Skocz do zawartości
Forum

Start:) Czerwiec 2009:)

Rekomendowane odpowiedzi

mosia
no to ja trzymam kciuki za Ciebie
ale moja to spada przecież , codziennie o 0.1 stopnia
a za przeproszeniem cycuchy to mnie tak bolą, że bez stanika nie mogę chodzić, takie są ciężkie.......

A kiedy do lekarza masz dzwonić?
Mi sie wydaje,że po odstawieniu tych leków po prostu cykl Ci się wydłużył...
Więc jestes po lub w trakcie owulacji,także czekaj cierpliwie Mosiu...
Jedz na usg może?
Powie ci czy pekł pęcherzyk...
Byś miała czarno na białym...

martusia
czesc dziewczyny

tak od jakiegos czasu podczytuje wasz watek no i w koncu zdecydowalam sie napisac.
tez zaczynam starania o dzidziusia. czekam wlasnie na wyniki badan krwi i jesli bede miec przeciwciala na rozyczke to zaczynamy....
mam nadzieje ze dlugo nie bede musiala czekac

Ale fajnie ,ze do nas dołaczysz:taniec1::taniec1::taniec1:
Trzymam kciuki za wyniki badań i oczywiście za starańia-oby były owocne:):o_master:
Napisz tak króciutko o sobie ok?:36_3_19:

a mieszkam sobie w dublinie od ponad 4 lat. niecale 2 lata temu urodzil sie tu moj synek Bartus.
Bartus jak mial 6 miesiecy poszedl do zlobka bo musialam wrocic do pracy. na szczescie zlobki w irlandii sa super a dodatkowo zlobek miesci sie w tym samym budynku gdzie ja pracuje wiec mam synka na oku ::):

co do staran to w zasadzie moglabym juz zaczac bo powinnam miec przeciwciala na rozyczke bo jakbym niemiala to w pierwszej ciazy by mi ktos o tym powiedzial (w koncu mialam badana krew wtedy). no ale robie dla pewnosci...

juz nie moge doczekac sie ciazy. bardzo chcialabym dziewczynke tym razem...

a wy jak dlugo juz sie staracie??

mosia
wejdź na gry i zabawy, tam jest
dajesz zdjęcie o które ktoś poprosił i prosisz od razu o jakieś dla siebie

Wróciłam kobietki,troszkę mieszkanko ogarnełam...
Pewnie,że zagramy...
A na tym wątku udało się Joasi...
Tylko,że sama Ci wszystko opisze jak będzie miała na to ochote...
Bo mnie nie wolno takich spraw nagłasniać...
Ja też chcę do Dublina....

Witajcie:36_2_53:

Witam Nowa kolezanke:) Fajnie ze do nas dolaczylas:36_2_15:

U nas dzisiaj kurcze powtorka z rozrywki... duszno cieplo slonecznie ze wytrzymac nie idzie... z tego slonca synus mial w nocy 40 stopni goraczki... i tak se powiedzialam ze na spacer pojdziemy dopiero kolo 18 19 nie wczesniej. Rano bylismy juz o 8 na polku na godzinke i teraz przerwa... ewentualnie pozniej do basenu wejdzie sie popluskac:)

Hmm ja sobie dzisiaj rano zmierzylam tempke i w sumie dopiero za 8 dni ma przyjsc @ /tzn lepiej jakby nie przyszla/ no i mialam 36.9... hmm nie zabardzo sie na tym znam ale chyba wysoka nie??

Pozdrawiam Was serdecznie i Asiorku dzisiaj trzymam jeszcze mocniej zeby jednak jutro nie zawitala!!:uff:

asiorek352
Hejo dziewuszki...:36_2_53:
Może te nasze ciotki na urlop 9 miesięczny pojadą...
Ja mam @ dostać za 2 dni a 20 testuje-no chyba że mnie nawiedzi oferma jedna...
Czuje,że do mnie idzie także po mału się wycofuje z marcowych mamusiek....
A co u Was...?
Gdzie reszta?:le::le::le:

Już jestem, już jestem:smile_move: w końcu!!! Skończyłam pisanie pracy, ale niestety jeszcze jedna przede mną:36_2_58:trzeba będzie siedzieć i pisać:36_2_51:

Co do ciotek, moja już odjechała:D dokładnie za tydzień zaczynam z testami owulacyjnymi i działamy:smile_move::dzidzia: mam nadzieję, że tym razem się uda:smile_jump: szczerze mówiąc to nie myślę o tym tak intensywnie, bardziej głowę mi zaprząta wyjazd do domku, bo muszę jeszcze troszkę rzeczy pokupować (zaplanowane na poniedziałek), myślę o moich Robaczkach (czyt. Bratanicach), bo zabieram je na basen, który jest niedaleko Torunia, taki aqua park!! no i moja koleżanka urodziła tydzień temu, więc trzeba kupić coś dla Kruszynki:)

http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/02/05/2012.pngMake a pregnancy ticker
07.06.11. - Ujrzeliśmy II kreseczki,
20.06.11. - Zobaczyliśmy maleńkie Serduszko,
18.07.11. - "Nie lubię Pana Doktora i nie dam się zmierzyć",
13.08.11. - "Staję na głowie",
30.08.11. - Oficjalny kopniak dla Mamusi,
01.09.11. - Tatuś też dostał swojego.
http://dn.daisypath.com/4MJZp1/.png