Skocz do zawartości
Forum

kiedy owulacja

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Zastanawiam się czy jest możliwa owulacja 13 dc. Moje cykle są 28-31 dniowe. ostatnią miesiączkę miałam 3stycznia do 8stycznia. Kochałam się z narzeczonym 10 i 11 dc. 13dc bolał mnie jajnik po prawej stronie ale nie zaobserwowałam u siebie płodnego śluzu. Czy jest możliwa owulacja bez widocznego śluzu płodnego ? I czy mogę zajść w ciąże? 19 dnia mojego cyklu i odczuwam kucia w jajniku i zaobserwowałam duża ilość śluzu białego i wodnistego na papierze toaletowym. Zastanawiam się czy to przed miesiączką, czy może ciąża ponieważ czytałam że tak niektóre kobiety maja, a może to jakaś infekcja choć nie mam pieczenia ani siedzenia. Odczuwam też od czasu do czasu dziwne ciągnięcie w pochwie. Proszę o odpowiedz.

Miałam podobnie w 10 dc ,byłam przerażona ,bo mój śluz był z domieszką krwi,teraz czekam na kolejny okres czy to się powtórzy i wtedy badania,chociaż u nas do gina czeka się po 2-3 miesiące,ale też mam problemy kobiece,cykl rozlególował mi się po porodzie,sama nie wiem kiedy mam dni płodne,chyba też muszę wykonać testy,a orientujecie sie jak wyglągają takie testy i i le kosztują?