odre polazic, zaprosilam moich chlopakow do fajnej knajpki na obiad i siedzielismy sobie na zewnatrz, potem lody i do domu! Fajny dzionek. Michał grzeczniutki!

Za to wieczorem znowu zebiska sie odezwaly i bardzo cierpial :(

Witam prawie poweekendowo:)
U nas miło, sympatycznie, grillowo i rodzinnie:)
ALe nie odpoczełam wcale:( Jestem zmeczona jeszcze bardziej niz przed weekendem:)

Veronica współczuje bidulko, strasznie mi przykro Pracoholizm to niestety tez choroba.
Magda oby kolejen nocki były równie fajnie, ale jakby co, to nic nie mówiłam:Oczko:
Na zakupach bylismy i okupilismy troche dzieic na lato-sobie nie kupilismy ni, zabrakło kasy:)
Justynka, rena świetne chłopaki.
Gosia super, ze weekend sie udał.

weekend i po weekendzie
podsumowujac i tak zaliczam go do udanego, dzisiaj po obiadku pojechalismy do tescoiw na dzialke i calkiem fajnie bylo, Bartek chcial wszystko dotykac i tym sposobem rece mial jakby bawil sie wpiasku, porobilismy zdjecia ale baterie padly i niestety nie pokaze
Andzia z zakupami to tak jest najpierw dzieci potem rodzice
Justynka podziwiam tych nocek, ja nie dalabym rady
Gosia fajnie ze weekend wam sie udal
Magda szkoda ze nie jeziorko ale i tak mialas mily dzien i takiej milej nocki zycze

http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/P9280406.JPGhttp://suwaczki.maluchy.pl/li-31234.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/009/0092369a0.png?3641

rena super, ze weekend ok. my dziś tez grillowalismy u tesciow na ogrodzie, dobrzez, ze zrobiłam kupe jedzeniea, bo tesciówka miała tylko kupne skrzydełka na grilla.
Zapomniałam Wam powiedzieć, ze moje dziewczyny spróbowały loda-Stasiu im dał, skapowałam się, jak zobaczyłam, ze maja całe buzie umazane:) Stwierdził, ze tak na niego patrzyły, ze mu sie ich żal zrobiło:)

czesc mamuski

jak po weekednzie?trzeba wrocic do zwklej codziennosci po prostu.....
magda mam nadzieje,ze kolejna nocka lepsza
vercia jak nastroj?

a my czekamy i nie wiemy co robic z wyjazdem....niby ma sie pogorszyc pogoda .....a niby tylko na dwa dni....choleres nie wiadomo co robic....
olus dal pospac....tylko 3 razy musialam ruszyc tylek-spryciarz sobie siada i za szczebelki podciaga sie ...a przy upadku wali glowa .....:36_19_1:
poza tym smiga po calym mieskaniu.....z dnia na dzien coraz lepiej.....i chwyta sie krzesel,stolu chcac wstawac..... ale super bawi sie sam....podloga jego:)

ale niestety znow go wysypalo....i to juz ktorys raz....szwagierka zasugerowala,ze to mozeby c od marchewki bo w sumie codziennie marchewke je.....i tak od wczoraj koniec z marchewka....zobaczymy....choero najgorsze,ze tak trudno stwierdzicod czego to moze byc....moze tez od mleka??? pewnie trzeba bedzie zaczac wprowadzac znow wszystko po kolei....i czekac kilka dni po kazdym warzywku.....:36_19_1::36_19_1::36_19_1:

Witam kochane:)

Ale pogoda, buuuuuuuuuuu:(
Aż wierzyć się nie chce, ze po wczorajszym upale, dziś tylko 12 st. i znowu taaaki wiatr:(

Cafe marchewka bardzo rzadko uczula, oby to nie było to. Wiem, ze cięzko znaleźc winowajce:(
Super plany macie, szkoda, ze pogoda sie spieprzyła:(

i u mnie chlodniej....ale jeszcze swieci slonce wiec po kaszce moze chociaz uda sie do lumpka skoczyc.....no i maly spacerek zrobic

ehhh andzia ja juz nie wiem....tak jak mowisz......marchewka rzadko uczula....ale moze za duzo mu daje?kuwa....nie wiem....juz mnie o wkurza....bo ani jednej nie mial centki nigdy! a teraz plecki i raczki w plamki!

