Skocz do zawartości
Forum

Grudnioweczki 2009 :))))

Rekomendowane odpowiedzi

yasmelka
panna-em
yasmelka

ty czarny agresorze....a wlasnie kolor wloskow zmienialas?

zmieniłam i wyszedł za ciemny i to tez mnie wkurzyło :Real mad:
i ta moja niewydymana grzywka do łez mnie doprowadza :Real mad: wyglądam jakby mnie kosiarka rozjechała :Real mad:
panna no pokaż prosze.....

yasmelka nie umiem znalesc kabla z aparatu :Real mad:

Tyś moje dziecie, ja Twoja mama!!:wink:

Tyś mój mąż, ja Twoja żona!! :mdr:

witajcie kochane!

patrycja: no mnie ostatnio tez zoladek boli i mi niedobrze....moze przez wielkosc brzucha i nacisk macicy na zoladek wszytsko jakies wrazliwsze...pojedz rosolu w malych ilosciach, albo cos lekkostrawnego i na pewno bedzie lepiej!

dorota: wymiekam, ze ty juz w 9 miesiacu i juz rodzic bys mogla...szok!!!!!!!!!!!! ale plissss, poczekaj do grudnia...ale by bylo fajnie, jakbysmy sie wszytskie w grudniu rozpakowaly...i wszytkie terminowo :-)

http://www.suwaczki.com/tickers/relgi09k2phn9pyy.png

30.04.09 13:13- II kreski
11.05.09-zobaczylismy pecherzyk i Ciebie-mala plamke
29.05.09- ruszasz raczkami i nozkami i mierzysz 29mm
16.06.09-masz 67mm, bijace serduszko i jestes zdrowa/y
28.07.09-jestes na 95% dziewczynka, kochana Olivia Marianna, jestes zdrowa i wazysz 281g
06.10-wazysz prawie 1200g i masz prawie 40cm
06.01.10- urodzilas sie o 9:26

patrycja`81
yasmelka
patrycja`81
a mnie boli zalodek,juz coraz mniej bo sie przespalam,
ale wczoraj mialam wieczorna przygode-zwrot lodow czekoladowych do kibelka:ehhhhhh:

n to ładnie a duzo zjadlaś czy poprostu nie przyjelo?

malutko-bo to byla koncowka-poprostu mlode nie mialo smaka:wink:

a my idziemy na jakies zarelko-zonk apoiwedziala,ze ma weekend i wolne:lol:
a i druga sprawa w lodowce swiatlo i kilka jeszcze nie-obiadowych produktow-znaczy sobota:hahaha:

noi biodra mi sie poszerzyly-juz nie moge chodzic w moich normalnych biodrowkowych dzinsach(po za tym one nie sa az takie niskie biodrowki:ehhhhhh:)
-zostaly wiec mi jedne ciazowe dzinsiory,do ktorych juz sobie przyszylam z powrotem pasek.ten na brzuch-bo juz mnie zwykly pasek wkurzal,po za tym teraz nie musze sie martwic,ze mi cos podwieje:hahaha:

o matko ja już dawno na tylek nie zakladam nawet ardzo niskich biodrowek....dupa i uda mi zbolszaly....w pierwszej ciazy tak nie mialam.....ciekawe jak to bedzie potem..

http://www.suwaczki.com/tickers/82docwa1zyg7nb5a.png
http://www.suwaczki.com/tickers/wff2vcqg6w42rjgz.png

panna-em
gosiaj
panna-em
jeszcze bedzie chcial wiedziec do poniedzialku jak ja sie czuje.... to sie dowie, takiego wała jak Polska cała.... ja mu pokaze że jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie i może sie wkoncu nauczy!!!

ach panna: zobaczysz, ze jak P wroci to zupelnie inaczej bedzie to wsztysko wygladalo...teraz niestety nie mozesz byc z nim i przezywac tego co on...on tez w sumie ma prawo skorzystac z ostatnich dni wolnosci na meczach itd...

