Skocz do zawartości
Forum

Pierwsze dziecko w młodym wieku

Gość Jake_99

Rekomendowane odpowiedzi

Hej zwracam się z dosyć nietypową sprawą. Mam 21 lat i bardzo chciałbym mieć dziecko. Może wam wydawać się dziwne że w tak młodym wieku ale już wytłumaczę dlaczego.

Od jakiegoś czasu zauważyłem że kocham dzieci gdy widzę w różnych miejscach kobiety w ciąży wózki które prowadzą ich rodzice to uśmiech powoduje na mojej twarzy i cieszę się ich szczęściem. Miałem już wiele partnerek i po cichu liczyłem na dwie kreski , spóźniający się okres ale niestety nic. I namawiałem je na częsty seks nie bo mam ochotę tylko ze względu na potomka. Większość kobiet które spotykałem nie chciały dzieci w tak młodym wieku i nie rozumiały co ja czuje. Obecnie obserwuje na instagramie i facebooku wiele profili ,stron    z ciężarnymi  gdzie  aktywnie się wypowiadam na różne tematy. Oglądam też filmy z porodów jak kobiety opowiadają o baby shower,pokoik jaki będzie itp.

Marzy mi się również dotknąć takiego brzuszka posłuchać ruchów dziecka,jak kopie pocałować taki brzuch.  Myślałem nawet nad wynajęciem surogatki ale wydaje mi się że to zły pomysł.   A nie chcę adopcji bo  ja chcę być ojcem i widzieć jak się rozwija ciąża. Ostatnio mam coraz częstsze myśli o dziecku i kobietach w ciąży kilka razy mi się śniło że robię to i później pokazuje mi wynik testu.

Nie wiem co mam zrobić żeby wreszcie spełnić swoje marzenia proszę was  nie piszcie mi odpowiedzi w stylu : poczekaj a znajdziesz matkę swoich dzieci.  Przez moje łóżko przewinęło się około 10-12 kobiet z każdą byłem w związku krócej lub dłużej ale żadna nie chciała zajść w ciążę.