Skocz do zawartości
Forum

Czekające na 2 kreseczki - REAKTYWACJA

Rekomendowane odpowiedzi

gooosia271
magdalena3 co do tej luteiny to u Ciebie jak i u mnie ten progesteron rozwalił cykl. I wydaje się tylko,że jedna dwie tab nie powinna zanurzyć cyklu...a jednak może. Tak czy inaczej mamy już nauczkę ;)

Dokładnie. Jednak może wsio zaburzyc. :D

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥
Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca...

♥ Nataszka 05.10.2015r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

Madziak. Ja swojej też nie odpinalam palaka. Nigdy gddy ja wsadzalam. Tylko jak sciagalam do prania wsio. Była za mała aby wsiadac sama. Więc nie odpinalam a ostatnio w wózku jeździła jak miała nie całe 2 lata jak byliśmy w górach. Bo 2 lata temu byliśmy w sierpniu.

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥
Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca...

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

Pena rzeczywiście duża pannica ci rośnie. Moja jest raczej z tych niższych dzieci a i tak ciągle jak kogoś spotkam to mówi że duża jak na swój wiek. Ma 100cm a ma 3lata i 7msc. Zdarza się że powiedzą że nawet jest pulchna tyle że ona jakiegoś roku waży 15kg. Czasem jak wejdzie na wagę to ma 15.3kg :D

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

Mój wysoki i szczuplutki, ale będzie raczej spory bo ma duże stopki, obecnie nosi rozmiar 24 a zimowe butki miał 25. Wzrostu ma 92 cm a waży całe 12,5 kg więc z tym nie poszalal. Ale ja to się cieszę że go w końcu brzuszek nie boli i że trawi to co zjada i zaczął przybierać bo byl czas ze stał z waga i wszystko co zjadł przez niego przelatywalo w ogóle nie strawione :/

Kamilek 23.10.2019
https://www.suwaczek.pl/cache/a12e3d84ff.png
Filipek 1.03.2017
https://www.suwaczek.pl/cache/247dc397cf.png

Dziewczyny mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze w sumie jutro będzie wstępnie wiadomo po badaniach
Nie dociera to do mnie jeszcze czuję sie jakby to dotyczyło kogoś innego a nie mnie, Ale strach jest.
Poza tym życie nie rozpieszcza jakby było spokojnie w moim życiu to by święto było. Nie powinnam sie denerwować a tu moja mama przewróciła sie na rowerze bo jej sie w głowie zakręciło i ma złamany nos jeszcze musiałam pół dnia na sorze spedzic żeby jej badania porobili i do tego musi mieć zabieg nastawienia nosa po weekendzie :(

Michaś 25.02.2018r. ❤️
Aniołek 29.11.2018 6/10tc

https://www.suwaczek.pl/cache/b267dc89b2.png<</li>a>

Maszkaron dzięki za słowa otuchy:) niepotrzebnie robię sobie nadzieję, bo jak już przyjdzie, to będzie wielkie rozczarowanie, ale dawno mi się już nie spóźniał:) super, że u Ciebie tak regularnie no i że humor lepszy. Oby tak dalej:)
Madziak czy Ty betę tą z wynikiem 4 coś robiłaś po terminie @?

Anella i ja współczuję wam. Te chwile nieuwagi najgorsze. Moja mama kiedyś jechała rowerem i źle na krawężnik najechał i rozwaliła całe kolano. Dziura w nodze goila się prawie rok. Nie chciała do szpitala jechać ani nic ale chociaż do rodzinnego pojechała.
Wracając do dużych dzieci to znajomej synek jest w wieku mojej tylko tydzień młodszy i ma wzrost 122 i waży 20kg. Tak jak moja 5letnia bratanica. :D za to jego brat ma rok i 7msc i jest wzrostu i wagi mojej córki :D

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

MadziaK ja mam 180 a mąż prawie 190 :D Córka urodziła się na 58cm więc ciuszki 56 były małe ale na szczęście ich dużo nie miałam. Moja teraz nosi 80/86 jutro kończy 9 miesięcy! Kiedy to zleciało! Tylko jest drobniutka bo niecale 8kg waży. To taki kabanosek z niej kochany :D

Marzenia są po to by je spełniać 🙂

U mnie jakieś plemienia tzn śluz brązowy jest A mam dopiero 17dc. Wcześniej mi się to nie zdarzało. Może za intensywnie się staramy choć tylko w nocy A teraz zauwazylam przy podcieraniu. Byłam na monitoringu w środę to raczej nie mam żadnej torbieli tam.

Marzenia są po to by je spełniać 🙂

Pena mi podali że 56 mial ale pierwszy miesiąc nosił 56 i moim zdaniem on miał z 54 jak się urodził. Ja mam 170 a mąż 180. Młody jak miał 9 miesięcy to zaczął 86 nosić, jak mial 16-18 miesięcy to 92 i nadal ten rozmiar nosi.
[b)]zaneta polecam inhalacje. I na ubranko lub podusie kąpać olejek z ekmukaliptusa, bardzo pomaga na oddychanie.

Kamilek 23.10.2019
https://www.suwaczek.pl/cache/a12e3d84ff.png
Filipek 1.03.2017
https://www.suwaczek.pl/cache/247dc397cf.png