Skocz do zawartości
Forum

Start:) Czerwiec 2009:)

Rekomendowane odpowiedzi

mosia
a bo już nic nie wiem
pewnie znowu to hormony
i znowu tabletki
boję się bardzo

ale tak strasznie mi niedobrze, że nie wiem już czy to też sobie można uroić....
jestem strasznie skołowana.....

Ja Ci powiem ,ze ja już w nic nie werzę ,bo też miałam różne dolegliwości-nawet wymiot i mdłosci....
ale wiesz co?
Takie żeczy dopiero się zauważa jak sie chce mieć dzidzie....
wszystko wtedy wskazuje nam na ciążę....-ale tak nie jest...
Dlatego ja już nic nie piszę,nie raz mnie boli to tu,to tam ale tłumaczę sobie to na inny sposób....nie wmawiam już sobie ciąży bo oszaleję....
Jak mi się spózni @ wtedy bedę mysleć o dzidzi a na razie staram się tylko starac o bobasa-fajnie zabrzmiało nie?
Ehhh co Bóg da,to będzie....
Mosia z całych sił mam kciuki zaciśnięte....
Ja wiem ,że nici z dzidzi w moim przypadku-na ten cykl....
Idę prasować a ty bądz dobrej myśli kobietko....:36_3_15:

mosia
wydaje mi się że właśnie duphaston abo luteina, bo one jak się nie jest w ciąży to wywołują @ a jak się jest to podtrzymują
z tym że duphaston jest lepszy, ale i droższy - 60 zł, a luteina 3.2 zł

Mosiu może warto wziąsc te lekarstwa i cieszyc sie maleństwem co?
Dużo kobiet własnie je bierze...
Lecę już bo mam zelazko włączone:36_3_15:
Do popisania kobietko:11_9_16:

Czesc KObietki. Mosiu na co czekasz?? Nie potrzebnie sie bedziesz zadreczac, a tak juz bedziesz wiedziala na czym stoisz:) Jesli to ma byc fasolinka to tak bedzie:)
Asiorku a Ty czemu nastawiona na nie?? Ze nie bedzie dzidzi?? MOze akurat kurcze... i zostane sama...:) Ale to co poczekam znow kolejny cykl:) a co:D hihi
Dzisiaj mnie tak strasznie w dole brzucha boli caly dzien... nigdy tak przed @ nie bolalo, ale moze akurat cos sie pozmienialo... Niby w srode mialaby przyjsc... hmm no coz powitam ja pozegnam i od nowa:D:D:)

ewcia_k
Czesc KObietki. Mosiu na co czekasz?? Nie potrzebnie sie bedziesz zadreczac, a tak juz bedziesz wiedziala na czym stoisz:) Jesli to ma byc fasolinka to tak bedzie:)
Asiorku a Ty czemu nastawiona na nie?? Ze nie bedzie dzidzi?? MOze akurat kurcze... i zostane sama...:) Ale to co poczekam znow kolejny cykl:) a co:D hihi
Dzisiaj mnie tak strasznie w dole brzucha boli caly dzien... nigdy tak przed @ nie bolalo, ale moze akurat cos sie pozmienialo... Niby w srode mialaby przyjsc... hmm no coz powitam ja pozegnam i od nowa:D:D:)

Hej kobietki....
A co tu tak pusciutko:hmm:
Gdzie jesteście?
Ale u nas w nocy była burza,maleństwo się przewracała w łóżeczku i co chwilę musiałam do niej wstawac....
Ja tym czasem zapraszam na :kawa::kawa: