Skocz do zawartości
Forum
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...
Gość monikaabcd

Trójca tarczycowa wyniki.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość monikaabcd

Witam. Mam wyniki mojego ośmiolatka...
Tsh 2,5 norma do 4,8
Ft3 4,41 (2,85-4,44)
Ft4 0,80 (0,84-1,47)
Jesli Pani doktor nie wdroży leczenia szukac endokrynologa prywatnie?? Dlaczego tsh jest w normie a pozostałe wyniki zle?
Od ok roku dziecko przytylo 10 kg. Mierzy 125cm i wazy 32 kg...
W diecie nic sie nie zmienilo.
No i dzis po konsultacji telefonicznej z nasza Panią doktor ( pod opieka poradni ze względu na niskorosłość) dowiedziałam sie tyle, ze nic się nie dzieje i do kontroli w marcu... Ja lecze sie na niedoczynność i hashimoto i zawsze mój lekarz tlumaczyl mi, ze gdy ft4 jest poniżej to trzeba wdrożyć leczenie, bo jest niedoczynność. Jeden mowi tak, drugi tak... Co mam robic?

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Maksymalnie dozwolone są tylko 75 emotikony.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...