Skocz do zawartości
Forum

Grudnioweczki 2009 :))))

Rekomendowane odpowiedzi

panna-em
tylko że jego jakos to nie obchodzi że np sie martwie bo od wczoraj łaskawie dwa smsy napisał :Szok: jeden o 19 że juz jest i że ruszają w miasto a drugi dzisiaj o 13 że jadą na mecz. a jak ja bym mu tak dawala znac to chyba by mnie przez telefon zagryzł :Szok: a poza tym myslalam ze bedzie miał ich kto pilnować bo jego kumpla laska jest w ciazy (termin na grudzien) ale po tym jak sie dowiedzialam że miala jakies kłopoty z ciazą (podobno juz jest dobrze) a jedzie z nimi na mecz to stwierdzialam że ma nierówno pod sufitem!!! Bo mecz jest o 15 (czasu UK) a oni juz tam są bo zamin cały stadion sie zapełni to troche potrwa wiec licze że po 12 (czasu UK) wyszli z domu bo muszą dojechać AUTOBUSEM! mecz trwa 2x45minut + kilka minut w doliczonym czasie + 15minut przerwy a na koniec wydostanie sie ze stadionu i dotarcie do domu a po drodze pewnie jeszcze faceci jakies piwko bedą chcieli walnąć wiec koło 21-22 bedą w domu.

no to troszke ryzykuje ale....no cż sama wie jak sie czuje chyba że aż tak chce swojego chlopa pilnować....
a tak wkurzajace jest takie milczenie...ale może wiesz...dla niego wszystko sie teraz tak dzieje szybko, przylot, mecz.....spotkanie z kumplami..i takie tam...wiesz...ja mysle że jak już sie pojawi u ciebie i cie zobaczy bedzie ok....a jak zobaczey brzusio i poczuje kopniaki to pewnie wymieknie...a potem dzidek go zlapie za palec i tyle...facet leży.....dasz rade.....ja w to wierz....trzymam kciuki....

http://www.suwaczki.com/tickers/82docwa1zyg7nb5a.png
http://www.suwaczki.com/tickers/wff2vcqg6w42rjgz.png

panna-em
jeszcze bedzie chcial wiedziec do poniedzialku jak ja sie czuje.... to sie dowie, takiego wała jak Polska cała.... ja mu pokaze że jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie i może sie wkoncu nauczy!!!

ach panna: zobaczysz, ze jak P wroci to zupelnie inaczej bedzie to wsztysko wygladalo...teraz niestety nie mozesz byc z nim i przezywac tego co on...on tez w sumie ma prawo skorzystac z ostatnich dni wolnosci na meczach itd...

a dyskusje przez smsy i dzwonienie, to chyba najgorsza rzeczy w zwiazkach na odleglosc....ty chcesz fajne smsy, on nie ma czasu, wiec pisze cos szybko w biegu, ty rozczarowana, on wkurzony, bo nie wie co zle zrobil....

zobaczysz, jak staniecie twarza w twarz, to nie bedzie w ogole zadnych problemow :-)

http://www.suwaczki.com/tickers/relgi09k2phn9pyy.png

30.04.09 13:13- II kreski
11.05.09-zobaczylismy pecherzyk i Ciebie-mala plamke
29.05.09- ruszasz raczkami i nozkami i mierzysz 29mm
16.06.09-masz 67mm, bijace serduszko i jestes zdrowa/y
28.07.09-jestes na 95% dziewczynka, kochana Olivia Marianna, jestes zdrowa i wazysz 281g
06.10-wazysz prawie 1200g i masz prawie 40cm
06.01.10- urodzilas sie o 9:26

gosiaj
panna-em
jeszcze bedzie chcial wiedziec do poniedzialku jak ja sie czuje.... to sie dowie, takiego wała jak Polska cała.... ja mu pokaze że jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie i może sie wkoncu nauczy!!!

ach panna: zobaczysz, ze jak P wroci to zupelnie inaczej bedzie to wsztysko wygladalo...teraz niestety nie mozesz byc z nim i przezywac tego co on...on tez w sumie ma prawo skorzystac z ostatnich dni wolnosci na meczach itd...

a dyskusje przez smsy i dzwonienie, to chyba najgorsza rzeczy w zwiazkach na odleglosc....ty chcesz fajne smsy, on nie ma czasu, wiec pisze cos szybko w biego, ty rozczarowana, on wkurzony, bo nie wie co zle zrobil....

