Skocz do zawartości
Forum

Mamy Aniołków i nie tylko z nadzieją na szczęście - poczekalnia :)

Rekomendowane odpowiedzi

amirian
mjk gratuluję! Dzidzia już duża, zdjęcie niewyraźne, ale mimo to widać kruszynkę :) super!
To na kiedy termin?

A tak wogóle to witam dziś wszystkich! Zwłaszcza nową Olę :36_4_20: zapraszamy do częstego klikania.

Asiorek mi tez się @ spóźnia, już 2 tygodnie! A to mój 4 po zabiegu! Ehh wszystko się rozregulowało... Może bys poszła po leki na wywołanie?

Dziś było u nas pochmurno, ale teraz juz świeci słoneczko. A ja wróciłam z pracki i było spanko przez 2 godziny! Normalnie nieprzytomna byłam. Upiekłam bananowca bo jutro musze iść z ciastem do pracki :D

A tak poza tym nudki....

Amirianko....sądze,ze masz rację.A czy Ty wykluczałas teraz ciąże...Bo wiesz,mi 3 wyszły na nie...Jeszcze jedno pytanko,czy twoje @ są i były regularne?Świetnie śpiewasz...Macie jeszcze jakieś piosenki nagrane?Ja to bym już najchętniej,za płytą w Empiku stała...:zwyrazami_milosci:

Dobry na wieczór!!!!

ale dziśdzionek miałam senny...

rano wstałam oddac krew i mocz na badanie...o 14 szłam po zaświadczenie do lekarza medycyny pracy...ale w między czasie zasnęłam tak , że nawet nie słyszałam telefonu dzwoniącego , będącego przy mojej głowie...

teraz z mężusiem kawusie pijemy ha ha :sofunny::sofunny::sofunny:

a jak Wam wieczór mija?

stysiapysia
Dobry na wieczór!!!!

ale dziśdzionek miałam senny...

rano wstałam oddac krew i mocz na badanie...o 14 szłam po zaświadczenie do lekarza medycyny pracy...ale w między czasie zasnęłam tak , że nawet nie słyszałam telefonu dzwoniącego , będącego przy mojej głowie...

teraz z mężusiem kawusie pijemy ha ha :sofunny::sofunny::sofunny:

a jak Wam wieczór mija?

A mój wieczór dobiega końca...Styśka to ładnie przywaliłaś w kimono...kurcze,Ty to masz twardy sen.Tez tak bym chciała.A ja dzisiaj 3 kawy wypiłam i coś mnie już muli na spanie a to przecież młoda godzina:)

asiorek352

Amirianko....sądze,ze masz rację.A czy Ty wykluczałas teraz ciąże...Bo wiesz,mi 3 wyszły na nie...Jeszcze jedno pytanko,czy twoje @ są i były regularne?Świetnie śpiewasz...Macie jeszcze jakieś piosenki nagrane?Ja to bym już najchętniej,za płytą w Empiku stała...:zwyrazami_milosci:

teoretycznie się nie staramy... ale ciazy nie wykluczam, rano robiłam test i negatyw...
A @ mam nieregularne, ponieważ stwierdzono u mnie zespół policystycznych jajników (PCO). A po poronieniu okazało się, ze jestem chora na cytomegalię i prawdopodobnie dlatego poroniłam i teraz się leczę (już pół roku!) i dopoki nie będą wyniki ok lepiej bym nie była w ciązy...
Co do piosenek... mamy ich dużo, ale jeszcze trzeba je dopracować: tekstowo i aranżacyjnie, teraz robimy coś bardziej "żywego" i lekkiego.

http://s1.suwaczek.com/201102251564.png http://tmp3.glitery.pl/text/325/71/3-Nadia-nasza-creczka-1008.gif
Dwa Aniołki w Niebie - IX.2008 w 9tc i X.2009 w 10tc :( :(

asiorek352
amirian
Italy cieszę się, ze możecie się starać! To owocnych i przyjemnych "przytulanek" :D

