Skocz do zawartości
Forum

Czy mogę być jednak w ciąży?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam taka pewna myśl otóż Moje cykle to zazwyczaj 30-33 dni 🙂 Ostatni okres miałam 1 Lutego według kalendarza w Aplikacji owulacja była planowana na 18 lutego kolejny okres powinien być 4 Marca współżyłam z moim K❤️ Od 14-16 Lutego który skończył we mnie po owulacji od 21 zaczęły bolec mnie piersi ze nawet się dotknąć nie mogę jak nigdy mam ostatnio takie skurcze macicy jak przed okresem które po chwili przechodzą więcej śpię mam zachcianki dziwne temp około 36.8-37 nie wiem już co mysle a do okresu daleko 😞 

Mnie bolały piersi jakieś 10 dni pp owulacji. Starałam się sobie nie wmawiać, że to ciąża, bo już nie raz dopatrywałam się na siłę objawów ciążowych, a okres przychodził albo test negatywny i rozczarowanie. Mimo, że to był taki inny ból niż zawsze przed miesiączką, taki naprawdę silny. Zrobiłam test 12 dni po owulacji, 2 dni przed spodziewana miesiączka. Dwie kreski, choć druga blada. Ale mąż i mama też ją widzieli 😄 To była niedziela, więc kolejnego dnia z samego rana pojechałam na betę. Wynik: 138,3 ❤️, po 48h już ponad 450 - jestem więc w ciąży. Wizyta u lekarza dopiero 16 marca, do tej pory pewnie zniosę jajko, ale staram się być dobrej myśli :). 

Aha, dodam jeszcze, że w tym cyklu miam owulację dużo wcześniej niż zwykle, bo już 7 dnia cyklu. Może u Ciebie też przyszła wcześniej? Zrób test ciążowy, jeśli jest ciąża, to test już powinien ją pokazać 😊

16.02.20 II kreski ❤️

11.03.20 [*] 👼