Skocz do zawartości
Forum

Grudnioweczki 2009 :))))

Rekomendowane odpowiedzi

Gość patrycja`81

ana79
agula7777
J to bym juz chciała żeby był grudzień-nie martwiłabym się tak każdym skurczem:-(

a kto by nie chciał!! ale niech nasze maleństwa siedzą grzeczniutko i czekają na swój czas,a nie nas stresują

szczerze to ja bym nie chciala:lol:
w ubiegla niedziele jak bylam u kolezanki,co sie jej m-c temu dziecko urodzilo,
to juz chcialam grudzien:wink:

ale nie ma to tamto-umowa wynajmu brzucha jest do 30 listopada-z mozliwoscia krotkiego przedluzenia,maks 23 grudzien:wink:

po za tym nie mam jeszcze kombinezonu i butow dla Emili,i jeszcze nie bylam z kozakami moimi u szewca-wiec zdecydowanie jeszcze na grudzien za wczesnie:D
a i czapki zimowej tez nie mam,i moje dzieci tez nie maja-nie,nie nie zimy jeszcze nie chcemy:D

acha noi nie mam jeszcze karocy,dla moich bobasow-w weekend jedziemy sobie poogladac(mam nadzieje:D)

patrycja`81
ana79
agula7777
J to bym juz chciała żeby był grudzień-nie martwiłabym się tak każdym skurczem:-(

a kto by nie chciał!! ale niech nasze maleństwa siedzą grzeczniutko i czekają na swój czas,a nie nas stresują

szczerze to ja bym nie chciala:lol:
w ubiegla niedziele jak bylam u kolezanki,co sie jej m-c temu dziecko urodzilo,
to juz chcialam grudzien:wink:

ale nie ma to tamto-umowa wynajmu brzucha jest do 30 listopada-z mozliwoscia krotkiego przedluzenia,maks 23 grudzien:wink:

po za tym nie mam jeszcze kombinezonu i butow dla Emili,i jeszcze nie bylam z kozakami moimi u szewca-wiec zdecydowanie jeszcze na grudzien za wczesnie:D
a i czapki zimowej tez nie mam,i moje dzieci tez nie maja-nie,nie nie zimy jeszcze nie chcemy:D

acha noi nie mam jeszcze karocy,dla moich bobasow-w weekend jedziemy sobie poogladac(mam nadzieje:D)

to prawda...ja też jeszcze wszystkiego nie mam...więc zostaje nam tak naprawdę niewiele czasu....bo nigdy nie poznamy dnia ani godziny

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37df9htzkll9el.png
http://www.suwaczki.com/tickers/ojxe8u69vk2b8jtc.png
http://www.suwaczki.com/tickers/ojxe8iiky2y17cmo.png http://s2.pierwszezabki.pl/026/0264099b0.png?7172

patrycja`81
agula7777
Najgorsze jest to że jeszcze jest tyle do zrobienia w domu a mi nie wolno.
Chwile było spokoju,nic mi nie było to sie nie oszczędzałam i to był mój błąd

a co masz do zrobienia w domu???

Oj,sprzatanie,gotowanie,pranie i córa:-)-z nia jest najwięcej roboty

Gość patrycja`81

agula7777
patrycja`81
agula7777
Najgorsze jest to że jeszcze jest tyle do zrobienia w domu a mi nie wolno.
Chwile było spokoju,nic mi nie było to sie nie oszczędzałam i to był mój błąd

a o dzien powszedni Ci chodzilo:D
-ja myslalam,ze masz cos do zrobienia w domu,przed grudniem,znaczy jakies przygotowania do przyjscia bobasa,a tu czasu coraz mniej i wogole:usmiech:

ide na kawke,Emilkowe drugie sniadanko,
i troszke sie przewietrzyc,bo wczoraj caly dzien siedzialam w chalpie ze wzgledu na brzusio i mnie juz lepetyna boli od braku powietrza:D

ale moze
(napewno:sofunny: Paren. wciaga jak cholera:lol:)
jeszcze tu zagladne przed wyjsciem:D

patrycja`81
agula7777
patrycja`81

a o dzien powszedni Ci chodzilo:D
-ja myslalam,ze masz cos do zrobienia w domu,przed grudniem,znaczy jakies przygotowania do przyjscia bobasa,a tu czasu coraz mniej i wogole:usmiech:

ide na kawke,Emilkowe drugie sniadanko,
i troszke sie przewietrzyc,bo wczoraj caly dzien siedzialam w chalpie ze wzgledu na brzusio i mnie juz lepetyna boli od braku powietrza:D

ale moze
(napewno:sofunny: Paren. wciaga jak cholera:lol:)
jeszcze tu zagladne przed wyjsciem:D

Całe szczęscie pokoik dzieciecy juz przygotowałam-jak sie dobrze czułam to porobiłam wszystko:-)łącznie z malowaniem kaczorków i smoków na ścianie,hihihi

ana79
mykam dziewuszki,bo fatalnie się czuję...męczy mnie straszny kaszel i byłam już:wymiotuje: położę się i spróbuję przysnąć...chociaż wątpie w to...ale może mniej będzie mi się w głowie kręcić

jakby co to postaram się tu później zajrzeć

miłego popołudnia :36_2_53:

To zmykaj odpoczywać:-)trzymaj się zdowo;-)

Mia ale torcik pychaaaaa :36_22_3::bardzoglodny:
Mi mamuska kupiła koszule ale jeszcze jedną musze sobie kupić, jakaś taka "gorszą" do porodu :whistle: i kupila mi też szlafrok taki ciepły że jak raz w nim przed kompem siedziałam po kąpieli to myślałam że sie ugotuje :D:D:lol:
Agula Twoj mąż powinien Cie chyba gwoździami przybić do łóżka!! Leż kobieto może wstać żeby zrobić zdjęcie smoków ze ściany :D:D
Ana bidulko zdrowiej szybko !!!!
patrycja ja nie wiem kto mi w brzuszku siedzi ale dziękuje za życzenia :Oczko: tak na wszelki wypadek hehehe :lol: i z tą zimą to fakt, jeszcze nie czas bo ja też bez butów :D i nie wiem czy na tą zime znajde takie jakie bym chciala :D:D a jakie bym chciala?? ..... nie wiem :whistle::whistle:
a gdzie ciotka yasmelka i cherry??

Tyś moje dziecie, ja Twoja mama!!:wink:

Tyś mój mąż, ja Twoja żona!! :mdr:

patrycja a z tymi tabletkami to ani mi nie gadaj, bo zawsze szykuje dawke i mam obok łóżka żeby nie wstawac w nocy i o 6 rano a dzis jak na złość o 6 rano siegałam po tą tabletke i mi gdzies spadła to wstałam taka niepitoma po pudełko, otwieram i sruuuuu wszystko mi z rąk wypadło :grrrrrr:

Tyś moje dziecie, ja Twoja mama!!:wink:

Tyś mój mąż, ja Twoja żona!! :mdr: