Skocz do zawartości
Forum

Test ciążowy

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Gość miś-haribo89 napisał:

1,5 tygodnia to ciaza jeszcze przed zaplodnieniem, to po pierwsze

po drugie test jest negatywny, po co zrobilas 4? 

Każdą odpowiedz biorę pod uwagę więc dziękuje 😊. Ale z tego co JA wiem to 9-10 dni po zapłodnieniu test może już wyjść pozytywnie. A testy były robione w każdym innym dniu..

Pozdrawiam

5 dni przed @ domowy test nie wyjdzie. TC liczy się od ostatniej miesiączki więc na pewno nie byłabyś w 1,5 TC,raczej 3,5. To 2 tygodnie różnicy właśnie między początkiem cyklu a dniem owulacji. Ale teraz to i tak za wcześnie. Jeśli miałabyś być w ciąży wkrótce test lub badanie bhcg coś pokaże.

Gość miś-haribo89

to znaczy ja nie bardzo rozumiem z czym sa zwiazane Twoje watpliwosci bo to jest negatywny test

mnie wyszedl pozytyw w 25 dc (dokladnie 12 dni po owulacji) ten superczuly z rossmanna. Ewentualnie byc moze testy owulacujne by ci wykryly wczesniejsza ciaze (ja tak mialam) ale niekoniecznie musi tak byc

Gość miś-haribo89
32 minuty temu, AleksandraK napisał:

Dziękuję za pomoc i odpowiedź 😔

Liczyłam na jakiś cud 😢😢

to co ja Ci polecam na ten moment to test super czuly, ewentualnie owulacyjny. Chyba ze masz mozliwosc jechac na bete to bedzie sprawa jasna. 

Jeszcze wczesnie, cos moze sie pokazac ale na ten moment ja tu widze bardziej cien kreski ktory wynika z budowy testy niz z wykrycia bety. Masz mozliwosc jechac do rossmana po test ciazowy czuly? 

Nie dziś, ale tak postaram się jutro podjechać tylko daj namiary jaki to test.

Dziś kupiłam test elektryczny marki Clearblue w aptece jutro się okarze mam nadzieję że może jednak się uda 😔 Z mężem staramy się o drugie już rok czasu i nic i za każdym razem przy teście negatywnym jest płacz. Myślałam że tym razem jednak będzie inaczej tylko wczesna ciąża...😢😢😢

Gość miś-haribo89
1 godzinę temu, AleksandraK napisał:

Dziękuję za pomoc i odpowiedź 😔

Liczyłam na jakiś cud 

u mnie mega wyrazna kreche w 12 dni po owulacji pokazał Pink super czuły strumieniowy (mocz popoludniowy) 

Clearblue jest jeszcze lepszy ale w jego cenie mialabys bete… jedz na bete, po co sie meczyc w niewiedzy? 

Ty widzisz tam jakis cien kreski? 

jesli staracie sie dlugo to polecam Ci wizyte w klinice nieplodnosci. Ja sie staralam 3 lata az w koncu trafilam do wspanialego lekarza, teraz jestem w ciazy. 

Takie nakrecanie sie tylko Cie krzywdzi co miesiac. 

Kochana wiem, co mowie znam ten bol rozczarowania, widok negatywnych testow.

napisz cos wiecej o sytuacji, postaram Ci sie pomoc