Skocz do zawartości
Forum

Grudnioweczki 2009 :))))

Rekomendowane odpowiedzi

nooo doczytałam ::): ale sie rozpisałyście z rana ::): dużo tego było a ja cierpie na ciążową skleroze więc przejrze jeszcze raz:lol:
odnośnie tych gabek do wanienki to moja siostra używała ale lepiej jej się kąpało małego jak sobie tetrowe pieluchy położyła ::): to coś co patrycja pokazała też miała ale nawet nie wiem czy kąpali w tym ::):
yasmelka pytałaś o sterylizator, ja chciałam kupić ale stwierdziłam, po wysłuchaniu wszystkich opinii (siostry, mamy, połoznej, znajomych) że to tylko niepotrzebny wydatek, bo rownie dobrze może to zrobić we wrzacej wodzie a położna do tego powiedziała że zbyt intensywne "dbanie" może zaszkodzić (dotyczyło to też mojego namiętnego, codzinnego sprzątnia) że mam nie przesadzać :lo:
patrycja a Emilkowe dziecie z czego pije herbatki czy co tam piją dzieci w jej wieku??
ana jak napisałaś o tym odgryzionym kawałku brodawki to aż mnie cycuchy zabolały :Szok:

patrycja`81
ana79
Yasmelka a my lada dzień kończymy 30-stke :yuppi:

ja tez jeszcze nie skonczylam 30:lol:

to ja taka stara przy Was :lol:

yas jak Twoja mama przyjedzie to już nie będziesz do nas zaglądać bo mama Cie gwoździami do łóżka przybije :lol: wiec jak bedziesz szła na siku to tak szybko ciach ciach skrobnij coś do nas :lol:
a ja ide zrobić kawe, strasznie niskie ciśnienie chyba dzisiaj w powietrzu jest bo jakaś taka ospała jestem ale za to lubie deszczyk :D
wspomne jeszcze tylko że kilka dni temu dopadła mnie pierwsza zgaga a wczoraj w nocy to przez nią wogóle nie moglam spac :grrrrrr:
a już sie martwiłam że moje dziecie będzie łyse :lol:

ale trzasnełam wypracownie :D:D

Tyś moje dziecie, ja Twoja mama!!:wink:

Tyś mój mąż, ja Twoja żona!! :mdr:

na suwaczku pisze że dzidziulec wazy około 2kg..... ale chyba nie moje groszkowe dziecie bo lekarz powiedział że to kruszynka jest.....chyba że określenie "małe" znaczy niewysokie a nie nie cieżkie :lol: no ale wszystko okaze sie jak tylko sie wykluje :D
30 listopada odkładamy prochy :D:D i niech sie dzieje co chce :D:D

Hej kobitki :D
Wróciłam z zajęć w przedszkolu, zjadlam 2 sniadanko, zrobilam sobie kawe, ale tak patrzę na nią i coś nie bardzo mi się widzi by ją wypić :lol:
Jeszcze zdenerwowali mnie bo mieliśmy mieć w tym semestrze 15h zajec z muzyki (bo w tamtym zrobilismy 30 zamiast 15 :D) a tu sie dowiaduje ze bedzie 30h!!! Bo cos tam komus z prowadzacych nie pauje :> pfff (ja i tak bede chodzić do grudnia wiec w sumie mi zwisa :D ale jest co tydzien a nie co dwa ;/)
Zaraz sie wlasnie zbieram na ta muzyke co jej dzis mialo nie byc ;/ eh

Przeziebienie toczy sie tak jak zazwyczaj u mnie - tzn kaszel zamienia sie w mokry i katarzycho podraznia nosek - lubia mnie przy tym łapac krwotoki, mam nadzieje ze sie obejdzie tym razem ech

Młode się wierci niemal non stop... ;) i kręci sie chyba na wszystkie strony, przynajmniej takie mam wrazenie, to pionowo to poziomo...

W sobote ślub aaaaAAAaa ... już mnie męczą dziwaczne sny, typu pan młody nie chce siedzieć po swojej stronie i na siłe mnie przesadza ^^ :lol: itp

http://www.par-michal.legnica.opoka.org.pl/adwent.gif

Aguu a co Ty to masz za studia?? że do przedszkola i na muzyke chodzisz?? ::):
dobrze że Ci sie sni że tylko Cie przesadza a nie że sadza kogoś innego :whoot: :lup::lup:
ale nie martw sie moja znajoma jak mąż po nieą w dniu ślubu przyjechał to powiedziała do niego "sniło mi sie że uciekłeś, wiec żeby nic głupiego Ci do głowy nie przyszło bo Aga (świadkowa) ma kajdanki w torebce" :lol: i nie uciekł.....

ja tez jestem z kawusia,ale pewno na chwile bo mnie cora bajkami ksiazkami zabawia:D

panna-em

patrycja a Emilkowe dziecie z czego pije herbatki czy co tam piją dzieci w jej wieku??

Emilia jeszcze nie pila herbatek:D
napoczatku przyzwyczajalam ja do wody,ale szlo kiepsko gdyz w tym czasie ssala cycocha mego
no ale poniewaz dzien odcycowania wtedy sie zblizal wielkimi krokami,przeszlismy na niemowlece soczki,i chwycila

teraz od jakiegos krotkiego czasu pije sok rozcienczany taki jak my,nie jest eko ale bez konserwantow noi soczki niemowlece tez
a dzis wszystko "wyszlo" i jak dalam jej wode do picia to popatrzyla ze zdziwieniem-alee wypila:D
a pije ze slomki,czasem z kupka z dziobkiem:D a czasem,ale zadko normalnie

sandra1237
NO CZESC I JA JESTEM dzis w wiele lepszym humorku bo pamietacie jak wam o tym mandacie mowilam to sie okazalo ze tam jakis blad wystapil i powiedzieli ze nie musimy tego placic co za ulga 80e w kieszeni...

no to super:)

moj jak kiedys przekroczyl predkosc-chybabylo ograniczenie do 30,a moze 50...nie pamietam...a bylo to nie tak dawno:D
tez o niewielka ilosc km
to dostal 2 tys wikingowskich koronek mandatu-niestety tzra bylo zaplacic

teraz jest kolejny mandacik do zaplaty,chyba jakis m-c temu tez byl placony innny-ale to za parkowanie-a o parkingowe miejsce w tym pieknym Sztokholmie oj ciezo,ciezko-ale akurat te dwa parkin.to pokryje szefo bo to wgodzinach pracy,i wogole,ze to nie my musimy....uf jaka ulga,ale i tak najpierw my to musimy pokryc,a pozniej szef zwroci.....ile ja bym miala za to bluzeczek:sofunny:

a o wczesniejszych mandatach nei bede wspominac....