Skocz do zawartości
Forum

Grudnioweczki 2009 :))))

Rekomendowane odpowiedzi

cherry82
ana79
cherry82
takw dzin wyglada ale piekne i tuw szwecji widzialm cos podobnego i tez sie zastanawiam nad tym ale drogieeee choilera

fajne to jest,ale gdy maleństwo zaczyna rosnac i sie samo poruszac,to staje się to niebezpieczne

sa pasy do tego

ja tam nie chce nic mówić ale pasy nie zawsze podziałają. tu dziewczyna na parentingu pisała o leżaczku też byly pasu a dzidzia mimo to pacneła buźką o podłoge a leżaczek na nią

Tyś moje dziecie, ja Twoja mama!!:wink:

Tyś mój mąż, ja Twoja żona!! :mdr:

Panna-em mam podobne cudo dla mojego dzieciaczka ;)
Cherry świetna ta rzecz co koleżanka kupiła :) Gdybym była obrzydliwie bogata, to bym pewnie nakupowała cudów dla dzieci :D :D

Ja witamin na razie nie biorę. Wyniki miałam w porządku. Teraz idę na badanie w środę i pogadam z położną czy nie zacząć czegoś łykać ;) Choć wstyd przyznać wolę przykładać się do wzobagacania diety niż łykać cokolwiek, bo systematyczna w tym nie jestem.

Czekam właśnie na gości. Sałatka zrobiona...

http://suwaczki.maluchy.pl/li-30733.png

http://suwaczki.maluchy.pl/li-53788.png

http://suwaczki.maluchy.pl/li-53787.png

Mia
Panna-em mam podobne cudo dla mojego dzieciaczka ;)
Cherry świetna ta rzecz co koleżanka kupiła :) Gdybym była obrzydliwie bogata, to bym pewnie nakupowała cudów dla dzieci :D :D

Ja witamin na razie nie biorę. Wyniki miałam w porządku. Teraz idę na badanie w środę i pogadam z położną czy nie zacząć czegoś łykać ;) Choć wstyd przyznać wolę przykładać się do wzobagacania diety niż łykać cokolwiek, bo systematyczna w tym nie jestem.

Czekam właśnie na gości. Sałatka zrobiona...

no tak jakby kasa wypadała z portfela to kazdy bajer nawet taki na 3-4miesiące nie bylby problemem :lol:

no nie wierze :36_19_2:
co tu taka cisza??
ja wpadłam sie wyzalic a tu pusto..... halooo brzuchatki to nie grudzien, że musiscie myc okna, prać dywany i wieszać firanki do pozniej nocy
ja dzis predko nie zasne :grrrrrr::grrrrrr: nochal mam zapchany, 37stopni na termometrze, gorąco mi jak diabli i taka ciezka sie czuje przez to przeziebienie :Padnięty::Kiepsko:
moj P jak sie dowie jaki mialam wieczor to znowu bedzie odgrywał troskliwego wkurzającego misia :36_27_1: i tylko bedzie pisal pij to to i to , w łóżku leżeć, że wszystkie mozliwe leki brac ehhhh taka troskliwość to mnie bardziej męczy niz te choróbsko(?)
no wyzaliłam sie to teraz powiem cos wesołego :D:D
moje dziecie wkońcu wypełzało sie z dołu brzuszka i szaleje teraz :D:D w okolicach pepka dzieją sie rózne rzeczy hehehe :lol::lol:

Gość patrycja`81

Dzien Dobry:)
salatka jarzynowa......och baby,baby takim rarytasem....glodnego..... z samego rana:sofunny:

panna-em
ciotki moje a wy bierzecie całą ciąże witaminki??
bo ja narazie biore cały czas feminatal i mam taki zapas że chyba nawet cos zostanie jak juz urodze

ja biore od pierwszego dnia kiedy sie dowiedzialam ze z Emilia jestem w ciazy,poprzez karmienie noi teraz tez biore-witaminowa dziewczyna ze mnie:lol:

ana79
cherry82
ana79

fajne to jest,ale gdy maleństwo zaczyna rosnac i sie samo poruszac,to staje się to niebezpieczne

sa pasy do tego

wiem.ale ja nie chciałabym tak skrępowana spac

no ale Ty jestes duza,i Ty juz wyroslas ze spadania z np lozka:D

patrycja`81
salatka jarzynowa......och baby,baby takim rarytasem....glodnego..... z samego rana:sofunny:

panna-em
bo ja narazie biore cały czas feminatal i mam taki zapas że chyba nawet cos zostanie jak juz urodze

ja biore od pierwszego dnia kiedy sie dowiedzialam ze z Emilia jestem w ciazy,poprzez karmienie noi teraz tez biore-witaminowa dziewczyna ze mnie:lol:

ana79
cherry82

sa pasy do tego

to gdzie ma spać?? :sofunny::sofunny: jak nie w łóżku? :lol:

dzien dobry śpiące królewny
gdzie wy sie podziewacie??

ja po masakrycznej nocy juz na nogach a wy dalej dusicie komara :lol:
tak mnie głowa w nocy bolała że myslałam że wyrwe i obok położe :lup:
zasnąc nie mogłam to o 12 w nocy wzielam sie za...... malowanie paznokci :hahaha: u nóg też :picasso:
no ale jak po takiej bezsennnej nocy to calkiem fajnie sie czuje :usmiech:
poza zatkanym nosem i przeziebionym glosem to jest dobrze:usmiech:
teraz herbatka z cytryna i miodem i mialam nadzieje cos tu z wami poklikac ale :hmm: ani śladu po was

Gość patrycja`81

panna-em
patrycja`81

panna-em

ana79

to gdzie ma spać?? :sofunny::sofunny: jak nie w łóżku? :lol:

babuszko Ty chyba cos zle przeczytalas:sofunny: :sofunny:
"spadania" a nie "spania"

:sofunny: :sofunny: :sofunny:

czy z czego Ty sie tak kladziesz:D :sofunny: i smiejesz:sofunny: