Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Ehh, ale sie naczytalam, poki skonczylam, to połnoc nastała...:uff:
Wszystkiego naj dla Zosi i Kubusia!!!:36_3_8:
Widze że każdy lekarz inaczej mówi z tą wit.D- mój jak bylam na drugiej wizycie to juz powiedzial zeby nie dawac, bo mówił ze jak daje bebilon to nie musze, a teraz mam mętlik w głowie, bo może mogłam jednak dawac, a może jej teraz zaczne dawac, bo chyba nic nie zaszkodzi, jak myślicie???
Mona witaj w naszym gronie!!
Andzia trzymaj się kochana i duzo zdrówka!!!
A mnie wziela wena dopadła i na sam wieczór wzięlam się za robienie oponek twarogowych, bo wkońcu jutro tłusty czwartek tzn. dziś.
Wypadało by iść spać...zmykam...pa

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

anielinka no ja daje wit d....chcociaz tz mam watpliwosci jak czytam,ze czesc z was daje,czesc nie....(niezaleznie czy karmi sie cycem czy butla)....z drugiej strony mam zaufanie do mojej lekarki wiec tak jak zalecila,tak robie.....ale porozmawiam z nia przy okazji na pewno,zapytam dlaczego sa takie rozbiezne opinie lekarzy

goska kochana,dziekuje za podpowiedz z herbatka.....olus z wielka checia wytrąbil caaaałaaaa butle jablkowej z melisa:Kiss of love:

Kuba zaczyna swój codzienny koncert:( leży w łóżeczku a ja udaję, że nie słyszę, żeby zrozumiał, że te jego kwiki to na nic.... nosz kurcze już sama nie wiem co mu jest... chyba te zęby...
On prawie wogóle nie płacze... rozpłakuje się tylko w ekstremalnych przypadkach, a kwiczy prawie 24 godz. na dobę z przerwami na sen... Najgorsze jest, że natężenie tego jest cały czas takie same, ja myślę czasami że coś się dzieje lece do niego, a on krzyczy z uśmiechem na ustach...

witam kobietki:)

u nas nocka ok, o 5 było picie a o 7:30jedzenie no i teraz mala drzemka, ja dziś będę robiła faworki...kurde pogoda do dupyyy...i chyba nie pojdziemy na spacer;/
a z tą witamina D to faktycznie straszna rozbierzność opinii, mój pediatra powiedział, ze nie muszę dawać mlodemu wit.d, a ortopeda polecił mi żeby na wszelki wypadek dawać więc daje, ale jak będę na szczepieniu, dopiero za miesiąc to zapytam o co im chodzi, bo ja juz zglupialam,...
idę się wykąpać póki mały drzemie;)

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

Mona to masz podobną sytuację jak ja :oczko: Tez nie mam z kim zostawić małego,zeby iśc do pracy. Czasami strasznie mi tej pracy brakuje!!!! Najbardziej chyba kontaktu z ludźmi, w domu czuję się coraz bardziej jak dzikuska. Z drugiej strony ciesze się, że nie muszę pracować i mogę spędzić każda chwilę z małym. Koleżanki,ktore poszly po macierzyńskim do pacy strasznie żałowały, żę wszystko w biegu, malo czasu itp.

Klaudia wszystkiego dobrego!!!

Ja juz powoli świruje, caly dzien w pokoju metr na metr, Zoska jeszcze w miare, ale Maryska jest taki brekot, caly czas na rekach. Najgorszez, ze oprocz Kuby nikt nie moze nas odwiedzac, a on wiadomo musi troche ze STaskiem pobyc. Najgorsze sa wieczory, mleko daja dopiero o 20-tej, a one zawsze juz ok. 19-tej pily...oj dziewczyny mowie Wam chorowac w tym popierdolonym kraju to koszmar.
Buzka dla wszystkich!!!