Skocz do zawartości
Forum

Majówki 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Czarna pantero czsem na ból glowy wystarczy duużo wody małymi dawkami.
Wiem wizyty w toalecie są bardzo częste, dlatego warto zadbac o nawodnienie.
Z babcia to taka historia, że jak rodziłam najmłodszego syna to w sali do której dołączyłam była jak sie okazalo kobieta w moim wieku. Zadowolona, mówię do niej, że "też późna mama". Pani zrobiła niesmaczną minę i powiedziala, ze to jest jej wnuk. Uraz pozostał. Pozdrawiam was wszystkie i sciskam mocno.

~Theta dziękuję za wskazówkę! Na pewno skorzystam :) Nie przejmuj się taką błahą sprawą, teraz szkoda czasu na takie zmartwienia, trzeba się cieszyć z Maluszka :) powiedz mi proszę, jak to jest z porodem i wyborem szpitala? Od czego to zależy? Dużego wyboru nie mam, a o szpitalu w moim mieście są niezbyt dobre opinie i trochę mnie to niepokoi...

https://www.suwaczki.com/tickers/w57vikgnznlu1mdk.png

Black_Panter Czekam na wieści. Co do szpitala ja idę tam gdzie moja siostra na wzgląd też że tam mają taki specjalistyczny dziecięcy (tak [odpukać w niemalowane] jakby coś się działo). Sprawdź też może gdzie dają niebieskie pudełko czy coś w tym stylu żeby zapewnić tobie i maleństwu jakiś start po szpitalu
Theta Dokładnie nie przejmuj się, inne babeczki by pewnie na żarty by to obróciły, różni ludzie są.

Black_Panter poród to bardzo indywidualna sprawa. Mega przeżycie. Sama lepiej wspominam naturalny niż cięcie. Oczywiście pod kątem dochodenia do siebie.
W kazdym szpitalu sa dobre i złe rzeczy. Najwazniejsze jest zaufanie. Sam poród naturalny prowadzi położna. Lekarz pojawia sie na koniec. Mi położna pomagała we wszystkim, łącznie z zimnymi okladami na głowę.
Jestem tak zaskoczona sytuacją z ciążą, że z tych emocji spać nie mogę.

Theta Co ty nie masz za co dziękować :)
Wiem że akceptacja jest bardzo potrzebna bo trochę mnie spotkało z w życiu i tym teraz i szkolnym. Może nie mam za dużo lat. Ale w szkole zawsze byłam sama. Chociaż wydaje mi się że to mnie irytowało i dzięki temu jestem jaka jestem. A tu jesteśmy my i siedzimy w tym wszystkim razem by dzielić się przeżyciami i z kimś pogadać lub doradzić się.

Azu ciśnienie już lepsze, 120/60 i czuję się w miarę dobrze :) z moich najbliższych rodziły lata temu i dużo też się zmieniło więc na te czasy to się nie przekłada, a póki co nie mam niestety kogo zapytać, ale to się może zmieni, zobaczymy

Theta dziękuję za odpowiedź Kochana! Wiem jakie to są emocje! Ze mnie przez ciążę zrobił się śpioszek i właśnie wybieramy się do spania :)

https://www.suwaczki.com/tickers/w57vikgnznlu1mdk.png