Skocz do zawartości
Forum

Szczecińskie dziewczeta;)

Demether

Rekomendowane odpowiedzi

czesc mamulki
...kurrrrrrrr:duren::duren:...alez nocka:bad::ouch::oh::sarcastic: ....Mateusz czasem nie zna litosci:Wściekły:...od 22 do 2 budzil sie co godzine i wyl i jesc chcial i tralalala....a potem zasnal i spal do teraz...a ja z tego wszystkiego ledwo na oczy widze,musze wypic:kawka: bo inaczej padammmmmm
Zaraz przyjdzie mama i robimy pierogi i uszka na swieta...pomrozimy wsio w zamrazalce i bedziemy gotowac jak trzeba bedzie
Atena :yes::yes::wink2: dziekuje serdecznie...mam nadzieje, ze ogarne to wszystko :)
milego dzionka

Witajcie!!
Dzięki za komplementy dla Jagódki!!
Dziś na szczepienie żółtaczki, oby piguła nie fikała!!!!!!!!!!!!!! (bo nie mamy jeszcze zadnych szczepien oprócz tej zołtaczki)

Kasia a co to za dodatkowa praca? Tuż przed świętami??? :(

Sweet Trzymaj się!!! Moja od 3 do 4 marudziła i waliła nogami... nieraz przez sen tez walnie raz czy dwa... :duren:
Dobrze ze po najezdzie tesciowej!!

Gieniusia Fajna ta teczka!

Aneta Jak się czujesz po antybiotyku??

hej hej

Ula praca dodatkowa zapowiada sie na stałe, tyle że teraz mam tam dużo do uporzadkowania ( chodzi o ISO;-) całe szczescie ze w Policach wiec mam blisko, ale wiesz ze bardzo przezywam każdą rozłąke z Ninka i dlatego ostatnio chodze jakas przybita;-(
jak po szczepieniu????????

Atena dobrze ze czujesz poprawe!!! szkoda ze musisz byc na antybiotyku, ale jak piszesz inaczej nie mozna...pozdrawiam!!

Ann super ze Kraków wypali!!!!!!

sweethope ciesze sie ze wizyta sie udała, a moze Mati tak odreagował wizyte babci ze spac nie chcial;-)

Gieniusia no to mąż Ci podróżuje!! ja mysle ze teczka to fajny prezent, niekoniecznie bossa;-) a co sie Kasi dzieje ze popłakuje??

Ninka 04.05.06 nasz słodki promyczek

http://www.suwaczek.pl/cache/293d248de0.png

atena
dzięki kobietki

mam prośbę posuńcie mi jakiś pomysł co kupić mezowi i dziewczynkom?? please, mam czarną dziurę!

witajcie jestem tak zmęeczona ze niemam czasu polikac do Wasc ,ale tesni mi sie bardzo!!!!!!!!!!

atenka
mam to samo!!!!!!!! jeszcz dochodzi 14 latek i 7 latek ,dla tego drugiego mysle o jakies ksiazce ktora była by odpowiedzia na jego pytania!!!!!!!!

http://suwaczki.maluchy.pl/li-53060.png

BARTEK NASZ PIERWORODNY SYNEK 06.05.98-18.08.03 ALL (ostra białaczka limfoblastyczna)

czesc moje kochane!!!!!!

U mnie dzis z porządkow nici musialam do pracy isc, bo koleżanka nawaliła i nic nie zrobiłam

sweetko twoj synus to mały model!!!!

anetko
wymysliłas cos? na słonku dzis cerffura otworzyli jutro pojde moze cos wymysle tam !

dagles jaka duża Jagódka!!!!! super
ann super ze Kraków wypalił!!!!! uwielbiam to miasto!!

reszte kobitek pozdrawiam i moze tutaj znajde pomoc jak wkleic obrazek z netu?

