Skocz do zawartości
Forum

Czy to może być ciąża?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich. Czy może któraś kobitka która bardzo wcześnie wiedziała że jest w ciąży co było jej najpierwszym objawem ? 

08.05 ściągnęłam wkładkę domaciczną , zwykłą miedzianą. ( Pan doktor powiedział że teraz szybko mogę zajść w ciążę jednak myślałam że miedziana nie ma na to wpływu.. to w końcu nie to samo co hormonalna 🙈) . Następnego dnia miałam akurat wedle kalendarzyka owulację . Dziś brakuje 10 dni do miesiączki. Zaczęło boleć mnie podbrzusze , wcześniej gdy wkładki nie było nie miałam bóli tak wcześnie przed miesiączką. Czy po tych 5 dniach jest możliwe żeby to był objaw ciąży ? Bardzo z mężem czekamy na te dwie kreseczki 😁 Dlatego nie wiem już czy to głowa nie wariuje 😁😁

Hej, my się staramy już ponad rok.. Miałam po owulacji taki ból nie do zniesienia, masakra ale jakoś miesiączki nie dostałam, trzy dni po robiłam test i był negatywny. Nie wiem. Było mi trochę niedobrze ale myślalam że sobie wymyślam.. Czekam na dwie kreski już długi czas. U ciebie myślę że jest dużo za wcześnie skontroluj się testem w dnu spodziewanej miesiączki to będzie wiadomo coś więcej tak czy inaczej mam nadzieję że wam się uda 🎊

Edytowane przez Teressa