Skocz do zawartości
Forum
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...
mbrr

Obwisły biust po karmieniu

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem z biustem. Ostatnio sporo schudłam i niestety waga spadła również z.... biustu. Co niekoniecznie mi się podoba 😉
Piersi są obwisłe. Jakby tak straciły objętość w środku.
Co pomoże?
Tabletki?
Kremy?
A moze sa jakieś ćwiczenia?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo ważny jest dobór dobrego stanika, nie może być za mały ani za duży. Warto kupić nowe, bo piersi zmieniły się. Kremy pomogą na jędrność i nawilżenie. Ćwiczenia też są ważne, na YT sporo ich jest, ale by był efekt trzeba ćwiczyć regularnie.

2005 :), 2007 :), 2014 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najważniejsze jest chyba dobranie odpowiedniego stanika. Zapisz się do braffiterki, która dobierze Ci odpowidni rozmiar stanika ( sama się wybrałam ostatnio i okazało się,zę całe życie nosiłam nieodpowiedni rozmiar.....). Pomagają równiez zimne natryski. Ponoć 😛 Ja sie nie mogłam do tgo zmusić, raz próbowałam i powiedziałam sobie,ze już więcej tego nie zrobię. Nie było to przyjemne. Ćwiczeń w sieci jest sporo ale one mają na celu podniesienie biustu a nie ujędrnienie.jeśli chcesz ujędrnić to kup sobie jakiś porzadnhy krem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No własnie mam eveline i nie działa 😛 Próbowałam Tołpy i dochodzę do wniosku, że takie kremy jedynie nawilżają skórę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo to nie są kremy na ujędrnienie biustu. Polecam coś specjalistycznego. Mianowicie krem Perfect Bust plus dodatkowo tabletki Perfect bust.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak 🙂 Chociaż akurat na ich temat nic nie mogę napisać. Nie chcę powiekszac biustu bo nie mam takiego małego. Zalezało mi bardziej na ujędrnieniu. I w tym przypadku żel bardzo dobrze sobie radzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie sie tak zastanawialam czy te kremy w ogole cos dają... na pewno nie zaszkodzi sobie wypróbowac. A polecacie któryś konkretny?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tabletki i kremy nie są polecane w przypadku problemu z biustem. Zaleca się raczej ćwiczenia, które pomogą Ci wzmocnić mięśnie piersiowe i zapobiec obwisaniu. Ćwiczenia takie jak pompek, wyciskanie sztangi, przyciąganie kija w pozycji siedzącej lub stojącej, przysiady, wyciskanie sztangielki na barkach i inne ćwiczenia, które wzmacniają mięśnie piersiowe, są dobrym sposobem na poprawę kondycji i wyglądu biustu. Jeśli chcesz, możesz także spróbować masażu, który może pomóc w zwiększeniu elastyczności skóry i wzmocnieniu biustu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no cwiczenia, to wiem, ale przeciez takie serum raczej nie zaszkodzi 🙂 a moze uelastycznic faktycznie skóre, ja tam sobie wypróbuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze dobrany stanik i ćwiczenia. Podnoszenie rąk, na boki, ja robiłam też takie pseudo pompki opierając się nie o podlogę a o stół:) Ale efekty będą widoczne dopiero po kilku miesiącach regularnych ćwiczeń.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi