Skocz do zawartości
Forum

Urodziny dla dziecka

werta

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć! Planuję urodziny dla mojego 4-letniego syna i zastanawiam się, czy wynajęcie sali zabaw to dobry pomysł. Wydaje mi się, że dzieciaki będą miały więcej frajdy niż w domu, ale nie jestem pewna, jak to wygląda z organizacją. Czy ktoś może się podzielić swoim doświadczeniem? Czy warto? Czy dzieci w tym wieku się tam odnajdują? Dzięki za każdą wskazówkę!

Hej! Organizowałam urodziny dla mojej córki w podobnym wieku w sali zabaw i powiem Ci, że to fajna opcja, bo dzieciaki mają gdzie się wyszaleć. Moja mała i jej goście bawili się super (a my rodzice mieliśmy chwilę oddechu). Z takich plusów to na pewno to, że masz mniej sprzątania potem – dzieci biegają, skaczą, a Ty nie musisz się martwić o bałagan w domu. Jedyny minus, który zauważyłam, to że w niektórych salach obsługa nie pilnuje dzieci, więc jak chcesz, żeby ktoś miał na nie oko, to sprawdź ten szczegół przed rezerwacją. Ale ogólnie, dla czterolatka jak najbardziej! 🙂

https://roztocze.net/pl/651_artykuly-sponsorowane/360259_jakie-niespodzianki-czekaja-na-dzieci-w-salach-zabaw-.html

Zresztą poczytaj sobie o tym jakie niespodzianki warto jest zaproponować maluchowi na miejscu 🙂