BARTEK NASZ PIERWORODNY SYNEK 06.05.98-18.08.03 ALL (ostra białaczka limfoblastyczna)

kim30-co do teczki to Ja mu nie kupie Hugo drogie strasznie ale jak słyszlam jego ton jak mowił jaka ta teczka piękna :yes:To wiesz chciało by się zrobić przyjemność:yes:
moj Małż często wyjezdza i do pracay chodzi z teczuszką taka ma prace:yes:a co do Kasi znow ma katar buuuuu i jakos nie mozemy się z Nim uporać:(

Dagles-teczka fajna ale znalałm bardzo podobna i za połowe ceny tagrze się ciesze:yes:

http://img208.imageshack.us/img208/2987/c0167ij67ikvk9vt5.jpg

dobry wieczor
Atena dobrze ze glos i zdrowie wraca. Co do prezentow mysmy juz popakowali dla tlumu dzieci (MamaB ma 10 wnuczat, a my mamy 6 chrzesniakow (w tym moja 4 spoza rodziny), oni maja rodzenstwo itd. :Śmiech: Ja zazwyczaj kupuje ksiazki, gry planszowe (bardzo lubie Granny), puzzle (ew spelniamy marzenia dzieci albo zblizone do nich). Maz dostanie ksiazke oraz audiobooka
Sweethope, Dagles wspolczuje nocki
Gosiai nie stresuj sie porzadkami, zrobisz tyle ile sie da. Co do obrazka to piata ikonka od prawej nad okienkiem do wpisywania postu i tam wstawiasz netowy adresik

ja dzis po fryzjerze, manicure, pedicure - mily relaks a popoludniu B z Ula robili szopke bozonarodzeniowa)

Hejka.
Jagódka dziś miała tylko jedną drzemkę. rano wytrzymała 4,5 h a po południu 5,5 h!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zaczęła nam płakać u cioci, wiec szybko wróciliśmy do domu zeby ją położyć, za chiny nie chciała spać, więc jeszcze 2 h się ładnie bawiła :surprised:

Aneta Ja chyba kupię Piotrowi książkę lub płytę. a Jagodzie zabawki do kąpieli. Mam jeszcze na mysli hustawkę, ale ta którą mamy jeszcze wytrzymuje więc spox. A Ty co wylyśliłaś?
Jak samopoczucje????????????

Gosia wpsółczuję dodatkowej pracy!! Co to się teraz dzieje w sklepach to masakra... zwyczajnych gerberków dziś spokojnie nie mozna było kupić... :/
Ja carefoura obchodzę szerokim łukiem! tam są zazwyczaj kolejki na Mieszka i na Bohaterów :( a w tym nowo otwartym moze się postarają, ale tłum na pewno bedzie większy :/

Ann a co zmieniałaś u fryzjera? wklej koniecznie zdjęcie!!

Gieniusia Pokaż teczkę którą znalazłaś!! Mnie chyba tez czeka taki zakup dla Piotra niedługo, więc dobrze mieć namiar :)

Kasia Jak żyjesz? prezenty zakupione?

Nie wiecie nic o jakiejś niani??

hej hej

gieniusia duzo zdrówka dla Kasieńki!!!! mam nadzieje ze Twojemu M spodoba sie nowa teka;-)))

Atena cieżko mi poradzic w prezentach dla dziewczynek bo nie wiem co juz mają, a może chciałyby coś szczególnego??? ja zawsze pisalam listy do Mikołaja, mama miala sciage;-)

Ula w wiekszości prezenty pokupowane, zostały mi jeszcze drobiazgi;-) Ninka tez juz płacze przy badaniu, a przy szczepionce to juz jest ostry koncert;-( a piguła nie czepiała sie reszty szczepień???
a ta kolezanka to w Szczecinie mieszka?? wiesz ze sama szukalam kogos w Policach...ale popytam znajomych o Szczecin!!!

Ann ale mialas upiększajacy relaksik;-))) mi tez sie marzy takie wyjscie, albo chociaz fryzjer, ale M ma w tym tygodniu 2 zmiane wiec wraca ok. 19 do domu a o tej godzinie juz mi sie nie chce chodzic po fryzjerach, poza tym szkoda byloby isc od razu spac w ładnych włosach;-)

Ninka 04.05.06 nasz słodki promyczek

http://www.suwaczek.pl/cache/293d248de0.png

nie doczytałam dokładnie, potem sie poprawię bo dziewczyny mnie co 5 minut wołają

niestety Nikola dzisiaj zaczęła kaszleć :( inhalacje zrobiłam, syropki dałam in czekam jak będzie temperatura to jutro do lekarza, jak nie poczekam do poniedziałku na poprawę, w sumie to wymeczyła mnie ta sobota, cały dzień sama z dziewczynami, ale nawet na myjni byłyśmy ;) M dopiero wrócił z pracy...

