Skocz do zawartości
Forum

Czy to ciąża?

Gość Natalia

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wszystkim :)

Słuchajcie, odchodzę już od zmysłów. Nie mogę póki co kupić testu ciążowego, ponieważ nie mam maseczki (mieszkam w Niemczech, obowiązek masek wprowadzili od zeszłego tygodnia i czekam na dostawę). 

Dziś jest 39 dzień mojego cyklu. Nie mam miesiączki. 5 dni temu miałam jednodniowe, różowe plamienie, teraz mam lekko białawy śluz. Od dłuższego czasu piersi bolą mnie jak na okres. Czasami czuję lekki ból podbrzusza. W czasie tego cyklu współżyłam z partnerem i istnieje ryzyko ciąży. Jak myślicie, czy takie objawy mogą już świadczyć o zapłodnieniu? 

@Ola: no właśnie niekonieczne mogę zakryć się czymś innym. Nie chcę ryzykować, bo tu są wysokie kary za nieprzestrzeganie przepisów. Jak zamówię przez internet, to przynajmniej tydzień czekania, bo wszystkie apteki i drogerie internetowe mają teraz ogromne obsuwy. Wiem, że jest tu milion takich tematów, ale chyba każda dziewczyna szuka odpowiedzi na swoje pytanie, stąd mój post. Chciałabym się choć trochę podpytać bardziej doświadczonych w temacie ;) 

Gość Paulina 28

Wiesz co.... Dla chcacego nic trudnego zdobyć test ciążowy... Możesz zamówić przez internet z dostawą pod drzwi i zakryć się czymś.... Niestety nikt tutaj Ci nie powie czy jesteś w ciąży... Moze to byc ciąża a mogą to byc hormony... Ja kiedys tak mialam prawie 2 tygodnie nie dostalam okresu i mialam wywoływany tabletkami... Takze radzę poprosić kogos o kupno albo zamow i po problemie będziesz wiedziala.