a dyskusje przez smsy i dzwonienie, to chyba najgorsza rzeczy w zwiazkach na odleglosc....ty chcesz fajne smsy, on nie ma czasu, wiec pisze cos szybko w biego, ty rozczarowana, on wkurzony, bo nie wie co zle zrobil....

zobaczysz, jak staniecie twarza w twarz, to nie bedzie w ogole zadnych problemow :-)

gosiaj ale ja nie oczekuje od niego wypracowania ale jak np dzis rano jadl sniadanie to nie mogl nic wyskrobac?? ja siedzial i pił piwo to nie mogl 2 minut posiwecic i napisac że wszystko jest ok?? a to ze wroci i bedzie inaczej to nie oznacza że teraz może odwalać co mu sie podoba!!!

pewnie, ze mogl...ale zazwyczaj faceci tego nie robia....

przysiegam...moj prawie w ogole do mnie nie pisze smso, jak gdzies wyjedzie...ale po prostu taki jest i juz nawet nie wymagam, zeby pisal...
lepiej sie z ta innoscia facetow pogodzic, niz ciagle o to wkurzac i strzelac fochy...a sama piszesz, ze sie o ciebie martwi...wiec jest przeciez ok!

28.07.09-jestes na 95% dziewczynka, kochana Olivia Marianna, jestes zdrowa i wazysz 281g

panna-em
gosiaj
panna-em
jeszcze bedzie chcial wiedziec do poniedzialku jak ja sie czuje.... to sie dowie, takiego wała jak Polska cała.... ja mu pokaze że jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie i może sie wkoncu nauczy!!!

ach panna: zobaczysz, ze jak P wroci to zupelnie inaczej bedzie to wsztysko wygladalo...teraz niestety nie mozesz byc z nim i przezywac tego co on...on tez w sumie ma prawo skorzystac z ostatnich dni wolnosci na meczach itd...

a dyskusje przez smsy i dzwonienie, to chyba najgorsza rzeczy w zwiazkach na odleglosc....ty chcesz fajne smsy, on nie ma czasu, wiec pisze cos szybko w biego, ty rozczarowana, on wkurzony, bo nie wie co zle zrobil....

zobaczysz, jak staniecie twarza w twarz, to nie bedzie w ogole zadnych problemow :-)

gosiaj ale ja nie oczekuje od niego wypracowania ale jak np dzis rano jadl sniadanie to nie mogl nic wyskrobac?? ja siedzial i pił piwo to nie mogl 2 minut posiwecic i napisac że wszystko jest ok?? a to ze wroci i bedzie inaczej to nie oznacza że teraz może odwalać co mu sie podoba!!!

Och Panno,takie te juz chlopy-nie mysloki:lol:
po czulym powitaniu,opieprzysz i bedziesz sie czula lepiej:D

a jak juz chcesz jak Kuba bogu-to wez go wpon,na przetrzymanie-wizyta u dentysty Ci w tytm pomorze:lol:
Twoj P pewno od razu,po wyladowaniu bedzie chcial z Toba sobie pogadac,albo jakiegos smska-a Ty no jak,na fotelu dentystycznym:D
Zreszta co ja Ci tu bede podpowiadac,jestes Baba to wiesz wszystko co i jak robic z chlopem:hahaha:

dobra zbieram sie bom glodna:D

patrycja`81
panna-em
gosiaj

Och Panno,takie te juz chlopy-nie mysloki:lol:
po czulym powitaniu,opieprzysz i bedziesz sie czula lepiej:D

a jak juz chcesz jak Kuba bogu-to wez go wpon,na przetrzymanie-wizyta u dentysty Ci w tytm pomorze:lol:
Twoj P pewno od razu,po wyladowaniu bedzie chcial z Toba sobie pogadac,albo jakiegos smska-a Ty no jak,na fotelu dentystycznym:D
Zreszta co ja Ci tu bede podpowiadac,jestes Baba to wiesz wszystko co i jak robic z chlopem:hahaha:

dobra zbieram sie bom glodna:D

a głód jest chyba zarazliwy....jak te grzybki...dopiero jadlam...a patrycja to przez ciebie znowu jestem glodna.....wirus glodu...