Styśka i Amirian z jednej miejscowości jestescie?Ale fajnie,cieszę sie jak głupia...Ale ten świat mały-jednak:)Piękne jest Gniezno,byłam kiedyś na wycieczce:zwyrazami_milosci:

Mało tego Asiorku...już wcześniej się widziałyśmy,ale siebie nie zapamiętałyśmy...ona była z zespołem na weselu , aja obsługiwałam to wesele :)...fakt świat jest mały :hahaha:

WITAM PORANNIE:)
Ja dzis pierwsza:big_whoo:
Nie wiem dziewczynki,czy dam dzisiaj rade zajrzeć,więc dlatego tak wcześnie weszłam i poczytałam o czym pisałyście.
Italy super,super że możecie już działać.....trzymam mocno kciukasy za Was:)
Ja dzisiaj dłużej pracuję, później na konie,a później musze jeszcze brata odebrać,bo do nas przyjeżdża...ufff chyba padne wieczorkiem na pysk:36_19_3:

Miłego dnia moje kochane:)

ola8101
Hej dziewczynki, moge się do Was przyłaczyc? Jestem po stracie Aniołkaw 11 t.c. Dwa miesiące po zabiegu. I tez pomału zaczynam myśleć nad starankami. Mam na imię Olka

Witam nową koleżankę!!!! Pisz, pisz - to jak terapia... A bez tych babek życ nie idzie hehe

Cześc dziewczynki !!!!!!!!!!!!
Witam sie już z Irlandii... nie chciało mi sie racac, ale coż... jak trzeba to trzeba...
Mało do was pisałam, ale był to dla mnie bardzo intensywny okres (wszystkich trzeba było odwiedzic, poodwiedzac lekarzy no i jeszcze troszke pracowałam )

A teraz juz z małżem jestem - dzis i jutro mam wolne , a w piątek już ie opiekowac się Pawełkiem...

Buzialki kochane ... musze ponadrabiac co pisalyście...

http://lagm.lilypie.com/MiF3p1.png http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52006
(*)(*)(*) 25. 12.2008 40 tc

mjk89
wrocilam babeczki od ginekologa cala szczesliwa;]

moja dzidzia ma 7 cm ;] widac na zdjeciu nosek oczka brodke;] nawet buzke otworzyl/a przy badaniu;] teraz wizyte mam 16.06 ;):36_1_67:

gratuluje ślicznej dzidzi i zdrówka życzę!!!!

Italy
jestem....

i dupa...

pecherzyk mega wielki ...28mm...i nie peka.....
musze isc jeszcze raz w piatek....
zeby sprawdzic czy na bank peknie czy moze to ten cykl kiedy nie peka...
ale zamotalam....
tak czy siak pecherzyk jest i jest szansa ze dzis albo jutro a max pojutrze moze peknac....wiec....wiedz postanowilam ze otwieramy z misiem sezon na fasole...
lekarz powiedzial ze to nie przeszkadza ze misiu bierze a mi zostala tylko 1 tabletka wiec jest ok...
no to zabieram sie do roboty....:hahaha::hahaha::hahaha:
buziole

Najważniejsze, że możecie się starac.. trzymam kciukasy !!!!

amirian
asiorek352

teoretycznie się nie staramy... ale ciazy nie wykluczam, rano robiłam test i negatyw...
A @ mam nieregularne, ponieważ stwierdzono u mnie zespół policystycznych jajników (PCO). A po poronieniu okazało się, ze jestem chora na cytomegalię i prawdopodobnie dlatego poroniłam i teraz się leczę (już pół roku!) i dopoki nie będą wyniki ok lepiej bym nie była w ciązy...
Co do piosenek... mamy ich dużo, ale jeszcze trzeba je dopracować: tekstowo i aranżacyjnie, teraz robimy coś bardziej "żywego" i lekkiego.

Amirianku kciukasy zaciśnięte... może to jednak ciąża????????????
Czekam na płytkę

http://lagm.lilypie.com/MiF3p1.png http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52006
(*)(*)(*) 25. 12.2008 40 tc