Skocz do zawartości
Forum

Czekające na 2 kreseczki - REAKTYWACJA

Rekomendowane odpowiedzi

Teska, nigdy sie tym w zasadzie nie interesowalam. Cykle mam regularne, plus minus jeden dzień, nie miewalam raczej dolegliwosci, gonekolog zawsze mówił, ze wszystko wyglada modelowo. Dopiero ren ostatni miesiąc był inny i okazało sie, że pęcherzyk prawfopodobnie nie pękł w terminie. Mam problemy z dokladnym mierzeniem temperatury bo pracuje nieregularnie. W tym cyklu poki co po 36,45-50. W poprzednim niby po owu tez nie bylo szalu bo (36,6, czasem tez spadala do 36,45.... Teraz, kiedy zaczelam się starac, pierwszy raz to analizuję i w sumie sama nie wiem jak to w moim przypadku interpretowac :(

PannaEm no właśnie z tą temp o jest problem, jeśli ma się nieregularny tryb życia. Ja znowu mam malucha, który mi jeszcze nie przesypia nocek, więc też nie byłam pewna, czy mierzę dobrze. Chociaż zazwyczaj był skok przy owu i wyraźny spadek jak się zbliżał @. A ostatnio odpuściłam mierzenie i robiłam tylko testy, jakoś bardziej mi się sprawdzają.

[quote="Teska"] MisKolorowy dziękuję:) czyli to nie był u Ciebie stracony cykl, super:):) mocno trzymam kciuki za Ciebie, kiedy ewentualne testowanie?:)
Czarna nie trać nadziei, starania były więc jest szansa! U nas wcale w tym miesiącu nie było szaleństwa, a jest szansa że się udało. Najważniejsze to się wstrzelić:) trzymam kciuki!
PannaEm dzięki;) mam nadzieję, że to będzie udany cykl u Ciebie:) a zazwyczaj nie masz problemów z wyznaczaniem owu?
Mika kciuki zaciśnięte!! Kiedy planujesz test?:)
Agula jutro robisz betę? Trzymam kciuki:)[/

Tak wgl to wielkie gratulacje kochana ! Zastrzeliłas mnie rano tym testem ale nie miałam czasu napisać bo pełno klientów w pracy.
Ja myślałam żeby jutro testować ale czy nie za wcześnie ? Sama zobacz

monthly_2019_08/czekajace-na-2-kreseczki-reaktywacja_77092.jpg

Aniołek 27.11.2018

Agula89
Dziewczyny trzymam kciuki za każdą z was i czuje, że będzie więcej pozytywnych testów niedługo ;)
Teska tak, jutro robie betę. Jakoś dziwnie spokojna jestem. Pewnie stresik będzie jak będę czekać na wyniki.

Oby było tak jak mówisz. Niech się kreski sypia bo cisza ostatnio była na grupie. Ja ostatnio miałam cykl 26 i 27 dni. Dzisiaj 26 dc i bolą piersi. Nie wiem kiedy testować. Jutro bedzie wiarygodnie ?

Aniołek 27.11.2018

Mika dziękuję Ci kochana;) hmm... Jest szansa, że mogłoby coś już wyjść. Ale może być też za wcześnie, więc w razie gdyby był negatyw, to żeby Cię nie podłamał test. Ja miałam grzecznie czekać do niedzieli, ale oczywiście ciężko wytrzymać;) bardzo bym chciała, żeby Ci się udało:):)
Agula to super, że takie nastawienie, musi być dobrze;) a wyniki też będą jutro, z racji tego że sobota?

Agula a to spanie w majtkach sprzyja grzybicom? Szczerze to ja nigdy w majtkach nie spałam, to niewygodnie jak cholera, w lecie w koszulkach w zimę w piżamach. Ale fakt nigdy nie miałam żadnych infekcji, nawet w ciazach a chodzę z tamponem cały dzień bo nie cierpię jak coś ze mnie cieknie i wkładki bym nie zniosla.

