Skocz do zawartości
Forum

Crazy Mums

Rekomendowane odpowiedzi

majajula
u nas tylko mąz ale i na koty, kurz, wołowinę, pomidory, i trawę to stwierdzone a co jeszcze trudno powiedzieć
a juz się bałam o mała bo przez cały luty z nosa jej się lało ale naszczęście zwiększyłam nawilżenie mieszkania i przeszło

u nas alergia na roztocza i pyłki brzozy, co daje nam się we znaki straszliwym katarem w chwili obecnej :Zły:

Małgosia
Anulka wczoraj było % i o facetach rozmowa
dzisiaj już schodzimy na przyziemne tematy i życie :36_19_3:

a na poważnie, to współczuję alergikom
my na szczęście nie wiemy co to jest
i już chyba nie wyobrażam sobie tego domu bez tych naszych kotów ( na szczęście dwóch):36_1_21:
koty są może i fajne, ale wole je ogladac raz na jakis czas u Ciebie w domu Małgosiu niż na stałe w moich czterech ścianach :Oczko: Choc jakby dzieci kiedyś bardzo chciały "kłólika" to kto wie :Śmiech:

Anulka
majajula
u nas tylko mąz ale i na koty, kurz, wołowinę, pomidory, i trawę to stwierdzone a co jeszcze trudno powiedzieć
a juz się bałam o mała bo przez cały luty z nosa jej się lało ale naszczęście zwiększyłam nawilżenie mieszkania i przeszło

u nas alergia na roztocza i pyłki brzozy, co daje nam się we znaki straszliwym katarem w chwili obecnej :Zły:

o! u mojego starszego to trawy żyto i drzewa silna
a tak to kurz roztocza plesnie i swinka morska.
i co chcę zacząć odczulać to chory!
i katar jak cholera!
przerąbane maja alergicy...

Życie jest piękne:-)

cześc rorita!
kobito ty spać nie możesz widzę!
jny ja sie ledwie o 7 zwlokłam ale tylko dlatego że syn do szkoły idzie!
a ja zamierzam skarbówke odwiedzic i Vectrę bo do jutra internet mam , trza umowe przedłuzyć.
Zapowiada się dość ciepło ale ze słońca chyba nici...

a! dziękuje za wiosnę!:36_7_8:

cześc Małgosia!
a wiesz że mojeso też ciężko zwlec! jak w wekend to bez problemu sam po 7 wstaje, w tygodniu ni cholery1 na szczęście do szkoły ma 5 miniut bo 3 bloki dalej.

kawka cudna, kiedys pokazywali jak te wzorki robic mlekiem ale jakoś nie poamiętam, pewnie i tak by nie wyszło...
ja właśnie pije bo bezx niej ani rusz dzisiaj.
w ogóle nic mi się nie chce.
ale jakis obiad trzeba pokombinowac.

Pinky na Youtubie tez pokazują jak się robi wzorki i mam nawet eksress gdzie oddzielnie sie ubija mleko a takie cuda mi nie wychodza
:36_1_21:i ja czekam na zwrot z US -w czerwcu zaliczka na wakacje idzie ;) mam nadzieje, ze do tego czasu zwrot zobaczę

A z tym wstawaniem to miałam tak samo - jak musiałam to ni wuja, a jak mogłam pospać to dawaj koło 7.00 już ganiałam :glass:

Rorita - tego ganiania do łazienki Ci współczuję
a ciacho pycha....moze uda mi sie w tym tyg marchewkowe upichcic- jadłyście ?

Witajcie
boże Wy naprawde nie możecie spać
rorita to wszczególności do Ciebie
ja jak byłam w ciązy to po wyszykowaniu córy do przedszkola do 11 spałam albo i dłużej

o kawka ja chyba też sobie strzelę bo głowa mi pęka

a pita to nie wiem kiedy zaniosę bo od tygodnia już się wybieram, ale u nas po 2 tygodniach przelewają kasę

Hej kobietki!

Co do alergii, to ja także jak na razie nie wiem co to jest. Mam nadzieje, że się nie dowiem,
chociaż psa mam ponoć dla alergików. Mamy yorka, a on ma włosy zamiast sierści. Jedyny
minus to konieczność jego codziennego szczotkowania i częstego kąpania.

A propos ;) alergików, teraz właśnie mówią w ddtvn o rasie psa: australijski labradool,
który jest psem dla alergików. Fajne to to jest. Takie kudłate :)

Ronia mocno Cie ta zgaga męczy? Mi lekarz kazał jeść Rennie, poza tym mleko,
jabłka ponoć pomagają mojej mamie.

Małgosia dzikuję za życzenia.:I love you1:

a marchewkowego nie miałam okazji jeść, a sama nie pieke.
He he mi te wzorki absolutnie też nie wychodzą, a szkoda bo bym zabłysła przed gośćmi.

Majek ja sie od miesiąca wybieram, bo od lutego leży rozliczony Pit ale ja nie cierpie urzędów, ale kasa by sie przydała na wakacje. To szybko się u was dostaje.

Nusiak tego psa ma mój kuzyn ale on to naprawde kudłaty w pełnym tego słowa znaczeniu!

Ronia i ja poza tabletkami nie znam żadnych sposobów...