Skocz do zawartości
Forum

Jaki macie styl ubierania się?

Rekomendowane odpowiedzi

Dziewczyny, jaki macie styl ubierania?

Ja jestem rozdarta pomiędzy wygodą, sportowymi ciuchami a chęcią bycia dziewczęcą... Wydaje mi się też, że nie potrafię dobrać do siebie odpowiednich ubrań, przez co moja pewność siebie spada. Co możecie poradzić w tej kwestii? Staram się kupować ubrania jasne, beżowe, białe, kremowe, ponieważ czuję się w takich dobrze, ale nie zawsze są one praktyczne...

Tak dokładnie nie musisz jednego stylu.

Ja po domu raczej na wygodnie / sportowo. Na wyjście to zależy gdzie. Nie raz na zwykłe zakupy do 'osiedlowego' sklepu latem ubieram fajniejszą bluzkę, spódniczkę, sandalki, wiąże włosy by włożyć okulary. A nie raz jadę do miasta i ubieram koszulkę i jeansy i albo adidasy albo trampki. 

Kolory mam różne w szafie od białych / czarnych po kolorowe, a i z nadrukiem typu koszulka z tygrysem czy Myszką Miki się znajdzie (hah mam 30.prawie) xD

Wszystko zależy na co mam ochotę danego dnia , no wiadomo od pogody i .. spódnica / sukienka czy mam nogi ogolone 

A jeśli szukałabyś dla siebie nowych wygodnych butów na wiosnę to polecam zajrzeć do sklepu Suzana https://suzana.pl/category/sezony-buty-na-wiosne-damskie