Kamilek 23.10.2019
https://www.suwaczek.pl/cache/a12e3d84ff.png
Filipek 1.03.2017
https://www.suwaczek.pl/cache/247dc397cf.png

Teska
Mika dziękuję Ci kochana;) hmm... Jest szansa, że mogłoby coś już wyjść. Ale może być też za wcześnie, więc w razie gdyby był negatyw, to żeby Cię nie podłamał test. Ja miałam grzecznie czekać do niedzieli, ale oczywiście ciężko wytrzymać;) bardzo bym chciała, żeby Ci się udało:):)
Agula to super, że takie nastawienie, musi być dobrze;) a wyniki też będą jutro, z racji tego że sobota?

Aniołek 27.11.2018

Teska wyniki maja być dzisiaj :) Jadę na 10 wiec pewnie koło 15stej bedą.
MadziaK nie wiem czy sprzyja grzybicom ale napewno infekcjom, mamaginekolog o tym pisała i nawet stworzyła „wietrzenie narodowe” żeby dziewczyny spały bez majtek. U mnie się to sprawdziło zdecydowanie.
Domka powodzenia ;) oby już ten cykl był owocny ;)
Mika trzymam kciuki, czekam na pozytywny test :*

https://www.suwaczki.com/tickers/p19uskjoeflvaqdo.png

Ja już po badaniu. Teraz te godziny czekania... chciałam założyć kwietniówki ale stwierdziłam, że po drugiej becie.
A skoro już jest to dołączę ☺️

Dziewczyny co ja mam za kiepskie nocki w tej ciąży. Piersi to mnie tak bolą i brzuch ciągnie strasznie. Dzisiaj wstałam taka umęczona :/
Zdecydowanie czuje się ciążowo. W poprzedniej tak nie miałam.

https://www.suwaczki.com/tickers/p19uskjoeflvaqdo.png

Teska Magda Aga tak testowałam i jedna krecha nawet cienia nie ma wiec typowo negatyw.
Poczekam jeszcze kilka dni i jak @ nie przyjdzie to powtórzę. Nawet nie wiem jakiej czułości mam test z apteki taki zwykły za 10 zł może jest czułość 25 sama nie wiem zaraz spróbuje wyczytać w ulotce bo wcześniej na szybko nie znalazłam tej informacji

Aniołek 27.11.2018

agula ja też zupełnie inaczej czuje się niż w poprzednich ciążach. Też na początku miałam taki ból piersi i ciągnięcia brzucha. Teraz też czasem brzuch zakluje ale w końcu tam się wszystko rozrasta. Piersi już mniej tylko sutki bola. Ciężko spać i częściej sousiam w nocy. Ale będzie dobrze.
Ja od wczoraj jeszcze mam mdłości. Już bym wolała wymiotować. A więc obstawiam że będzie chłopiec bo przy poprzednich ciążach tak nie miałam a były dziewczynki.

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥
Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca...

♥ Nataszka 05.10.2015r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

Mika to trzymam kciuki aby nie przylazla ta @ a test wyszedł pozytywny za kilka dni. Nie wasze przed terminem wychodzą pozytywne. Mamy tutaj dziewczyny które kilka dni po terminie dopiero miały pozytywne. A więc czekamy razem z tobą.

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥
Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca...

♥ Nataszka 05.10.2015r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

magalena3
Mika to trzymam kciuki aby nie przylazla ta @ a test wyszedł pozytywny za kilka dni. Nie wasze przed terminem wychodzą pozytywne. Mamy tutaj dziewczyny które kilka dni po terminie dopiero miały pozytywne. A więc czekamy razem z tobą.

Ten owulacyjny wczoraj dał mi taka nadzieje bo takie kreski to mi nawet na owu nie pokazywał ale dzisiaj ciążowy z rana strzał i przywitanie z rzeczywistością. No nic czekamy dalej. Dziekuje za wsparcie ;)

Aniołek 27.11.2018