Skocz do zawartości
Forum
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...
Koralin-ka

Perfumy

Rekomendowane odpowiedzi

Gość opos

Kojarze jedynie Daisy Love, ale ja osobiscie wole uzywac odpowiednikow. Dla mnie jedne z ciekawszych odpowiednikow to Panthera, Elle, Gabriellle Classic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość laska

nie znam totalnie tej marki.. ladne maja perfumy? trwale? szukam czegos dla siebie fajnego 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 10/6/2022 o 8:01 PM, Gość laska napisał:

nie znam totalnie tej marki.. ladne maja perfumy? trwale? szukam czegos dla siebie fajnego 

No jasne! piekne zapachy i w fajnej cenie mozna kupic, ja je uwielbiam, w szczegolnosci na lato

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam Chloe takie beżowe, pachną różą, są delikatne i nie ""gryzą"" w nos. Non stop ktoś się pyta, co to za perfumy 🙂 Mojemu facetowi kojarzą się z pączkami z różą 😉

Na co dzień równeiż lubię ck euforia , kupuję często w formie perfumetek na NOmi:

https://www.nomiperfumetki.pl/pl/c/Inspiracja-Calvin-Klein/18

Taka perfumetka jest dobrze zaperfumowana, można wrzucić bez problemu do torebki 🙂 I nie jest tak droga jak oryginał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziewczyny a tak z ciekawości czy próbowałyście moze perfum z feromonami? Zastanawiam się czy takie zapachy moga działać czy nie. Natknełam się ostatnio na reklamę w necie i zainteresowało mnie to (szczególnie,ze ostatnio czytałam w przewodniku doktora Lwa Starowicza że ponoc zapachy mają bardzo duże znaczenie w działaniu na płeć przeciwną).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja początkowo byłam nieco sceptycznie nastawiona ale któregoś dnia podczas babskiego wieczoru razem z koleżankami zaszalałyśmy i w sklepie intymność zamówiłyśmy sobie po buteleczce Love Desire
Stosuję je od tygodnia i zauważyłam znaczne różnice w kontaktach z mężczyznami - są jakby milsi, znacznie się do mnie przymilają, chcą pomagać Nie wiem właśnie czy to zasługa feromonów czy tylko efekt placebo - niemniej nie zamierzam z nich jak na razie zrezygnować.
W najbliższym czasie czeka mnie kolejne babskie spotkanie i zamierzam wypytać się kumpeli czy na nie również zadziałało. Rozmawiałam już z jedną i ma podobne odczucia co ja./

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalezy jaka jest to wersja bo są to dwie

ta w różowej butelce - 60 zł
Ta w czarnej ze złotymi dodatkami - około 200 zł
Warto jest jednak dopłacić do tej droższej, bo zapach o wiele lepiej się trzyma i mi osobiście się o wiele bardziej podoba ( jest podobny ale to jednak inne perfumy)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Również przetestowałam Love Desire dla kobiet i nie wiem czy to działanie placebo czy faktycznie skuteczność ale przez ten czas po prostu nie mogłam odgonić się od facetów 😄 Teraz czekam na drugą buteleczkę . Najbardziej cieszę się z tego, że powróciła namiętność w moim małżeństwie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zamawiałam bez próbki ale jestem pewna, że jeśli napiszesz do sklepu to powinni Ci wysłać ( celuj w intymnosc albo w feromarket bo z tego co wiem to są to autoryzowane sklepy)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi