Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

no i znow witam z samego rana

wczoraj olus zasnal o 20 a my przed 21-normalnie jakby trojka dzieci w domu byla:ball:

maly tez spi tylko na brzuchu....i madga-ja tez na poczatku sie balam....ale po pierwsze odkad spi tylko na brzuszku to nie prezy sie...najpierw prezyl sie duzo mniej a juz od jakiegos czasu w ogole....a po drugie widac ze lubi....no i nie daje zadnej poduszeczki tylko pieluszke rozkladam flanelowa...to wszsytko

andzia ja tez poprosze o wene....tylko priorytetem ze by dzsiaj jesczcze byla,bo baaaaaaaaardzo mi potrzebna-przede mna weekend odwiedzin ....i pewnie nie tylko weekend-kazdy chce zobaczyc mieszkanie....ehhhh....a bez tej kuchni to co bym nie robila to i tak balagan.....

Cześć dziewczyny:)
Wczoraj padłam szybciutko...ten mój mąż zupełnie nie ma ze mnie pożytku;) mały ładnie spał w nocy o 3 obudził się na picie no i o 6 stwierdził że pora wstawać i zaczął ze mną gadać wysyłając swoje najpiękniejsze uśmiechy (a jak za kilka lat matka będzie chciała z nim pogadać to nie będzie chciał!)
O 7 wypił mleko zasnął pospał prawie do 8 i coś go brzuszek pobolewał bo troche się poprężył, popurtał, popłakał ale na szczęście jakoś dał się uspokoić i teraz siedzi w leżaczku i kota próbuje boksować...
Po następnym piciu uciekamy na spacer, bo niebo czyściutki aż szkoda nie wykorzystać...
Andzia ciesze się, że zaraziłam...wene mam nadal ale nie wiem czy dam rade coś jeszcze zrobić...mam nadzieje że po spacerku mały troche pośpi to może wtedy...

Dobry!!!

A u mnie dla odmiany nocka dramat-Zoska obudziola sie krotko po polnocy i za Chiny nie chciala zasnac...kurcze cos im sdie po-przestawialo, bo juz tak ladnie przesypialy nocki, a teraz znowu dupa blada

U nas tez szykuje sie dluuugi spacerek!!!

Rena kuruj sie!!!
Cafe Ty leniwcze:)ja od 3 miesiecy nie polozylam sie spac przed polnoca. Tak uwielbiam te samotne wieczory we dwoje:), ze szkoda mi czasu na spanie! Rano oczywiscie tego zaluje:(
Gosia ze mnie maz tez nie ma ostatnio pozytku, bo nadal zalewa mnie krew:/

hej kobitki!! dołaczam sie do was z zimna kawa:)
moj babel spi i tez zaraz szykujemy sie na spacer...my wczoraj z G. tez poszaleliśmy :11_2_114::super: i wstałam niewyspana bo przegadalismy parwie cala noc...bobrze, że synek spal..on osttanio mnie zadziwia z tym spaniem, wczoraj poszedl spać o 21 i wstał dopiero o 4 rano zjadl i poszedl spac do 8 rano...ale kupa nadal jakas dziwna taka zielona troche bardziej wodnista..echh..moze samo przejdzie...wazne, że nie ma temp. a nochal chyba sam sie odepchal i nie ma kataru:smile_move:

ale na brzuchu nie klade spac bo mam opory przed ta smiercia łózeczkowa..coraz glosniej sie o tym mowi...i w kazdyn czasopismie czy ksiazce zaznaczaja, żeby nie lkasc na noc dziecka na brzuchu...ja sie boje...klade na pleckach a glowe zawsze ma na bok prawy albo lewy wiec sie nie zakrztusi..pozycja na boku tez dobra ale niwkorzystna dla mnie ze wzgledu na ciagle obsikiwanie sie...

i wiecie co zapisalam sie do fryzjera na Mikolaja :) musze isc bo wlosy po porodzie mi tak szybko rosna, ze masakra...wygladam jak malpiszon z mega odrostami...i moze w koncu skusze sie na solarium bo jestem taaka biała,ze niedlugo zaczne robić w nocy za żarówkę...i tak mysle, zeby sie wybrac do Poznania na zakupy...
zmykam kobitki miłego poludnia:):go:

A ja zawsze ostatnia rano sie pojawiam. hihihih! Jem wlasnie sniadanko, bo maly spi.

My tez wczoraj zaszalelismy, poszlismy spac po 2 i dzisiaj leb mi peka. Codziennie obiecuje sobie, ze przed 12 nie wstane, ale jkos nie moge tak.

Andzia listonosz byl z wena - nie otworzylam! Nie jestem jescze gotowa :sofunny:
Cafe odeslalam wene do Ciebie - tez kurierem!

Anouk ja gorsetu nie uzywam, wiec nie pomoge.

Gosia Michal tez z rana wita mnie pieknymi usmiechami. Szkoda wtedy spac, co? :)

czesc dziewczyny jednak to ja witam ostatnia :)
no u mnie nocka nawet niezla dzieciak jak poszedl po 21 to obudzil sie 0 2,30 to cos nowego. a potem popudka o 5,30 byla wiec nawet jetem wyspana, oczywiscie u mnie maly tez od 8 przesyla mi usmieszki ze nawet nie kladlam sie ponownie spac :)
teraz spi w lezaczku i tak slicznie wyglada.
dzisiaj jest bardzo grzeczny i dal mamie posprzatac cale mieszkanie i nawet zjesc mi dal sniadanie ale kawe tez pije zimna INKE:36_2_18:

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png