Skocz do zawartości
Forum

Clostilbegyt? Opinie

Rekomendowane odpowiedzi

Ja osobiście po cło nie za każdym razem czułam się dobrze.. bolało mnie w części lędźwiowej kręgosłupa, czułam ze moje jajniki bardzo pracują, brzuch miałam taki ciężki, czułam ze tam w środku dużo się dzieje.. a brałam tylko pół tabletki..

Mi lekarz zmienił teraz z cło na letrozol, bo byłam już po 3 cyklach.. i na tym leku czuje się o wiele lepiej, a w zasadzie to nic nie czuje, może trochę piersi odczuwam.. ale zobaczymy po monitoringu jak to wszystko wyglada.. mam w środę .. zobaczymy

Gość AleksandraS

Hej, dzisiaj miałam badanie wrogości śluzu, jutro mam wyniki. Jak będzie negatywny to trzeba będzie zrobić inseminację, to moj 3 cykl na clo, mam 3 pecherzyki ale mimo to staramy się czekając na jutrzejszy wynik, chyba zwariuje do tego czasu :(

Cześć dziewczyn jestem tu nowa miał wysokam prolaktyna 4487 i tyreotropowy 3. Dostałam dostinex i eutheyrox n25 , po 4 miesiącach mi spadło. Resztę winiku mam super owulacjie miła raz pęcherzyki pęka raz nie teraz dostałam ten lek colstibegyt mam brać go w 5dniu okres pół tabletki przez 5dni, jestem ciekawa czy coś mi pomoże

Ewa, Ula gratulacje Dziewczyny!!!

Paulina_90 mocno trzymam kciuki!

Ja ostatnio po Clo czułam sie kiepskie tzn podczas brania (4-8dc) było ok ale po masakra. Brzuch spuchnięty, obolały. Podobnie jajniki. Tym razem w trakcie brania bolała mnie głowa ale poza tym nic. Dzis jade na monitoring ale nie spodziewam tu sie niczego bo totalnie mnie nic nie boli tym razem