Skocz do zawartości
Forum

Pomoc - ten pierwszy raz

Rekomendowane odpowiedzi

Poznałam super chłopaka. Niedługo będę miała rozwód z moim mężem, bo on mnie zdradził z prostytutką... Kocham tego chłopaka i jesteśmy zaręczeni już. Problem w tym, że on mi proponuje już seks. Nie wiem czy się zgodzić. On chce mieć ze mną jego własne dziecko. Pomóżcie!!! Co byście Wy zrobiły na moim miejscu. Zgodzić się na ten seks???:36_3_1:

Justyna

Gość patrycja`81

justyna7101
Poznałam super chłopaka. Niedługo będę miała rozwód z moim mężem, bo on mnie zdradził z prostytutką... Kocham tego chłopaka i jesteśmy zaręczeni już. Problem w tym, że on mi proponuje już seks. Nie wiem czy się zgodzić. On chce mieć ze mną jego własne dziecko. Pomóżcie!!! Co byście Wy zrobiły na moim miejscu. Zgodzić się na ten seks???:36_3_1:

skoro jestes z nim zareczona(znaczy,ze chcesz znim spedzic reszte zycia) to chyba pytanie czy juz z nim wspolzyc-troche dziwnie brzmi

wogole dziwny,nienaturalny to post

patrycja`81
justyna7101
poznałam super chłopaka. Niedługo będę miała rozwód z moim mężem, bo on mnie zdradził z prostytutką... Kocham tego chłopaka i jesteśmy zaręczeni już. Problem w tym, że on mi proponuje już seks. Nie wiem czy się zgodzić. On chce mieć ze mną jego własne dziecko. Pomóżcie!!! Co byście wy zrobiły na moim miejscu. Zgodzić się na ten seks???:36_3_1:

skoro jestes z nim zareczona(znaczy,ze chcesz znim spedzic reszte zycia) to chyba pytanie czy juz z nim wspolzyc-troche dziwnie brzmi

wogole dziwny,nienaturalny to post

tez jestem troche zdziwiona tym postem...w sumie nie wiem co ci poradzic...a dlugo juz jestescie zareczeni???
A tak wogole jeszeli moge zapytac to ile ty masz lat kotus???

http://www.ticker.7910.org/as1cHhQ-O7-0010MDAwMTUwbHwyNTdkfE1lbGNpYSBpcw.gif

justyna7101

Kochana twoje pytanie jest bynajmniej dziwne jak ktos kto zupelnie nie zna twojej sytuacji może sie wypowiadac na ten temat, jesli jestes dorosła (powtarzam dorosła osobą!) to tylko ty wiesz co twoj partner czuje do ciebie i jakie ma wobec ciebie plany. Tak szczerze to myslę że podajesz sie za kogoś innego niż jesteś! Poza tym jak może byc to twój pierwszy raz skoro miałaś męża! Ja radze odłożyc ten jak go nazywasz ,,SEX" na pożniej i to sporo póżniej!!!

jesli chce miec dziecko to co za problem ??

dla mnie to bez sensu i tyle - pytanie dla zabicia czasu...

nikt ci nie powie : " idź z nim do łóżka albo nie idź "

to twoj wybór i twoje zycie .......

jak dorosla kobieta moze pytac "Zgodzić się na ten seks? " - tak to piszą gimnazjalistki a nie kobiety po rozwodzie !!!!

Kinga : 06.03.2006 rok ( 3760g i 55 cm )
Grześ : 29.06.2011 rok ( 3750g i 56 cm )
Sonia : 16.10.2012 rok ( 3860g i 54 cm )
http://emotikona.pl/gify/pic/11wir.gif

Wydaje mi sie ze to Ty powinnaś wiedziec czy chcesz sie znim kochać czy nie.
Jeśli Go kochasz i czujesz że to jest właśnie ten chłopak to czemu nie.

Te pytanie brzmi jakbys miala isc z pierweszym lepszym facetem do łóżka i w razie czego chciała winę zrzucić na kogoś innego., sory tak to odebrałam.

Długość związku myśle że niema nic do rzeczy. Są pary które sa ze soba po 10 lat i nic a nawet nie układaja sobie życia a są takie które są króciutko i zyją ze sobą i współżyją.