Skocz do zawartości
Forum

Mamy Aniołków i nie tylko z nadzieją na szczęście - poczekalnia :)

Rekomendowane odpowiedzi

moni27
stysiapysia
moni27
Muszę Wam się pożalic...
Pisałam Wam wcześniej , że opiekuję się koleżanki dzieciem... No własnie i ona jest w ciąży (15 tydzień ). Bardzo się cieszę, ale... dziś przyniosła takie urządzonko, dzięki któremu można było posłuchac jak bije serduszko... No i posłuchałam !!! Naprawdę super !!!
Ale kurcze tak mi się smutno zrobiło, mogłam powiedziec, że nie jestem gotowa , ale jakoś nie chciałam jej robic przykrości i teraz mam doła ryczec mi się chce...

Jak ja bym chciała byc w ciąży, słyszec serduszko własnego dziecka...

Kochane moje Słoneczko nie smucaj się , będzie wszystko dobrze...jeszcze trochę i posłuchasz bicie serduszka swojego dzieciątka...Kochana tylko mi się nie smucaj , proszę ...będzie wszystko dobrze, NA PEWNO!!!!

Mam nadzieje !!!!!!
Ale kurcze czasem nie jestem w stanie przewidziec swojej reakcji - myślałam , że mi to nic nie zrobi... ehhhhhhh !!!

Idę do sklepu bo mi zaraz zamkną i będziemy bez chleba :sofunny:

Człowiek jest taką istotą, która nie jest stanie NIGDY przewidzieć swoich reakcji na daną sytuację ...myślisz ze dasz rade, a nie dajesz... myslisz ze nie dasz rady, a dajesz...

lec , leć ...bo bez chlebka nie ma życia:36_2_25:

Italy
Oleńka
Italy
no i co?
jest tu kto?
kto chce pytanko zadac?
szybciutko:36_7_8::36_7_8::36_7_8:

Ja,ja chcę zadać!!!! Czy w tym roku zaciążę:)i donoszę???
Z góry dziękuję ślicznie:):)[/QUOT

taaak ...i to duze taaak....
donsisz:36_7_8::36_7_8::36_7_8:

O RANY!!!!!!!!!!!!
ale się cieszę:):):):):):):):):):)
Dziękuję,dziękuję,dziękuję za taką optymistyczną wiadomość....wiem,że to trzeba z przymrużeniem oka traktować,ale i tak się cieszę;)
Dziękuję Italy,podziękuj ode mnie mamie:o_master:
:big_whoo:normalnie nie mogę

amirian
Italy, to ja też mam pytanie - czy do sierpnia moje wyniki cytomegalii będą już ok i będziemy mogli sie starac o zdrową fasolkę i czy nam się uda i czy wszystko będzie ok? Trochę to skomplikowane i długie... ale mam nadzieję, ze mama wybaczy...

Amirian moja koleżanka poroniła kiedyś i dowiedziała się,że ma cytomegalie i candidizę.....wiem,żebyła na jakiejś diecie i lekach.A Ty co robisz,żeby sie tego pozbyć??

stysiapysia
Italy
Oleńka

Ja,ja chcę zadać!!!! Czy w tym roku zaciążę:)i donoszę???
Z góry dziękuję ślicznie:):)[/QUOT

taaak ...i to duze taaak....
donsisz:36_7_8::36_7_8::36_7_8:

Italy - powinnaś kasować za to :hahaha::hahaha::hahaha:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
wiesz ja tam wierze w karty ale jak sie siedzi i sie je trzyma i uklada itp....a tak przez innternet to tak z przymrozeniem oka...
powiedzmy ze wierze w dobre wiadomosci a w zle nie wierze...:hahaha::hahaha::hahaha:
tak sobie to wykombinowalam....:sofunny:

http://www.ticker.7910.org/as1cHhQ-O7-0010MDAwMTUwbHwyNTdkfE1lbGNpYSBpcw.gif

Oleńka
amirian
Italy, to ja też mam pytanie - czy do sierpnia moje wyniki cytomegalii będą już ok i będziemy mogli sie starac o zdrową fasolkę i czy nam się uda i czy wszystko będzie ok? Trochę to skomplikowane i długie... ale mam nadzieję, ze mama wybaczy...

Amirian moja koleżanka poroniła kiedyś i dowiedziała się,że ma cytomegalie i candidizę.....wiem,żebyła na jakiejś diecie i lekach.A Ty co robisz,żeby sie tego pozbyć??

mam taką kurację - birę takie tabletki 10 dni, potem 20 przerwy i tak 3 razy i wtedy pójdę na badanie, no i do tego jem dużo wit C, bo to podobno tez pomaga... staram się jak mogę, bo to cholerstwo cały czas idzie w górę! :Szok:

http://s1.suwaczek.com/201102251564.png http://tmp3.glitery.pl/text/325/71/3-Nadia-nasza-creczka-1008.gif
Dwa Aniołki w Niebie - IX.2008 w 9tc i X.2009 w 10tc :( :(

amirian
Oleńka
amirian

mam taką kurację - birę takie tabletki 10 dni, potem 20 przerwy i tak 3 razy i wtedy pójdę na badanie, no i do tego jem dużo wit C, bo to podobno tez pomaga... staram się jak mogę, bo to cholerstwo cały czas idzie w górę! :Szok:

A skąd sie to chorubsko bierze? ...ja pindole...

Candida to jest na pewno grzybica,a cytomegalia chyba też.....ale to są takie cholery,że szok...każdy z nas ma w sobie grzyby.....ale w dzisiajszych czasach ,przy dzisiajszym żarciu i zanieczyszczeniu,toksynach i chemikaliach....te cholery sie rozmnażają.Czasem czyjś organizm jest bardziej podatny i już.....ale dokładnie nie wiem

Właśnie,ja to też jestem bardziej narażona na to świństwo....bo moje dzieciaki,to są bardziej zagrzybione ,niż niektóre lasy;)sorki,ale taka jest prawda,ich jelita są nieszczelne i toksyny przedostają się wszędzie.....a ja razem z nimi....ale na szczęście jeszcze sięnie zaraziłam.Ale Candidą zarazić się nie można.....a cytomegalią chyba tak