Skocz do zawartości
Forum

Akcje w Mazowieckim

Rekomendowane odpowiedzi

Sieć sklepów TK Maxx przygotowała dla Warszawiaków świąteczne niespodzianki. Spotkanie ze św. Mikołajem w Blue City i wybory Najlepszego Mikołaja TK Maxx na Pasażu Wiecha to główne atrakcje przygotowane dla klientów sklepów TK Maxx.

Twoje dziecko nie zdążyło napisać listu do św. Mikołaja? Nic straconego! Na wszystkich maluchów, od 3 do 5 grudnia w sklepie TK Maxx w Blue City czeka św. Mikołaj, który uważnie wysłucha wszystkich próśb.

Dodatkowo każde dziecko otrzyma pamiątkę ze spotkania – zdjęcie w świątecznej ramce. Rodzice natomiast będą mogli zapoznać się z bogatą ofertą zabawek, ubrań i akcesoriów dla najmłodszych w cenach do 60% taniej*.

Natomiast wszystkich klientów TK Maxx z D.T. Wars i Sawa zapraszamy do specjalnej sesji mikołajowej. Większość z nas przed świętami przejmuje role św. Mikołaja i stara się zrobić coś miłego bliskim. Dlatego TK Maxx postanowił nagrodzić te trudy i zaprasza do sesji zdjęciowej na Pasażu Wiecha. Od 3 do 5 grudnia czekać będą sanie, renifery i śnieżynka – wystarczy zapozować do zdjęcia.

Każdy kto weźmie udział w sesji weźmie udział w internetowych wyborach Najlepszego Mikołaja TK Maxx. Nagrodami w konkursie są Karty Upominkowe na zakupy do TK Maxx o wartości: 700, 500 i 300 zł!

TK Maxx oferuje produkty znanych marek, a 90 procent asortymentu to oferta z najnowszej kolekcji. To wysokiej jakości ubrania, obuwie, akcesoria największych światowych marek, artykuły dla domu najlepszych designerów w cenach do 60% taniej*. Dla pań, panów, dzieci i dla domu. Wszystko pod jednym dachem. Każdy pojedynczy produkt w ofercie TK Maxx może być jedyny w swoim rodzaju i dlatego też często staje się obiektem zachwytu.

*od regularnych cen sprzedaży w Polsce i na Świecie

O TK Maxx:
• W TK Maxx klient znajdzie pod jednym dachem dział damski, męski oraz dziecięcy, a także dodatki i akcesoria dla domu, znanych i modnych marek w cenach do 60% taniej od regularnych cen sprzedaży w Polsce i na świecie.
• Sieć opiera się na unikatowej koncepcji off price, która polega na sprzedaży produktów znanych marek i projektantów w okazyjnych cenach.
• TK Maxx jest własnością spółki TJX Europe, spółką macierzystą jest TJX Companies INC - posiadająca w Stanach Zjednoczonych i Kanadzie ponad 2500 sklepów, oraz ponad 250 w Wielkiej Brytanii, Irlandii i Niemczech.
• Więcej informacji o TK Maxx znajdziesz na stronie: TK Maxx - marki znanych projektantĂłw do 60% taniej lub Portal Prasowy TKMaxx

Mam lokal ( przedszkole) mam pomysły na zajecia, szukam osoby która chcialaby wspóltworzyc takie zajecia , lub prowadzic własne autorskie, popołudniami i weekendy...
myśle o zajeciach dla 2-6l , plastyczne, zabawa z angielskim czy muzyczno-ruchowe,
możliwy zarobek od 20-50zł/h szczegóły na maila...

zapraszam do współpracy !!!
mhabiera@interia.pl

http://suwaczki.maluchy.pl/li-48617.png

http://www.suwaczki.com/tickers/git7dcimeiq86kj3.png

mamabąbla
oj tak jadąc wczoraj przez Sulejówek czułam sie jak na lodowisku...
nie mówiąc już o tym że brama odmówiła mi działania, a o 7 rano z szuflą latalam zamiast kawy a zanim wyjechalam to już było zasypane...

mogłoby być trochę cieplej bym mogła z Bąblem wyjść...
a ja wczoraj jadąc przez Sulejówek stałam z 15min na przejeździe bo sobie pociągi jeżdziły w ten i nazad
i nie 1 nie 2 a 4 :Szok: myślałam że sygnalizacja sobie zamarzła

mamuska23
witam wszystkie mamuski :) jestem rocznik 87 i mam dwojke dzieciaczków, synek ma prawie 3 latka a córeczka półtora roczku. jestesmy z Marek koło Warszawy i szukamy mlodej mamuski, z dzieckiem lub dziecmi w podobnym wieku, chetnej na spotkanka :) pozdrawiam :)

hej mamuśka ja Wołomin a dziewczynki mamy w podobnym wieku :D
Jak masz na imię?

oj to bardzo sie ciesze. Ja nazywam sie Dorota a moje maluchy to Dominik i Alicja :)
wcześniej mieszkałam na Targówku w Warszawie i tam mam wszystkich znajomych, tutaj w Markach nie zanam prawie nikogo, a że w pobliżu nie mamy placu zabaw wiec każda mamusia chodzi na spacerki w swoja strone. A troche żałuje ze moje maluchy nie rozwijają sie w śród innych dzieci...

Dorota- a nie masz w okolicy tzw. klubu mam? ja też przeprowadziłam sie poza warszawę od niedawna i jak urodziłam to brakowalo mi kontaktu dla Młodej z dziećmi, u nas działa klub mam, mamy spotkania raz w tygodniu , mamy warsztaty dla dzieci, imprezy typu mikołajki dla maluchów, wycieczki itp, dzieci są w róznym wieku i jest ciekawie... poszukaj może masz coś takiego w Markach...

http://suwaczki.maluchy.pl/li-48617.png

http://www.suwaczki.com/tickers/git7dcimeiq86kj3.png

Hej!

mamuska23,, ja jestem z Ząbek więc rzut beretem:) Doskonale Cie rozumiem, bo niedawno przezywałam dokładnie to samo. Z małą różnicą, bo Ciebie mogą znajomi odwiedzać i sama masz ich na wyciągnięcie ręki, a ja miałam do swoich ponad 400km:)
I też ubolewałam nad tym, ze moja córka nie ma kontaktu z rówieśnikami, Twoje dzieci mają przynajmniej siebie na wzajem. Głowa do góry:)

Małgosia wszystkiego najlepszego dla synka:)

U mnie nic nowego. Ostatnio mieliśmy wspaniałą okazję wynając super mieszkanie niestety spóźniliśmy się o jedną osobę;( Widocznie nie było nam pisane.