Skocz do zawartości
Forum

Majóweczki 2019

Gość marzenka91

Rekomendowane odpowiedzi

Poród szedł bardzo sprawnie. Doszło do pełnego rozwarcia i jak już parlam okazało się że mały odwrócił się buźka do góry. Niestety lekarz kazał mi dalej próbować. I parlam gdzieś 1.5 godziny po czym przyszła druga zmiana i od razu wzięli mnie na cesarke. Wyglądało to tak jakby lekarzowi nie chciało się robić cesarki bo dyżur konczyl. Po wszystkim rozeszło mi się spojenie i bardzo długo dochodziłam do siebie. Dlatego nie będę ryzykowala znowu. Moja lekarka boi się że znowu spojenie nie wytrzyma więc będzie cięcie. Przeszłam w sumie 2 porody i nameczylam się okropnie.

Gość Justyna8904

Hej kochane moje! Witam nowe majoweczki!
Zonaadama zrób test z rannego moczu a nie wieczorem. Leć po testy i jutro rano daj znać. Jak wyjdzie dalej negatywny a okresu dalej brak to zrób badania betaHCG z krwi i będziesz na 100% pewna czy ciąża jest czy jej nie ma...a teraz się nie stresuj.
Kochane mnie dzisiaj krzyż boli, ale od leżenia...wczoraj prawie cały dzień w łóżku, jakaś niemoc mnie.dopadla.... teraz też leżę hihi czekam az miesko mi sie odmrozi na obiad wiec leżę co najmniej do 11!!!! Hehe
Mdli mnie całymi dniami.... dwa dni temu nawet wymiotowalam po brzoskwini... a tak mi smakowala!!:D
Buziaczki