Skocz do zawartości
Forum

Pomocy czy to możliwe ze mogę być w ciąży?

Ewa123

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mój problem wyglada tak 28 lipca odbyłam stosunek ( bez zabezpieczenia) przerwany przed wtryskiem. dlatego tez podejrzewałam ze jest jakieś prawdopodobieństwo zajścia w ciąże. czekałam do dnia spodziewanej się miesiączki która pojawiła się zgodnie z kalendarzykiem czyli 19 sierpnia była bardzo obfita bardziej niz zwykle ale również zawierała o wiele więcej skrzepów niż dotychczas oraz trwała trochę krócej. Wykluczylam wiec ciąże(bo przeciez miesiączka się pojawiła) do czasu gdy przeczytałam na forach o kobietach które miały miesiączkę w czasie ciąży, postanowiłam czekać na kolejna miesiączkę która również odbyła się w wyznaczonym dniu w moim kalendarzyku czyli 16 września była taka sama jak poprzednia, do tego czasu nie czułam jakiś dolegliwości. Teraz kolejna miesiączkę mam mieć 14 października ale w tym miesiącu odczuwam bóle głowy miewam zgagę oraz bóle żołądka. Czy mogę być w ciąży? Nie robiłam żadnych testów ponieważ miałam miesiączki i to obfite myślałam, ze takich w ciąży się nie miewa. Boje się ze mogę być w ciąży, a przez miesiączki które się pojawiły zakończyłam temat ciąży i nie myślałam o tym i za bardzo nie zwracałam uwagi na tryb życia oraz piłam alkohol, paliłam papierosy