Skocz do zawartości
Forum

Początek ciąży?

Rekomendowane odpowiedzi

Hej dziewczyny. Czy któraś z was miała może podobna sytuację? A więc zacznę od tego że okres miałam dostać w piątek (10 grudnia) czasem zdarzało mi się że spóźnił się max dwa dni, ale nigdy tak długo. 11 i 12 grudnia miałam taki blado różowy sluz i było go bardzo mało. Z testem ciążowym czekałam do dnia dzisiejszego no i po 4 minutach nie było drugiej kreski więc poczekałam jeszcze 2-3 min i pojawiła pojawiła blada, lecz widoczna kresa (oczywiście z porannego moczu, a test o czułości 20 firmy Pink). Nie wiem teraz co mam myśleć. Na bete póki co nie mam możliwości żeby pójść. Dajcie znać co wy byście zrobiły i czy można któraś z was miała podobna sytuację. Z góry dziękuję za pomoc.

Jedna rada jeśli jest to wczesna ciaza to testy z któregoś tam moczu moga wychodzić słabe bo mocz jest rozwodniony .  Najlepszy jest mocz poranny bo ma największe stężenie hormonu . 

Idź na bete możesz ja zrobić o każdej porze i nie trzeba być na czczo.  

Dzisiaj byłam na innym forum i dziewczyna miała test z kreska której praktycznie nie widać A połowa dziewczyn mówiło że w ciąży nie jest . Poszła na bete I co okazało się że beta wynosi 400  i jest w ciąży.  Więc na twoim miejscu poszłabym na bete .  

Godzinę temu, Gość Rio napisał:

Jedna rada jeśli jest to wczesna ciaza to testy z któregoś tam moczu moga wychodzić słabe bo mocz jest rozwodniony .  Najlepszy jest mocz poranny bo ma największe stężenie hormonu . 

Idź na bete możesz ja zrobić o każdej porze i nie trzeba być na czczo.  

Dzisiaj byłam na innym forum i dziewczyna miała test z kreska której praktycznie nie widać A połowa dziewczyn mówiło że w ciąży nie jest . Poszła na bete I co okazało się że beta wynosi 400  i jest w ciąży.  Więc na twoim miejscu poszłabym na bete .  

Test zrobilam od razu po obudzeniu, ale dzięki za rade na pewno pójdę na betę. Dziękuję za pomoc i trzymajcie kciuki 😊