Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

czasć babule :)) zaczne od Madzi
Madzia polecam ten smoczek , moze Mały załapie mi poleciła go połozna laktacyjna i jest superr inne Julka tez wypluwała Chicco Fizjologiczny smoczek do uspokajania a butelkę moze spróbuj kupić taką BUTELKA 150 ml TommeeTippee + smoczek imt.pierś (487027960) - Aukcje internetowe Allegro ja ta nie przejdzie to już nie wiem :))
Gosia i Cafe podziwiam za chęci do nauki i za postanowienie diety , ani jedno ani 2 by mi teraz ne poszło :)
Veronica i Kasioleq ja na becikowe czekałam ponad półtorej miesiaca a zanim złozyłam to ieisac na pesel bo bez tego ani rusz , i niby to mają być pieniadze na poczatek dla dziecka :DDD zanim je dostalismy to fortune trza było na wsio wydac :D
Andzia i tak długo wytrzymałas z tesciowa :DD zuch kobita ze nie zatłukłas po 5 min :))
Pozdrówka mamki :)

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

Synek spi a ja mam meeeeeeeeeeega lenia!!! chyba jutro wezmę się za dekoracje choinki bo jak narazie to leży od weekendu na podłodze owinieta workiem i az wola!!

Gosiam niby ta lekarka tak sugerowała, zeby oduczyc nocnergo wstawania na jedzenie mi to sie udawalo przez jakis tydzien a osttanio Marcel ma tak, że nawet jak zje o 12 to i tak wstaje o 4 rano glodny i ta godzina stala sie jego stala pora na jedzonko..i daje butle w nocy...i kazdej nocy wstaje o 3-45...cale szczescie,że je na spiaco i zaraz zasypia znowu...do tego jeszcze przyzwyczail sie do smoczka i nie ma mowy, żeby jemu wypadł w nocy chociaz na chwile bo zaraz sie budzi i stęka więc calą noc wsadzam smoczek do buzi...

KasioleQ kasa podobno jest przelana dla ,mnie tylko, że ten pzrelew z banku do banku idzie 3 dni..masakra!! jutro znowu tam zadzwonie -do opieki...

a mój synek już wykapany i zasypia z kołysankami w pokoiku mam nadzieje, że zasnie bo mi tez chce się spać...wstawilam tylko zmywarke, pranie i nic wiecej nie robie...no może wyparze butle na jutro jeszcze i finito...

Andzia, cafe, prosiaczek co z wami????

czesc dziewczyny jakos nie moglam dzisiaj sie zebrac w sobie i popisac do was
synek juz spi ja i maz rowniez wykapani i teraz chwilka dla siebie czyli on gra a ja na forum.
zastanawialismy sie dzsiaj co kupic za prezenty moze macie jakies pomysly??
bo ja juz mysle i mysle i nic z tego nie wychodzi.
a propo smoczkow to podjelam juz jakis czas temu decyzje ze nie mam zamiaru wprowadzac zobaczymy jak dlugo wytrzymamy w tym przekonaniu.
u nas becikowe maz zalatwil zaraz po urodzeniu jak jeszcze bylismy w szpitalu i przelali nam na konto po jakims miesiacu i nie potrzebowalismy do zlozenia papierow zadnego pesla, wiec sie dziwie ze u ciebie Anouk

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Witajcie wieczorkiem!
U mnnie już coraz to lepiej (odpukać) bo o godzinie 18 dostalam gorączki 38 i 4 kreski, ale wzielam pyralgin i mi spadla, mam nadzieje ze nie bedzie żadnych powikłan (tffuu- tfffuu)
Maleńka śpi z tatuśkiem na łózku , a ja na chwilkę wskoczyłam oczywiście na forum:36_2_27:

Co do wyparzania bytelek, ja robie to raz dziennie rano- zalewam je do pełna wrzątkiem, zanurzam smoczki i tak na 10-15 minut zostawiam. i wsio

Andzia gratuluje wygranego konkursu!!!
Gosiamm Cafe podziwiam was do za chęci do nauki
A co do diet to ja mam przymusową i musze się jej trzymać, więc pewnie kilogramy mi też zlecą...
Przespanych i spokojnych nocek!!!:ok:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Witam kobitki wieczornie!!!

U mnie mega-zapierdol, ze tak powiem, dopiero mam chwilke, zeby odsapnac. Kurna przy takim trybie zycia powinnam juz dawno schudnac, a moja waga stoi w miejscu jak głupia:(

Z K. juz lepiej, zobaczymy jak długo. Oboje jestesmy uparci jak osły i mamy ciezkie charaktery, a ostatnio to kłócimy się po prostu o największe gówna, ach szkoda słów.
Bylismy na USG bioderek, wsjo oki:) Za 6 tygodni jeszcze do kontroli. Bardzo miły i profesjonalny Pan profesor, ponoć dysplazja to przypadłość prawie 90 % bliźniąt, zwłaszcza dziewczynek, mowil, ze bardzo duzo daje lezenie na brzuszku, ponoc bardziej sa tez zagrozone dzieci po cc i ułóżone miednicowo.

Anielinka
prawie sie poryczałąm czytajac Twoj post, ściskam Cię mocno i trzymam kciuki, zeby do 18-go stycznia nie było już zadnych przygod:(
Magda nie wiem co Ci poradzic, moje dziewczyny i Stachu nie miały problemów ze smoczkami. Ale Twoja chęć pojscia do fryzjera jest tak wielka, ze na pewno Michaś w końcu zassie butle:)
Gosia nie bierz dziekanki, na pewno nie jest Ci teraz łatwo, ale mały będzie coraz bardziej absorbujący i za rok będzie Ci go jeszcze trudniej zostawic niz teraz
Cafe jak nauka englisch?
Veronica ten Twoj tesciu to rzeczywiscie namol, moja moherowa tez sie niestety nie obraza, juz kiedys pisalam, w twarz jej napluc, to powie, ze deszcz pada. Za to mnie nie poucza, to jest taki tytpek, ktory na dany temat mysli dokladnie to samo co rozmowca. Np. mowie, ze nie chce chodzikow, bo ...blablabal, a ona: tak oczywiscie, masz racje, chodziki sa do dupy itd. 2 dni pozniej rozmawia z jakas ciotka, ktora zachwyca sie chodzikami, a tesciowka: chodziki swietna sprawa, terz nie ma dziecka, ktore by sie bez chodzika wychowalo:lup: Głupie babsko!!!
Kasioleqq ciesz sie, ze Twoja daleko. A i Kacperek śliczny!!!
Justynka ja bez smoczkow sobie zycia nie wyobrazam:)
Anouk gorset zamowiony??? JAkas fotka w nowym wdzianku bedzie???

No to chyba na tyle...

A ja się witam szybciutko z kafffka, korzystajac, ze bestie spia, a Stachu poszedł do przedszkola:smile_move:

Dziewuchydo prawie 2-giej szukalam pompki do nosa i nie znalazlam, nie mam pojecia, gdzie soie podziala, podejrzewam, ze Stachu ja gdzies wyniosl, chociaz twierdzil, ze nie!!!
Pewnie sie znajdzie, jak juz nie bedzie potrzebna!!!
Musze isc kupic nowa, a tydzien temu zamowiona Frida jeszcze nie dotarła:(