Skocz do zawartości
Forum

Stękanie, prężenie, puszczanie bąków

Gość Evvelincia92

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Evvelincia92

Witam. Jestem mamą 1.5 miesięcznej Joasi.(dodam że urodziła się w 34/35 tygodniu) niestety po jedzeniu męczy ja brzuszek. Strasznie stekanie i się prezy. Czasem nawet zaplecze. Ale nie jest to ciągły płacz. Bardziej chodzi o stekanie i napinanie. Zachowuje się tak jak by chciała zrobić kupę ale by nie mogła. Puszcza wtedy baki. Dodam że karmione jest piersią i bardzo uważam na to co jem. Nie wiem jak mam jej pomóc.(masaże brzuszka i leżenie na brzuszku nie pomaga) jakieś rady?

Evvelincia92,ja moge Ci doradzic poduszke z pestek wisni ktora dziala jak suchy termofor,nagrzewa sie ja w mikrofalowce i kladzie na brzuszek dziecka,moja kuzynka kladla synkowi jak spal,ale jesli u Ciebie problem jest po kazdym karmieniu to moze w trakcie picia moglabys sprobowac,wtedy poduszka rozgrzeje malej brzuszek i moze bedzie lepiej. A coreczka pije nerwowo? Moze w nalyka sie powietrza w czasie picia i stad takie problemy? Ja dlugi czas nie jadlam nic z nabialu i jajek bo lekarka mnie ostrzegala ze moga powodowac problemy. A Ty jesz takie rzeczy?

Gość Evvelincia92

Właśnie Mała ssie.dość łączy wie. Ale większość razy jej się odbija. Spróbuję z tymi okladami Ciepłymi.
Najgorsze tylko patrzeć na to jak.się męczy. Polozna mi powiedziała że. To od słabo. Rozwiniętej układu pokarmowego i.że samo musi przejść. Pije rumianek żeby mała mogła. Się trochę rozluźnić. A jeśli chodzi o jedzenie to tylko rzeczy gotowane. (Pierś z kurczaka. Schab..wolowinka) na.kanapki też wszystko delikatne drobiowe.