Kim ze ściagi skorzystaliśmy na Mikołaja :)
dziewczynkom kupiłam do tej pory po maskotce Milce Tygryska bo uwielbia, Nikoli myszkę Miki i jestem w kropce, chciałabym kupić coś, czym by się bawiły, a patrzac na to co już mamy mam jakieś rozeznanie i nadal nie wiem, nie mam za dużo miejsca, żeby to postawić, więc jakaś kuchnia np. nie wchodzi w grę, w sumie pluszków też cały wór ehhh...ja to praktyczna jestem więc mi w ogóle ciężko pierdólki kupować, na razie jedna rzecz uparcie mi się kołacze po głowie KOLEJKA :) wiem, niby chłopięca, ale mam przeświadczenie, że bhyłby hit, więc pewnie jednej kupię, a co drugiej... ;) nie miała baba kłopotu...Granny trochę mamy, ale to hit na 10 minut :(
mężowi...ksiażki odpadają, ma mnóstwo a i tak nie czyta bo woli wersję elektroniczną, płyty tez odpadają, koleżanka kupuje swojemu alkomat, mój ma hehehe, z resztą wszystko ma, no może jacht by chciał, ale mnie z kolei na to nie stać :)

Gosiai biedna jesteś z tą robotą, nic zaplanować nie możesz, bo zawsze jakieś "niespodzianki"

Ann akurat to mamy :) i to najczęściej muszę sprzątać ;) najlepsze jest to, że moje dzieci najfajniej bawią się tandetą, np. łapkami dołączonymi do cukierków hehehe a no i odpadają wszelkie ciastoliny, jakiś czas były super, a teraz okropność, Nikola z każdej robi obiadek, co wiąże się z krojeniem na milimetrowe kawałeczki, które łokciami rozrzuca a potem roznosi na kapciach i tym sposobem ów "obiadek" jest wszędzie do sprzątnięcia.

witajcie!
my juz po zupce ,mlody bajki meczy jeszcze troche i spac!

atenko choruszko zdrowka duzo zycze,dla Ciebie i dziewczynek!!!!!!!!!!

sweetko
pomocnik Mateuszek rewelacja!!!!!

ann dziekuje !!!! fajnie ze sie zrelaksowałas!

dagles gdzie ta niania ma byc? bo ja ze slonecznego znam kilka sprawdzonych kobitek. co do hipermarketow niecierpie!!!!muzyka bebni kolejki straszne ,wole kilka groszy dołozyc i kupic w lokalnych sklepach. Wczoraj na ślonku cerffura otworzyli ,klienci opowiadali ze 2 godz do kasy czekali bo cukier 1,98 kosztował masakra

Co do porzadkow ,dam rade ,zakupy w srode tato auto pozyczy bo nasze padło ,na prezenty juz kilka pomysłow mam Adamowi(dużemu) tak dla uciechy kupie cos w sex shopie!!!! moze sie rozweseli na chwilke bo caly czas ma kiepski nastroj

ja znow zmieniam kolor włosów tym razem ZWARIOWANY FIOLET

RODZINNEJ NIEDZIELKI KOCHANE PAPAA!!!!!

hejka

Gosia Fajnie ze taki prezent dla Adama!!!!!!
z tym cukrem to przegięcie...
A co czerwien nie podpasowała??

Kolezanka co szuka niani mieszka na Dubois ( nie wiem jak to się pisze) w Szczecinie

Aneta
Duzo zdrówka dla Was! Tzrymam kciuki aby Milka nie załapała!!

Kasia Super, ze prezenty z głowy!!! :)
piguła się nie czepiała, bo ma oświadczenie, ze bedziemy szczepić w terminie późniejszym, ale bałam się ze znów bedzie coś truć itp...

Jagoda wczoraj i dziś spała tylko raz w dzien!!! :)

czesc porannie ,młody po trzecg pobudkach w nocy dał pospac do 8.50

teraz juz po sniadanku Noddego ogladaac ja kawkw pije:kawka::kawka:

Ja z racji ze musiałam isc do pracy w sobote dzis ji jutro ide na 13 chociaz cos w domu zaczne robic Zycze Wam milego dnia Gosia

dagles zrobie sobie fiolet a pozniej czerwone pasemka,lubie eksperymentowac!!!!!