zobaczysz, jak staniecie twarza w twarz, to nie bedzie w ogole zadnych problemow :-)
jestem za jestem za....

http://www.suwaczki.com/tickers/82docwa1zyg7nb5a.png
http://www.suwaczki.com/tickers/wff2vcqg6w42rjgz.png

panna-em
yasmelka
panna-em
a w dupie go mam niech spada na szczaw :lizak:

ty czarny agresorze....a wlasnie kolor wloskow zmienialas?

zmieniłam i wyszedł za ciemny i to tez mnie wkurzyło :Real mad:
i ta moja niewydymana grzywka do łez mnie doprowadza :Real mad: wyglądam jakby mnie kosiarka rozjechała :Real mad:

sredni wlos wychodzi zawsze baaaaaaaardzo ciemny...ale troche sie zmyje i troche sie przyzwyczaisz...

a nie masz takiego zelazka do wlosow? troche przyprasujesz i bedzie git...ja bym jeszcze pocieniowala i wtedy kazda grzywka jest supoer....no i jeszcze musisz sama byc przekonana, ze jestes najpiekniejsza...ja sobie grzywke sama teraz podcielam na baaardzo krotko i wszytskim sie podoba :-)

28.07.09-jestes na 95% dziewczynka, kochana Olivia Marianna, jestes zdrowa i wazysz 281g

panna-em
yasmelka
panna-em

no ja nie zadzieram z toba...laska ostra jestes....badx twarda ma wiedziec kto tutaj rzadzi!! :)

yasmelka wlasnie że on ma sie ze mną za dobrze!! jak ja sie pol dnia nie odzywalam bo cos w sieci sie porobilo i nie szlo ani smsa wyslac ani zadzwonic to juz do mojej siostry pisal co sie dzieje bo ja mu nie odpisuje i wogole ale sam to ma w dupie to że ja sie martwie, on sie dobrze bawi i reszta go wtedy nie obchodzi.....nich tylko wroci to jak tak dalej bedzie to ja juz sie postaram że bedzie jak szwajcarski zegarek!!

panna- 90% facetow wlasnie tak postepuje...twoj nie jest wyjatkiem!

yasmelka
patrycja`81
a mnie boli zalodek,juz coraz mniej bo sie przespalam,
ale wczoraj mialam wieczorna przygode-zwrot lodow czekoladowych do kibelka:ehhhhhh:

n to ładnie a duzo zjadlaś czy poprostu nie przyjelo?

malutko-bo to byla koncowka-poprostu mlode nie mialo smaka:wink:

a my idziemy na jakies zarelko-zonk apoiwedziala,ze ma weekend i wolne:lol:
a i druga sprawa w lodowce swiatlo i kilka jeszcze nie-obiadowych produktow-znaczy sobota:hahaha:

noi biodra mi sie poszerzyly-juz nie moge chodzic w moich normalnych biodrowkowych dzinsach(po za tym one nie sa az takie niskie biodrowki:ehhhhhh:)
-zostaly wiec mi jedne ciazowe dzinsiory,do ktorych juz sobie przyszylam z powrotem pasek.ten na brzuch-bo juz mnie zwykly pasek wkurzal,po za tym teraz nie musze sie martwic,ze mi cos podwieje:hahaha:

gosiaj
panna-em
yasmelka

no ja nie zadzieram z toba...laska ostra jestes....badx twarda ma wiedziec kto tutaj rzadzi!! :)

yasmelka wlasnie że on ma sie ze mną za dobrze!! jak ja sie pol dnia nie odzywalam bo cos w sieci sie porobilo i nie szlo ani smsa wyslac ani zadzwonic to juz do mojej siostry pisal co sie dzieje bo ja mu nie odpisuje i wogole ale sam to ma w dupie to że ja sie martwie, on sie dobrze bawi i reszta go wtedy nie obchodzi.....nich tylko wroci to jak tak dalej bedzie to ja juz sie postaram że bedzie jak szwajcarski zegarek!!

panna- 90% facetow wlasnie tak postepuje...twoj nie jest wyjatkiem!

a szkoda....nie mógł należeć do tych 10%??.... ehhh

Tyś moje dziecie, ja Twoja mama!!:wink:

Tyś mój mąż, ja Twoja żona!! :mdr: