Skocz do zawartości
Forum

Luty 2010 :)))) wszystkie przyszłe

Kinqa

Rekomendowane odpowiedzi

Margolcia
ja mam zawsze na twarzy opryszczke....nawet mam szramy i teraz,jak jestem w ciazy,to mi sie tez to zaczna uaktywniac...paskudna choroba....brode i kaciki ust mam podraznione okropnie....Italy,ale Ty jestes pewna ze to opryszczka..?? stwierdzil to kiedys lekarz czy sama wydalas taka opinie..???

ja też miałam nawet w obecnej na początku i strasznie uważałam żeby jej nie przenieść na miejsca intymne
a na ustach albo Sonolem albo antyvirem jechałam no i wysuszałam spirytem i pastą do zębów

no dziewczyny to ja tez w strachu bo moj stary ciagle cos ma na ustach albo na jajkach ale lekarz kazał mu to smarować tylko maściami i nic wiecej nie mowił... pewnie ja tez zarazona jestem... zrobie sobie badania dodatkowe na tego wirusa... i teraz bede myslec kurcze....

witam ponownie, a wiec pare informacjii o mnie:) Mieszkam w Nowym Jorku. Piec lat temu przylecialam tu z mezem i synkiem. Mam 34 lata, pracuje sobie w biurze i wlasnie w wolnych chwilach korzystam z forum. Mysle ze teraz bede tutaj czestym bywalcem. Trzymam kciuki za wasze ciaze i prosze trzymajcie za mnie tez! Boje sie bardzo.

hejo kochane... co słychować?
Ja nie wiem dlaczego ale rano żle sie czuje tzn jestem strasznie słaba nie mam siły wstać z łozka szystko ciężkie a pozniej jak wstane jest mi słabo masakra....
Italka nie przejmuj sie tak tym hsv trzeba iśc do lekarza i zrobic badania na ten wirus... jak w przyszłym tyg tak zrobie bo jutro u nas swieta a w piatek zrobie sobie badanie a w poniedziałek albo jeszcze w piatek skonsultuje sie z lekarzem zależy od wyniku czy bedzie dodatni.....

hej Martita co słychać?
u mnie dzis nudy i śpiąco ogolnie dwa obiady dzis zrobiłam i jestem padnieta i ciągle cos na żoładku czuje jakby ciągle był pusty dziwne uczucie...
a co u Ciebie?
Czym sie zajmujesz jeśli mogę spytać?

Monica
czesc dziewczyny, czy macie juz jakies zachcianki? Ja w sumie nie, ale jesc mi sie coraz czesciej chce. Dzis musialam kupic sobie pretzle, zeby dotrzymac do konca w pracy. Wszystko co przynioslam juz zjadlam:)

witaj Monica...
Ja jak na razie zachcianek nie mam ale moj żołądek jakby był ciągle pusty....

martitaolivia
agusik
hej Martita co słychać?
u mnie dzis nudy i śpiąco ogolnie dwa obiady dzis zrobiłam i jestem padnieta i ciągle cos na żoładku czuje jakby ciągle był pusty dziwne uczucie...
a co u Ciebie?

zawodowo czy teraz???
no kurcze zawodowo.. przeciez nie bede pytać co robisz w danej chwili hihihihi:36_6_5:

agusik
martitaolivia
agusik
hej Martita co słychać?
a co u Ciebie?

zawodowo czy teraz???
no kurcze zawodowo.. przeciez nie bede pytać co robisz w danej chwili hihihihi:36_6_5:

ciemna masa jestem :na: jestem psychoterapeutką, a Ty?

http://www.suwaczki.com/tickers/uch5j44jso896uff.png

http://www.suwaczki.com/tickers/c55fhqvklkr90kfu.png