Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Bosze gdzsie takie chłopy rosną????:36_11_13:
Spróbowałam zmyć ta farbe i umylam daisiaj 3 razy głowę i nic!:glass: Nadal czarne jak u diabła! Ehh jaka ja głupia, po co sie bralam za farbowanie...Dobra! juz nie marudze Wam bo sama sie tak piknie urzdziłam:(
U nas ząbka nie widac dalej ale marudzenie na szczęście przeszlo. Andzia duzo sił, ja to przerabiałam te ryki przez 3 dni :(.

U mnie tez pogoda spacerowa, niestety dziewczyny maja znowu 37,5. Nie wiem, czy mam to traktowac jako stan podgoraczkowy. Bezpieczniej i dla mnie i dla nich byłoby troche wyjsc, bo mam takiego nerwa, ze boje sie, iz normalnie cos im zrobie.

Teraz zzarly deserek, dostaly Viburcol i z wielkim bolem zasnely...
Oby wstaly w troche lepszym humorze, bo nie wyrobie

Ugotowalam małemu zupę z marchewki i pietruszki, zobaczę czy ta paskuda to zje....Jesli jemu posmakuje to nagotuję więcej i zamrożę..zawsze to mneijsze wydatki..chociaz kupic normalne warzywa to też nie lada wyzwanie....A pogoda u nas brzydka ale rano w DDtvn wypwoiadała się pediatra, że z dzieckiem nawet przeziebionym obowiązkowo spacery i zawsze mega wietrzenie chaty...za radą pójdę z malym sie pokręcić...

Andzia dzięki za komplement i pocieszenie ale ja wolę brąż taki bardziej jak swoje naturalne, bo te wyszły mi takie sztuczne, że az [patrzec nie mogę. Caly zcas trzymam się opcji, że z rozjasnianych włosów sie wypłucze trochę ta farba :o_noo:
A z temp. to bym nie wychodziła, jeszcze ta odiwlż-wirusy szaleją!

Witajcie, a my po spacerku, u mnie pogoda taka sobie, wczesnie troche pokropiło ale sie rozpogodzilo...
Wkurzyla mnie dzis baba, ta od lezaczka, bo podobno wysylka kurierem w 24 h idzie, wiec wczoraj wieczorem go zamówiłam, no to sobie myśle dziś wyśle, a jutro będzie, a ta gnida mi przysłała dziś takiego maila, "czy ja sobie zdaje sprawe ze dziś jest czwartek i do jutra nie dojdzie...a tak wogle to ona ma dziś dzień organizacyjny i nie robi dziś wysyłek"- a mnie to g... obchodzi!!! Odpisalam jej takiego maila, że ho...no i cisza nic nie odpowiada.

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Vercia za przyklade, kolezanek musze cie pochwalic, bo naprawde ten kolor tez ci pasuje

pogoda u mnie taka sobie raczej wilgotno ale i tak bylam na spacerze, mialam cicha nadzieje ze troche dluzej pospi, ale niestety to byla chwila. a na twoim miejscu Andzia zostalabym w domku
dalam mlodemu dzisiaj jabluszko i to chyba ten smak,jadl az mu sie uszy trzesly

anielinka nie bede ci opisywac jakie ja mialam przeboje z dostawa lezaczka, ile mnie to nerwowo kosztowalo

http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/P9280406.JPGhttp://suwaczki.maluchy.pl/li-31234.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/009/0092369a0.png?3641

Vercia z nowym kolorkiem też ładnie wyglądasz:)
Anielinka współczuje sprzedawcy, no co za baba przeciez po to jest kurier żeby przesyłka była szybko...ehhh normalnie ja się wkurzyłam a na Twoim miejscu to bym była wściekła na maksa... jak ma jakieś dni organizacyjne to niech to w aukcji zaznacza....
Andzia ja też bym z dziewczynkami nie wychodziła, a znów się u nich gorączka pojawiła?
My zaliczyliśmy spacerek u nas jest dzisiaj ślicznie słoneczko świeci, ciepło w miarę - normalnie wiosennie:)

Gość kwiatuszek9876

veronica_20
Bosze gdzsie takie chłopy rosną????:36_11_13:
Spróbowałam zmyć ta farbe i umylam daisiaj 3 razy głowę i nic!:glass: Nadal czarne jak u diabła! Ehh jaka ja głupia, po co sie bralam za farbowanie...Dobra! juz nie marudze Wam bo sama sie tak piknie urzdziłam:(
U nas ząbka nie widac dalej ale marudzenie na szczęście przeszlo. Andzia duzo sił, ja to przerabiałam te ryki przez 3 dni :(.

a gdzie masz farbe na skórze ? Powiedz jeszcze jaki kolor to pomogę

Dzięki kobitki za pocieszenie :) O dziwo moja paskuda zżarłą moja zupkę i chyba nagotuje więcej, wepcham w pojemniczki i do zamrażarki. A kaszke mleczna odpuszczamu bo Marcel dostał krostek na buzi, widocznie ma tą skazę. Koleżanka mówiła, ze ona dawala kozie mleko ale ja jestem zielona w tym temacie. Przez te wszystkie urozmaicenia w jego diecie, nic nie robimy o stałej porze, bo nie wioadomo czym na ile się naje.

Gość kwiatuszek9876

Acha myślałam że masz na skórze i nie możesz zmyć :) to nałóż drugą nic napewno się nie stanie . A jaki masz kolor? Kozie mleko możesz podawać ale lepiej nie ryzykuj i podawaj nutramigen i nie możesz przestac jesli chcesz żeby dziecko nie bylo alergikiem przewaznie pozniej przechodzi po roku . Moje tez jest na nutramigenie i teraz je juz wszytko czekolade nabial ale nadal podaje jej mleko