Cafe Stasiu pokaszluje, ale tragedii nie ma i myśle, ze juz nie bedzie. Chyba w pore dostał leki i jakos pokonał góffno.
A zakupy...ja okupiłam dzieciaki właśnie w h&m-głównie Staśka, krótkie spodenki, bluzeczki itp., bo ze wszystkiego powyrastał. Dziewczynom body z krótkim, bluzeczki, kapelusze. Przepiękne mają tam rzeczy, często można tez wymarac jakies tansze.

Witam!
U nas nocka koszmar :((( Maly nie mogl spac i krecil sie po lozeczku i co chwila lezal w poprzek zaklinowany. Wzielismy go do siebie, krecil sie tylko i tez nie mogl spac. Teraz zasnal i pewnie bedzie caly dzien odsypial.
Ostatnio ogladalam ciuszki w H&M i wykupilabym z checia pol sklepu, tylko czemu sa takie drogie??? :(

U nas tez pogoda do d...! Zimno, szaro, a ja juz sie tak przyzwyczailam do slonca. MAm tylko nadzieje, ze uda sie wyskoczyc na spacer.

witajice!!
U nas totalnoie do bani weekend!! Nawet nie gadamy ze sobą!! Mam dosyć wszystkiego...do tego dzisiaj G.ma trase a w środę wylatuje :36_2_43: Rewelacja!!

Cafe, Magda szkoda, że maluszków tak obsypało!!
Andzia super,że zakupy udane...ja tez lubię H&M ale faktycznie drogie....oststanio mam szczęście w lumpie do H&m, czesto bardzo ladne, jak nowe są rzeczy....

Witajcie kobietki:)
Jakoś od rana nie miałam siły żeby usiąść i coś napisać, a mały obudził się już przed 5 :lup: ale ja spałam już od 20:) hhahahah a najlepsze było jak tata do mnie zadzwonił wczoraj wieczorem, P. mnie budzi, że tata dzwoni przystawia słuchawkę do ucha, a mnie nie szło dobudzić:lup: Jak się obudziłam to tel. przestał dzwonić, przykładam słuchawkę do ucha i wściekła na P. byłam, że mówi że tata dzwoni, a tam nikt do mnie nie gada... P. mi tłumaczy że mam oddzwonić, to ja na to się spytałam, czy tata zostawił numer zwrotny:lup::lup::hahaha:
Andzia zazdroszczę zakupów, ja do małego mam tyko troszkę bluzek z krótkim rękawem, a tak to nie mam nic, musimy też gdzieś się wybrać i znów kasa pójdzie:/
Magda współczuje nocki...

Bestie zjadły kache i poszły do łóżek:)
Musze troche ogarnac i jak wstana pojdziemy chociaz po lesie połazić.

Magda współczuje:(
Kładź się razem z Michałem, może choć troche nadgonisz debet senny.

Veronica strasznie mi przykro:(
Mam nadzieję, że uda Wam się jakoś gogadać.

Gosia
:sofunny::sofunny::sofunny:
Zadzwoniłaś w końcu?
My letnich ciuszków nie mieliśmy wcale, teraz mamy kilka:Oczko:

Andzia w sumie mozna powiedzieć, ze ze soba rozmawiamy ale na tematy domowe....wyrzucić smieci??? podnieść smoczek?? zrobisz herbatę??? Może jak ten tydzień odpoczniemy od siebie to bedzie lepiej...
U nas dzisiaj fatalna pogoda, i zanosi się na deszcz.....a ja mam kilka spraw do zalatwienia na mieście...chcialabym jeszcze wpaść do fryzjera, zeby obciąć grzywkę...