Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

gosiammm
Rana Tobie również miłego dnia!
Cafe ja robię kuleczki tiramisu (przepis z parenting - mam nadzieję, że wyjdą), 3 bit (sprawdzone - wszyscy polubili to ciacho) na kolację zrobię sałatkę piętrową, rybę w zalewie pomidorowej, P. chce zrobić gołąbki (robi pyyyyszne) na obiad w sobotę jak będzie ładna pogoda tak sobie myślę, że pójdziemy na działkę na grila, ale nie wiem czy uda to się zorganizować... jak nie to coś wymyślę, a i teściówka ma zrobić bigos, ja jeszcze muszę wymyślić coś... ale nie wiem co!!! Zwłaszcza w niedziele na obiad, w razie czego jest kurak w zamrażarce i myślę o jeszcze jakiejś sałatce... może gyros??? albo poprostu z fetą...

ooooooooo:36_19_2::36_19_2::36_19_2: ale bedzie uczta:o_master:
no ja cos musze wymyslic jak pojdziemy do ziel gory....myslalam o czyms do kawy....trzeba zablysnac :hahaha: a gdzie znajde ten przepis na kuleczki?w kulinariach ale gdzie?

I ja mówie dzień dobry,
nocka taka sobie, pred północa poszłam przykryc Stasia i nie wiem, czy wraz z kołdrą przykryłam go milionem roztoczy, bo dostał takiego ataku kaszlu, ze chyba zgodzine sie meczył. Poinhalowaliśmy sie szybko, syrop i do rana było ok.
Dziewczyny obie maja zatkane noski, póki co bez dramatu, ael budziły sie w nocy dosc czesto...

Beatko my tez sie za Toba steskniłyśmy. masakra z tą Komunia, trzymam kciuki, zeby wszystko dobrze, sprawnie i szybko poszło.
A do prywatnego watku, to chodzi o ten, gdzie sa te wszystkie nasze daty itd.

rena Tobie równiez miłego dnia:)

Gosia ale uczta:)
My narazie bez planów, w sobote chyba grillujewmy, a w niedz. jak bedzie pogoda, jedziemy do Zoo:)

Cafe współczuje nocki:(

K dzwonil,ze po drodze wjechal do tesco i kupil pieluchy za niecle 50zł i jakas wielka paka ponad 80szt....to tak jakby ktoras chciala kupic....ja to ciagle szukam okazji,zawsze pare dobrch zlotych mozna zaoszczedzic....

czesc andzia....
co do nocek to nie wiem co jest....normalnie budzi sie i placze....musze wozyc smoka,pomiziac chwilke i zasypia...czasem 15min i to samo:36_11_13:

Andzia biedny Stasiu! Mam nadzieję, że u dziewczyn katarek szybko przejdzie!

Beata tak to jest z tym kościołem! Jak ja się cieszę, że nauki przedmałżeńskie mamy już za sobą!

Cafe szkoda, że tesco daleko, wczoraj w biedronce widziałam pieluszki Happy w promocji, ale nigdy ich nie miałam, używaliśmy ich w szpitalu bo tam takie były, ale nie mam pojęcia jak teraz by się sprawdziły... Używałyście ich może??

Witajcie porannie!!!
U nas nocka ok,padlam wczoraj jak kawka....za to wstałam wyspana :). Marcelobudzil sie o 4 ale wzięłam go do łózka i spalismy do rana...
My w weekend chcielismy skoczyć nad morze albo przynajmniej nad jezioro do domku...mam nadzieję, że G. dotrzyma słowa bo obiecał...no chyba, ze pogoda nie dopisze...
Andzia mówisz 2 Agatki:36_11_13: Oby Twoje dziewczynki nie rozchorowały się....
Cafe współczuje nocki:36_1_67:
Co dopieluch to my dalej używamy tych wielorazowych, tyle, że na noc zakładam jednak pampersa bo Marcel teraz sika jak koń i przy zwyklej pieluszce budzi się w nocy i wariuje... Ja tam bylam zadowolona i z pampersow i z Hugiesow ale Premium bo Clasic do bani....