Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

witam po dluzszej nieobecnosci
rena gratulujemy pierwszego ząbka.
beatka twoja to wklada nozki do buzi a moj grubasek to nawet nie chce sie wysilic zeby sobie nozki do buzki wsadzic....to leniuszek maly....a Izunia sliczna :)
gosia no to nizle ci zrobili z ta legitymacja....wiadomo ze tam nalezysz wiec czemu cie nie przyjeli...zreszta ja nigdy nie mam przy sobie legitymacji....
magda mnie tez czasem boli brzuch na szwach.....tylko ze ja mialam cesarke....a co do kaszek to ja daje taka na noc i to lyzeczka....ale moj tata kiedys tak sie wnoczkiem opiekowal ze nie doczytal i dal butelka tylko zrobil troche rzadka i mowil ze sie dalo jesc...
cafe jak to dobrze ze tak szybko ci idzie z tym zalatwianiem slubu.....i przylaczam sie do prosby o wiosne....
veronika to dobrze ze masz juz mozliwosc zalatwienia kuroniowki....
muszer reszte doczytac i sie odezwe.....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

W chacie tylko tzw. bieżączki-moze jak sie zmobilizuje, to pomyje dzis podlogi, bo jutro przyjezdza lekarka do kontroli.
Dziewczyny maja jakis slaby apetyt, wypily zaledwie 100 ml. przez jakis tydzien sa na samym mleku, przez tego wirusa co zlapaly w szpitalu.
Ach mowie Wam-co tam przezylam, makabra. Nikomu nie zycze...

Cafe juz w marcu? Super!!!
Gosia na pewno cos znajdziesz, na allegro jest kupe fajnych ciuszkow.

A co do tesciowych, to moja jak zwykle pokazala swą blyskotliwosc, jak bylam w szpitalu, to zadzwonila zapytac, czy moze poprzyszywac łaty na Stasia dziurawe spodnie!!! No debilka. Tak sie wk...tym telefonem, ze zapytalam tylko czy ze Stasiem wszystko ok i odlozylam sluchawka:lup: