Skocz do zawartości
Forum

Clostilbegyt? Opinie

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Nadzieja6 napisał:

Asiu a jest jakaś przyczyna czy jeszcze nie przechodzilas wszystkich badań?

Robiła badania wszystkie miła dobre  tylko miał wysoką prolaktyne teraz mam po tabletach ok, moja ginekologa nie widzi żadnych zastrzeżeń, jeszcze nie miał tylko badania HSG 

9 minut temu, Nadzieja6 napisał:

Bo widzisz ja za wszelka cene probowalam znaleźć przyczynę i to mnie najbardziej drażnilo w tym wszystkim ,nie ma co leczyć no oprócz głowy może 😉

Tak samo jak sam nie wiem co jest nie tak, ostatnio miał jedne jakniku duży pęcherzyk a w drugim dwa mniejsze i dostałam zastrzyk Oviterelle 

4 minuty temu, Nadzieja6 napisał:

Ja jak poszłam pierwszy raz do swojego giną to pierwsze co skierowanie na oddział do szpitala i 3 dni badania hormonów, a w szpitalu bo dr nie chcial żebym musiała płacić za te wszystkie badania A był tam ordynatorem i hsg też on mi robił w szpitalu przy znieczuleniu ogólnym 

To fajnie miałaś ja musiał płaci za badania, chodziła do takiego wcześniej ginekologa tylko kasę ciągnął odemnie nic nie zrobiła,  ta pani ginekolog zaczęła działać . 

3 minuty temu, Nadzieja6 napisał:

Dlatego dziwi mnie fakt że większość dziewczyn miała hsg bez znieczulenia .Ja  bez zastrzyku ale u mnie zazwyczaj nie było problemu z peknieciem

Mi po leku clo urósł za duży pęcherzyk i dwa za małe dla tego kazał mi wziąść zastrzyk 

Bardzo dużo zależy od lekarza ja trafiłam na takiego co chciał mi pomóc i robił co w jego mocy ale później już sam powiedział żebym zastanowiła się nad inseminacja albo in vitro ale powiedział też ze w każdej chwili mogę do niego przyjść jakbym potrzebowała jakieś zwolnienie czy coś także naprawdę super miał podejscie

A teraz znowu trafiłam do fajnej pani dr która zajmuje się m.in.nieplodnoscia ,pomogła już wielu osobom i też wśród znajomych moich.jest konkretna i przemila i co ważne to ona mnie prowadzi A nie na odwrót, raz dostalam opiernicz ze przestałam brać leki na jakiś czas ,powiedziała że mam jej zaufać i koniec kropka.a ja czasem potrzebuje takiego kopniaka porzadnego zebym ruszyla z miejsca znowu 

Nie smuć się A nóż się uda,wiem że to trudne bardzo ale trzeba myśleć pozytywnie ,nie kumulowac w sobie tych złych mysli i emocji,ja dopiero po tylu latach postanowiłam że koniec z myślami typu" teraz to sie napewno nie uda" to nie wpływa dobrze na nas ,szkoda że ja tak późno do tego doszłam, trzeba mieć dystans i cieszyć się z innych rzeczy bo życie jest tylko jedno 

Gość Paula1671

Cześć Nadzieja, część dziewczyny 🙂

Wiele przeszłas.. Oby teraz było już tylko lepiej. Wierze że szybko znajdziesz w upragnioną ciążę. Przez tyle czasu się nie poddałas, podziwiam 🙂

Ja mam bardzo bolesne owu po clo ale to napewno dlatego że rośnie mi dużo pęcherzyków. W ostatnim cyklu były trzy, wszystkie z jednego jajnika i jak pekaly to aż się chciało płakać z bólu ale wytrzymałam, bardzo liczyłam że się uda. I dupa 🙂 mój gin chyba nie boi się o to że mogę zajść w ciążę mnoga bo nigdy nie kazał mi się powstrzymywać. Był zadowolony z moich owu po clo. 

Teraz jestem w cyklu po HSG, staramy się ale na własną rękę bez monitoringow i w tym cyklu bez leków więc nie wiem czy wgl będzie owu. 

Ale chce dać sobie miesiąc spokoju i luzu bez ciśnienia. 😄

9 minut temu, Gość Paula1671 napisał:

Cześć Nadzieja, część dziewczyny 🙂

Wiele przeszłas.. Oby teraz było już tylko lepiej. Wierze że szybko znajdziesz w upragnioną ciążę. Przez tyle czasu się nie poddałas, podziwiam 🙂

Ja mam bardzo bolesne owu po clo ale to napewno dlatego że rośnie mi dużo pęcherzyków. W ostatnim cyklu były trzy, wszystkie z jednego jajnika i jak pekaly to aż się chciało płakać z bólu ale wytrzymałam, bardzo liczyłam że się uda. I dupa 🙂 mój gin chyba nie boi się o to że mogę zajść w ciążę mnoga bo nigdy nie kazał mi się powstrzymywać. Był zadowolony z moich owu po clo. 

Teraz jestem w cyklu po HSG, staramy się ale na własną rękę bez monitoringow i w tym cyklu bez leków więc nie wiem czy wgl będzie owu. 

Ale chce dać sobie miesiąc spokoju i luzu bez ciśnienia. 😄

Wiesz to nie jest tak że się nie poddaje poprostu mam chwilę gdzie jestem w totalnym dołku i takie kiedy mam siłę walczyć dalej,i nie idzie za cholerę o tym nie myśleć niestety.ja pierwszy raz miałam taka bolesna owu, jeden dzień do wytrzymania następny 5 godzin taki ból że nie mogłam ani siedzieć ani chodzić i na trzeci dzień już lżej