Skocz do zawartości
Forum

Ciąża 19 latki

Gość Xxx

Rekomendowane odpowiedzi

.Hej właśnie się dowiedziałem że zostanę ojcem to początek (2 miesiąca ) nie planowaliśmy tego ale wiadomo stało się i trzeba jakoś sobie poradzić. Mam 22 ona 19 już do to do nas doszło że będziemy mieć dzidziusia .  Nasi rodzice  wiedzą   i nam pomogą.

Co do mojego pytania to nie wiem jak i w czym pomagać dziewczynie, jak ją wspierać?  Co należy przygotować dla maluszka do pokoju? ( Chcemy mieszkać we trójkę  w moim  mieszkaniu  pracuje i mam swoje 2 pokojowe. ) Odkąd pamiętam paliła papierosy (nałogowo) od.ciazy nie pali i tu kiedy będzie mogła palić i pić alkohol?  Ja rowniez palę ale.staram się przy niej ograniczać  Również jest bardzo chuda (wygląda jak modelka małe piersi długie szczuple  nogi ) również zaczęły się te jej zachcianki i przytyła już z 2 kg i ile waszym zdaniem może jeszcze  przytyć? - wiem że każda kobieta inaczej ma ale tak przykładowo ile miałyście dodatkowych kg ? Również czy wasze ciało zmieniło się jakoś prócz większych piersi i brzuszka?  Zapisaliśmy się do szkoły rodzenia ale chętnie też wyslucham waszych porad nt. porodu,wychowania dziecka,itp. Ważne jest to że jak jedzie samochodem czy innym środkiem transportu to ją mdli i słabo jej i czy to jakoś przejdzie