Skocz do zawartości
Forum

Prima Aprilis

andzia

Rekomendowane odpowiedzi

Macie jakieś śmieszne wspomnienia z tym dniem? Udało Wam sie kogoś wkręcić?

Ja pamiętam jak jeszcze w liceum wkręciłam moją mamę, ze jestem w ciąży. Wszystko było ukartowane, razem z koleżanką siedziałyśmy u mnie w kuchni, przez godzinę przykładałam cebulę do oczu, żeby wyglądały na zapłakane. Moja mam wróciła z pracy i od razu zapytała co się dzieje. Początkowo się wymigiwałam, ze nic, wszystko w porządku itd., a Kaśka-koleżanka przekonywała mnie:"Ania, powiedz, przecież i tak się w końcu wyda itp."No więc wypaliłam: Jestem w ciąży. Mama zbladła i zarzuciła mnie tysiącem pytań: Jak, gdzie, kiedy??? Odpowiedziałam ledwo powstrzymując się od śmiechu: Nie wiem z kim, to było w sylwestra. Mama nerwowo chodziła po pokoju, zadzwoniła po ojca, zeby jak najszybciej przyjechał Gdy tata wszedł, mama poweidziała: twoja córka ma ci coś do powiedzenia. Tata spojrzał na mnie pytająco, na co ja: Prima Aprilis!!!
Było wesoło, ale co się mama nawkurzała, to jej:na::na::na:

Dziś tez udało mi się wkręcić kilka koleżanek z zaprzyjaźnionego wątku, ze pojawiły sie II kreseczki:na:

Ja dzis kumpla wkrecila. mial wczoraj do nas przyjść co by małego popilnowac a my mielismy do gin jechac. Oczywiscie praca mu wypadła i nie przyjechał, w efekcie czego M musial zostac z Krzysiam a ja sie dowleklam autobusem.
No i dzis do niego eska wyslalam (jeszcze rano mial tel wyłączony) ze przez niego (bo nie przyszedł)tak sie nadwyręzyla ze o 5 rano córke urodziłam heheheh. Ale sie chłopina wystraszyl zaraz dzwonil atu Prima aprilis:sofunny::sofunny::sofunny:

http://www.suwaczek.pl/cache/41ec268854.pnghttp://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/201106123809.jpg
http://www.suwaczek.pl/cache/4a7b5ffe5d.png
www.sunriseband.pl

gabalas
Ja dzis kumpla wkrecila. mial wczoraj do nas przyjść co by małego popilnowac a my mielismy do gin jechac. Oczywiscie praca mu wypadła i nie przyjechał, w efekcie czego M musial zostac z Krzysiam a ja sie dowleklam autobusem.
No i dzis do niego eska wyslalam (jeszcze rano mial tel wyłączony) ze przez niego (bo nie przyszedł)tak sie nadwyręzyla ze o 5 rano córke urodziłam heheheh. Ale sie chłopina wystraszyl zaraz dzwonil atu Prima aprilis:sofunny::sofunny::sofunny:

no nie, nastepna :sofunny:

Anulka
Andzia no to odważna jesteś w żartach. Moja Mamcia by zawału dostała jakbym jej tak wypaliła. Nie wspomnę o tym ile czasu trzymałaś ją w tej nieświadomości :o_master::o_master::o_master:

Przez chwilę tez miałam watpliwości, jak widziałam jej nerwy. Ale moja mama całe szczescie zna się na żartach, a do tego łatwo ją w coś wkręcić:Oczko:

andzia
Anulka
Andzia no to odważna jesteś w żartach. Moja Mamcia by zawału dostała jakbym jej tak wypaliła. Nie wspomnę o tym ile czasu trzymałaś ją w tej nieświadomości :o_master::o_master::o_master:

Przez chwilę tez miałam watpliwości, jak widziałam jej nerwy. Ale moja mama całe szczescie zna się na żartach, a do tego łatwo ją w coś wkręcić:Oczko:
no wiesz, moja też się zna, ale Twoja przez długi czas nie wiedziała że to żart :Oczko:

gabalas

dobre :sofunny: :sofunny::sofunny:

http://www.ticker.7910.org/as1cA9H0g000000MDAwNTc2amx8MzE5ZGp8TmF0YWxrYSBtYQ.gif

" Za Tob

Gość patrycja`81

jakies dwa lata cala rodzine zrobilismy,ze "jutro przyjezdzamy do Polski"
wszyscy dali sie nabrac :smile_jump:ale mielismy ubaw:D

a dzis meza zrobilam ,ze mu sie rybki namnozyly w akwarium,
zaczal kombinowac ktore,kiedy.....tylko ze dlugo nie trzymalam w niepewnosci,bo przy tej kombinacj by sobie przypomnal,ze te ktore sa "zdatne" do rozmonozenia to dwie samice i bylby guzik z prima aprilis :D
a tak to mialam ubaw :sofunny:

i teraz "boje sie " odwetu :D

a ja dzisjaj myslałam i myślałam i sie udało

kupilismy sobie ostatnio telewizor - mój m wniebowziety bo wybieral z miesiac

no to mu pisze ze mała walneła pretem i nie obejzy sobie kubicy w weekend

ale mialam ubaw w pytaniach co, jak , czym itp

ale sie zemscil juz - po jakims czasie dzwoni z mu na parkingu przed praca w maske wjechal ktos i nie bedzie mogl wrocic :P

Kinga : 06.03.2006 rok ( 3760g i 55 cm )
Grześ : 29.06.2011 rok ( 3750g i 56 cm )
Sonia : 16.10.2012 rok ( 3860g i 54 cm )
http://emotikona.pl/gify/pic/11wir.gif