Skocz do zawartości
Forum

Grudnioweczki 2009 :))))

Rekomendowane odpowiedzi

gosiaj
yasmelka
dziewczyny majace laptopy....albo znajace sie jaki teraz najlepiej kupic o jakich paramatrach?

ja mam od K asus-a ...ale jest dosc duzy i ciezki...wczesniej mialam subnotebooka- taki maly dell- ten byl swietny, lekki jak ksiazka i pakowny...no ale teraz ma problem i nie wiadomo jak go naprawic...
byl swietny do lozka, ale na biurko do pisania byl slaby- za maly...musialam dokupic monitor
:transfer:

Gosia a co on takiego robil w lozku:sofunny: :sofunny: :sofunny:

firanki na allegro? eee ja tam wole jednak na żywo zobaczyc :D zresztą jak większość rzeczy ::): tak juz mam że musze pomacać, ewentualnie przymierzyc, przylozyc i wogole :D

patrycja ale mi narobilas ochoty na..........poczłapanie po jakims supermarkecie ale takim z ciuchami, torebkami, jedzeniem :D i wogole ze wszystkim :D:D

Tyś moje dziecie, ja Twoja mama!!:wink:

Tyś mój mąż, ja Twoja żona!! :mdr:

no czesc brzuchatki ja w nieco lepszym nastroju dzis ...
pisze dopiero teraz bo dopiero dojechalismy do domu zjadlam LEKKI obiad doczytalam i odpisuje..
a wiec rano bylam w szloe rodzenia i nie bylo tak zle jak tydzien temu,,, dzis omawialismy sposby na bol i bylo w sumie smiesznie..,
no a poem bylam u tego dibetyka
dowiedzialam sie ze cukrzycy ciazowej nie mam ale jestem o krok od niej wiec lepiej zapobiegac niz leczyc...
dostalam kilka waznych wkazowek i rad co i jak powinnam jesc by nie miec tej przekletej cukrzycy
no i dowiedzialam sie takich rzeczy ze normalnie szczeka mi opadla...
np lepiej jest wypic szklanke dietetycznej coli 7up'a czy jakiegos innego gazowanego dietetyczniego napoju niz soku,,,,
niezle nie..??

http://img34.glitterfy.com/10116/glitterfy-flpbk0170243696734.gif

ale 7up i mirinda to chyba sporo słodzone są.... o tej dietetycznej coli (wersja light) to cos mi sie chyba obilo o ucho kiedys ale że soki sa złe? dziewne, chociaz te slodzone tak zwane soki to pewnie tak ale takie naturalne np "wlasnorecznie" wyciskane??
najwazniejsze ze wiesz co pownnas jesc a czego unikac
i niech mi jeszcze raz P powie że cola jest niezdrowa :lol: hhehehe

Mia
Panna-em mam identyczne wrażenie, że moje dziecko leży poprzecznie... No cóż dowiem się 9 listopada co i jak ;)

ja mam wizyte w środe ale pewnie usg mi juz nie zrobi bo mialam robione 7.10 i nie wpisal go w karte bo juz mam wpisane 3 czyli te "obowiazkowe" i wczesniej tez mialam i go nie wpisal