Wenus Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 W tym komunikacie pisza ze albo nie istnieje albo zostało przeniesione... Azu zakładała tamto forum może ona może się jakoś skontaktować i dowiedzieć czy to wróci jeszcze... Odnośnik do komentarza
Aleksandra20 Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Napisałam wiadomość do administratorów. Zobaczymy.... Żeby tak denerwować kobiety w ciąży. Myszy się im zalęgną. Odnośnik do komentarza
Aleksandra20 Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Żeby się zalogować musiałam resetowac hasło, a co z naszym azylem... Odnośnik do komentarza
PinkRose Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zalogowana jestem.. Ale nie było łatwo bo już zapomniałam haseł. Beznadzieja jest teraz bo jest mało czytelnie. Żeby się tu dokopać to pół godziny schodzi. Siedzę u gina 5 osób przede mną. Denerwuje się. Mam nadzieję że wszystko dobrze będzie. Ja tez jakieś kłucia mam o skurcze w pochwie. Już się schizuje. Nie mogę spać w nocy na bokach bo się nudzę z bólem bioder. Masakra poprzednią ciążę tego nie czułam. Odnośnik do komentarza
PinkRose Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 😑 czasem tak jest że coś ulepszają i jest gorzej niż było. Zapewne to jest kwestia przyzwyczajenia. Ale mi się nie podoba póki nie wróci nasz azyl 😭 Odnośnik do komentarza
Gość Aleksandra20 Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Spokojnie Pink, nie nakręcaj się. Każdą z nas już trochę coś na tym etapie zakłuje, a tylko czasem to się okaże coś ważnego. A i starsze jesteśmy niż w poprzednich ciążach, to co się dziwić że coś trudniej.. Inaczej ułożone dziecko i już mamy inny rodzaj bólu, to też. Dawaj znać. Odnośnik do komentarza
Black_Panter28 Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Dziewczyny co tu się stało 😭 nie dość, że gównianie to wygląda, nie mogę tego ogarnąć to jeszcze Nasze prywatne forum... Masakra po prostu, nienawidzę takich zmian 😕 Odnośnik do komentarza
Gość Aleksandra20 Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 I nie ma mojego suwaczka ...... O nie..... Odnośnik do komentarza
Gość Wenus Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 mój suwaczek tez poszedł...ciagle coś mi tu wyskakuje, przesuwa się... wrrr okropne. PinkRose trzymaj się! Odnośnik do komentarza
PinkRose Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Mi O dziwo suwaczek działa. A weszła jakaś już starsza pani to może nie będzie tak długo. Na szczęście przede mną same starsze babki dopiero za mną kilka ciężarnych 🤭 Odnośnik do komentarza
PinkRose Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 A dziecko tak mi się rusza że nie mogę usiedziec😅 Odnośnik do komentarza
PinkRose Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Mi się podoba że moje emotki z telefonu działają bo ja jestem bardzo emotkowa 😁😁😀 Odnośnik do komentarza
Aleksandra20 Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Wiecie co... Napisałam do nich... Ale nie widzę gdzie są wiadomości żeby teraz odczytać, jeśli przyjdzie odpowiedź 😲😉 Odnośnik do komentarza
PinkRose Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Ola łap Odnośnik do komentarza
Aleksandra20 Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Pink a co dalej? Tam zaglądałam..... Odnośnik do komentarza
PinkRose Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Masz tam u góry opertę✉ Odnośnik do komentarza
PinkRose Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Bo nie wiem.jak inaczej Odnośnik do komentarza
Wenus Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Ola sprawdz czy jesteś zalogowana. Bo no mnie co chwila wywala. I dopiero jak będziesz zalogowana to jest ta koperta Odnośnik do komentarza
PinkRose Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Ja już po. Dziecko poprzecznie ułożone dlatego boli mnie po bokach. Waży 430g. Szyjka jak to powiedział długa jak żyrafa 4.5 więc jestem happy😁🤗 Odnośnik do komentarza
Black_Panter28 Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Pink no to już masz dużego tego Bobasa! Super, że wszystko dobrze! Odnośnik do komentarza
Wenus Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Super 🙂 To na jakieś 2 dni pewnie się uspokoiłas 😛 Odnośnik do komentarza
Kejti.ky Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Masakra, zupełnie nieczytelny ten nowy wygląd forum 😕 mnie tez okropnie w nocy biodra bolą jak śpię na bokach tez 21 tc nie wiem jak sobie z tym radzić pół nocy się budzę 😕 Odnośnik do komentarza
Gość Domka1 Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Co to ma być masakra Odnośnik do komentarza
Black_Panter28 Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Pink co do bólu bioder to mam tak samo, później nawet nie da się ułożyć dobrze bo boli i z jednej i z drugiej strony 😕 Dziewczyny, które biorą leki na tarczyce - dostałam letrox 50mg, to to samo co inne leki na niedoczynność, powiedzcie mi, miałyście tak, że na początku dostałyście za dużą dawkę? Bo tak się fatalnie czuję, że szok Odnośnik do komentarza
Azu Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Dziewczyny nie mam pojęcia co tu sie stalo , weszlam do marcówek u nich jest na głównej po zalogowaniu ale ja tego nie mam, a na telefonie pisze ze zostalo przeniesione albo zly adres wpisano.. Albo napisze do adminów albo zrobić nowe, ale szukam jak i też nie moge nic znaleźć Nie podoba mi sie Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi