Skocz do zawartości
Forum

Brak miesiaczki po implancie hormonalnym

Gość Neannete

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Pewnie temat sie pojawial juz pare razy, ale nie moge nic konkretnego znalezsc..

Wyjelam implant hormonalny dokladnie miesiac temu. Lekarz powiedzial, ze powinnam dostac misiaczke w pierwszym tygodniu, po jego usunieciu...
Czekalam, czekalam.. tydzien temu zaczelam lekko krwawic, ale tylko przez jeden dzien.. "Okres" ustal.

Mam stalego partnera, uprawialismy seks pare razy bez zabezpieczenia w tym czasie.

Myslalam, ze jestem w ciazy, poniewaz mam ciagle zgage, i taki orgromny wzdety brzuch caly czas.
Test wyszedl negatywny. Zrobilam go po polodniu..

Mysliscie, ze moglam zajsc tak szybko w ciaze, mimo negatywnego testu ?

Pozdrawiam

Mysle, ze powinnas udac sie do lekarza, roznie to bywa po hormonach. Tym bardziej, ze nawet pewnie nie jestes w stanie powoedziec jak wygladaja twoje cykle?
Ja przez trzy lata nosilam mirene, nie mialam w tym czasie miesiaczek, zdarzaly mi sie dwu dniowe plamienia, wyjmowana mialam ja w pierwszy dzien takiego plamienia i dostalam normalnie okresu, potem przez trzy miesiace byly regularne miesiaczki jak w zegarku. Ale z zajsciem w ciaze wstrzymalismy sie wlasnie 3mce, bo chcielismy, zeby moj organizm troche oczyscil sie z hormonow.. w ciaze zaszlam w pierwszym miesiacu staran.