yasmelka
patrycja`81
yasmelka

n to ładnie a duzo zjadlaś czy poprostu nie przyjelo?

a i druga sprawa w lodowce swiatlo i kilka jeszcze nie-obiadowych produktow-znaczy sobota:hahaha:

noi biodra mi sie poszerzyly-juz nie moge chodzic w moich normalnych biodrowkowych dzinsach(po za tym one nie sa az takie niskie biodrowki:ehhhhhh:)
-zostaly wiec mi jedne ciazowe dzinsiory,do ktorych juz sobie przyszylam z powrotem pasek.ten na brzuch-bo juz mnie zwykly pasek wkurzal,po za tym teraz nie musze sie martwic,ze mi cos podwieje:hahaha:

o matko ja już dawno na tylek nie zakladam nawet ardzo niskich biodrowek....dupa i uda mi zbolszaly....w pierwszej ciazy tak nie mialam.....ciekawe jak to bedzie potem..

Kochana Yasmnelko zapewniam Cie ze po ciazy jakbys nawet nie wrocila idealnie do swojej wagi,to nic zklego sie nie stanie,znazcy zTwoim cialem,Ty chudzielcu:wink:

i znowu to musze napisac-ja jednego posta napisalam,a do nadrobnienia czytania prawie cala strona:hahaha:
albo Wy tak zapier...z pisaniem,.albo ja sie tak opierd....:sofunny:

do pozneij:D

patrycja`81
yasmelka
patrycja`81

Kochana Yasmnelko zapewniam Cie ze po ciazy jakbys nawet nie wrocila idealnie do swojej wagi,to nic zklego sie nie stanie,znazcy zTwoim cialem,Ty chudzielcu:wink:

i znowu to musze napisac-ja jednego posta napisalam,a do nadrobnienia czytania prawie cala strona:hahaha:
albo Wy tak zapier...z pisaniem,.albo ja sie tak opierd....:sofunny:

do pozneij:D

ależ ja bym bardzo chętnie i 10 kilo zostawila jeśli mznaby.......bardzo chetnie......

z dzisiejszego spacerku:

a to ja u K w biurze czytam moja prace , apotem nasz domek- tzn okna i nasz domek z daleka:

gosia śliczne foteczki:-)
Ja narzaie nie mam mozliwości przesłania na kompa,bo os mi tam nie łączy....
ale jak tylko to naprawię,to od razu wyślę:-)

Pozdrowionka,moze jeszcze dziś wpadnępnarazie czekam na męża,bo mam dla niego mały prezencik-a raczej jego rodzice:-)hihihi
Ciekawe jaka będzie miał minkę:-)hihihihihi

panna-em
gosiaj zdjątka super :D na tym zdjęciu nawet z daleka wiem gdzie są Wasze okna :oczko: :lol:
agula a to wizyta rodziców Twojego meża ma go zaskoczyć bo nie często was odwiedzaja czy co?? jak sie wogóle czujesz?? wszystko dobrze??
dorota Ty sie w listopadzie nie wyłamuj :Oczko: poczekaj do 1 grudnia :smiech:

Wizyta to nie;-)
ale zrobili mu zaje....prezent:-)

A ja czuję się w miarę-teraz się położyłam,bo coś mnie zgaga męczy:36_2_58:, poza tym to juz strasznie ciężko:-(

A Ty jak tam się czujesz?leżysz tak jak lekarz kazał?

Gosia swietne zdjecia:usmiech:

my dzis po jedzonku bylismy w paru sklepach...ja wzielam Emilie i poszlam "do swoich" a moj "do swoich":lol:
dlugo nie bylismy,bo mi bylo nei dobrze,i mialam za duzo skurczy-tak sobie pomyslalam-przychodze do domu-pakuje torbe
ale skurcze przeszly,tylko mi jest niedobrze,i senna jestem-dzisiejszy dzien do najlepszych nie nalezy...ale cale szczescie,ze juz niedlugo jego koniec:D