Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

andzia rzucasz bo jestes tylko czlowiekiem....no kazdy nie wytrzymuje....naprawde
u mnie o tyle dobrze,ze wiem,ze K da sobie z Olusiem rade....wiec jak kiedys sie zdarzy ze nie dam rady to walne drzwiami i pojde sie przejsc,i tyle....
a na razie to zawsze walne czyms....pogadam pod nosem...i jakos przechodzi....

rena_674
magda_79
Ja niestety wszystko dusze w sobie i sie zamykam - to niezbyt dobre wyjscie. Lepiej wszystko z siebie wyrzucic.

to rzuc to na papier, na pewno bedzie ci lzej

Kiedys pisalam bardzo duzo, szczegolnie w czasie kryzyzsow.

Teraz P jakos potrafi do mnie dotrzec i malutkimi kroczkami wyciaga ze mnie wszystko. A ja bardzo chcialabym wyrzucic smutki z siebie, ale jakos mi to nie idzie.

A ze mna to roznie, czasem tez powiem zanim pomysle, a czasem dusze, dusze i wybucham jak mi sie nazbiera-ale wtedy to Kuba zupełnie nie weim o co mi chodzi...czasem potrafie z małej głupoty zrobić afere!!!Ale on juz sie chyba przyzwyczail. I ja tez sie ucze, ze łątwiej od razu oczyszczac atmosfere, niz kumulowac w sobie złość.
My juz tez sporo ze soba przeszlismy a zanmy sie jak łyse konie...

ehhh, jak ja Wam zazdroszcze rodzenstwa!
Ja mam kuzynki, co prawda starsze ode mnie, ale jak siostry. Zaprzyjaznilysmy sie jak urodzily im sie dzieci - wtedy zaczelam do nich jezdzic. Niestety nie mieszkaja w Szczecinie. Ale i tak widujemy sie czesto. Wlasnie dzis jedna dzwonila, ze wybieraz sie do nas, bo teskni za Michalem.